нормализуйте же, наконец, отношения. сколько можно раздувать внутриукраинский конфликт. мышебратья.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нормализуйте же, наконец, отношения. сколько можно раздувать внутриукраинский конфликт. мышебратья.
Обмін полоненими. Як Зеленський домовився з Путіним про звільнення заручників Кремля
https://www.pravda.com.ua/articles/2019/09/7/7225631/
та ні, пані... я вам про громадянина України, якого віддали іншій державі на тортури, а може й на смерть!
ану ж! хто з нас блондіністєй?)Тем временем Цемах прилетел в москву.
Конституция Украины Статья 25.
"Гражданин Украины не может быть выдворен за пределы Украины либо выдан другому государству."
2019 vs 2026:
зарпл. прокурора: 29 т.грн→98,9 т.грн;
довічна пенсія судді: 28,7 т.грн→107 т.грн;
комп.депутатам: 60 т.грн/міс.→200 т.грн./міс.
Ну, про братские отношения речи нет. Тут всё индивидуально. Кто-то и сейчас родычается, а кто-то порвал отношения с самыми близкими. Речь о нормализации отношений между странами на официальном уровне.
И к тому же не всё зависит от самой Украины. Вы же понимаете.
Но я думаю и надеюсь, что процесс начался.
Без подписи
Как думаете, вот этот вброс о "предателях" от зелебобиков какую цель преследует?
Захід заговорив про «економічне диво» Зеленського
Останнім часом економіка України продемонструвала хороший зростання, ВВП країни в другому кварталі виріс на 4,6%
https://hvylya.net/news/exclusive/za...elenskogo.html
Несподівано хороший зростання ВВП на 4,6% у другому кварталі цього року, глава Фонду демократичних ініціатив Ірина Бекешкіна пояснює «ефектом Зеленського».
Адже вперше з 2004 року близько половини жителів України вважає, що країна розвивається в правильному напрямку.
До приходу Зеленського ця цифра становила якихось 18%.
2019 vs 2026:
зарпл. прокурора: 29 т.грн→98,9 т.грн;
довічна пенсія судді: 28,7 т.грн→107 т.грн;
комп.депутатам: 60 т.грн/міс.→200 т.грн./міс.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks