А почему порохоботы столь ******ые ?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А почему порохоботы столь ******ые ?
і 2018 тоже
2019 vs 2026:
зарпл. прокурора: 29 т.грн→98,9 т.грн;
довічна пенсія судді: 28,7 т.грн→107 т.грн;
комп.депутатам: 60 т.грн/міс.→200 т.грн./міс.
Банковская?)))
эта та которая с 14 грн за уе шкиванула его до 29ти?
эта та которая лишила предприятий оборотных на депозитах до 150 ярдов грн (10 ярдов уе)?
или та, которая держит учетную ставку (соответственно и кредитование) на уровне +/-18% пятый год?
ты там не болен случайно
про уголь и дороги не буду, а то даже не удобно как то
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Результат в виде спижженых миллиардов не устраивает. Совсем. Никак.
А про селян ты не негодуй. Они давно уже все распродали по доверкам на 49 лет. Теперь лишь эти сделки легализируют. Земля это товар и у него должна быть цена. А не так как сейчас, за копейки повыдавливали у людей паи.
В той же Польше более 500га в одни руки не положено.
Этому брату не мешало бы голову подлечить.Ни разу нигде не встречала, чтобы хоть один человек считал ВРАГОМ вернувшихся пленных! Это наглое враньё в стиле Мордора!
Думает??? Это Вы хорошо пошутили.
Я тебя огорчу, шарик дутый: я появилась на форуме за СЕМЬ лет ДО Майдана. Обтекай.
Ваше стадо? Не?
Только неизлечимо больной мог не понять смысла того стихотворения.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Зразу після того як рашка захопила нідердандське судно з моряками, а міжнародний суд
виніс рішення про те, що раша повина звільнити полонених та повернути майно.
Але коли рашка положила болт і на рішення суду, і на Нідерланди загалом, остання зрозуміли що своя сорочка ближче до тіла та побігли домовлятися с пуйлом.
І ніхто потім про той суд у Нідерландах не згадував.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks