Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2887 з 3000 ПершаПерша ... 188723872787283728772878287928802881288228832884288528862887288828892890289128922893289428952896289729372987 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 57 721 по 57 740.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    какой вариант предлагаете вы? сражаться до последнего украинца?
    а вы какой предлагаете?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

А вот и второй этап вырисовывается ...

У МЗС РФ тепер хочуть, щоб Україна скасувала «блокаду» і платила пенсії в ОРДЛО

МЗС РФ вважають, що для «вирішення комплексних проблем, що накопичилися, на Південному Сході України» українська влада повинна здійснити ряд кроків.

Джерело: коментар Департаменту інформації і друку МЗС РФ у зв'язку з взаємним звільненням осіб, утримуваних на території Росії і України
    Дослівно заява: Для успішного вирішення комплексних проблем, що накопичилися, на Південному Сході України місцевим жителям потрібно, перш за все, відчути зміну ставлення до себе з боку Києва, яке б, в першу чергу, виражалося в припиненні обстрілів, скасуванні торгово-економічної і транспортної блокади, відновленні соціальних виплат і пенсій.
    Очевидно, що звичка звинувачувати Росію у всіх бідах України повинна залишитися в минулому.

Деталі: У МЗС РФ заявили, що розглядають обмін утримуваними особами між Україною і РФ як позитивний сигнал, «за яким повинні послідувати інші важливі кроки з виведення з глухого кута нинішньої ситуації в російсько-українських відносинах і реалізації Мінських угод».

Дослівно: Це стало можливим завдяки виконанню домовленостей, досягнутих особисто президентами Росії і України. На відміну від своїх попередників, нова адміністрація Володимира Зеленського продемонструвала здоровий підхід і готовність до компромісів.

Сподіваємося, що цей крок створить позитивний фон для предметної роботи в рамках Мінської контактної групи і «Нормандського формату».

...Сподіваємося, що узгоджене взаємне звільнення осіб послужить консолідації всіх здорових політичних сил в Україні навколо ідеї якнайшвидшого завершення кровопролитного конфлікту і нормалізації добросусідських відносин з Росією.
    https://www.pravda.com.ua/news/2019/09/7/7225618/

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

а вот это другой вопрос, завтра может быть Путина не будет, Украина за эти 5 лет получила хороший урок и реванша не получится, в этом я тоже уверена
    За ці 5 років Росія завершила військову інфраструктуру для нападу по кордонах Україну, включаючи Білорусь і Придністров'я, повна боєготовність через кілька років.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    7 525

Типово

какой вариант предлагаете вы? сражаться до последнего украинца?
    Знаете ли, до последнего украинца еще очень далеко.

От автомобилей умирает на порядки больше. Давайте тогда сначала не сдаваться а запретим нахрен автомобили.

Или например купаться - там тоже БОЛЬШЕ тонет.

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Всё таки странный феномен оГород )
    3/4 населения Украины проголосовали за окончание войны, а на оГороде примерно 3/4 призывают за войну до победного конца (или мы или они).
    А, ну да, там же (в реальной жизни) темный народ, совки и малоросы, вата, а здесь в виртуале национальная элита.
    Феномен.
    просто 3/4 населения ТУПЫЕ и не понимают что смерть - это тоже окончание войны.
    Вам же не рассказывают чем это все закончится - надо вас тупеньких просвещать.

Дописів
    10 279

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    а вы какой предлагаете?
    я ничего не предлагаю, а просто анализирую ситуацию, и по моему мнению ООС закончена, а на каких условиях скоро увидим

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 242

Типово

я ничего не предлагаю, а просто анализирую ситуацию, и по моему мнению ООС закончена, а на каких условиях скоро увидим
    Эт врядли....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    2 672

Типово

3/4 населения Украины проголосовали за окончание войны, а на оГороде примерно 3/4 призывают за войну до победного конца (или мы или они).
    А, ну да, там же (в реальной жизни) темный народ, совки и малоросы, вата, а здесь в виртуале национальная элита.
    Феномен.
    Вам, як укроамериканцю ще не зрозуміти.
    В Америці "захист від дурня" 300%-вий... і він працює ...

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Феномен.
    Войны заканчиваются или победой или поражением, какой вариант предлагает нам эмигрант?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Серьёзна?

Дописів
    2 672

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    А вот и второй этап вырисовывается ...

У МЗС РФ тепер хочуть, щоб Україна скасувала «блокаду» і платила пенсії в ОРДЛО

...
    це тіки початок...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Феномен.
    Так цю новітню Україну з постсовкового болота витягують активісти, а так звані 3/4 слідкують і частина з них починає допомагати, коли настає криза.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Кстати, интересный момент от дружбана Пескова Венедиктова
    На самом деле, мои украинские подписчики, кто с вашей стороны повернул ключ к освобождению «35» — это Лана Зеркаль, зам министра иностранных дел Украины, которая сначала выигрывала у нас дела в международных судах и трибуналах, а затем осуществляла неформальную коммуникацию новой команды президента Зеленского.
    А то у побед отцов (и матерей) полно….

Дописів
    7 525

Типово

она закончится только если мы выведем от туда войска. А если мы выведем войска то они просто прийдут и повесят свои флаги везде.

Дописів
    2 672

Типово

Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    проблема в том что цена ошибки для нас и для тебя не соизмерима.
    +мільйон

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 550

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Войны заканчиваются или победой или поражением, какой вариант предлагает нам эмигрант?
    Я не предлагаю. Я говорю что стороны будут идти на компромиссы.
    Даже допускаю, что когда Америка с Россией договорятся по Украине, украинские патриоты будут называть Америку пиндосией, а американцев пиндосами ) За зраду.
    Без подписи

Дописів
    10 279

Типово

платила пенсии гражданам своей страны, какой кошмар
    или я чего-то не понимаю, объясните мне ужас всей ситуации
    а для вас будет большой новостью, что основная масса предприятий на Донбассе платила налоги чуть ли не до сегодняшнего дня в казну Украины

Дописів
    7 525

Типово

Я не предлагаю. Я говорю что стороны будут идти на компромиссы.
    Даже допускаю, что когда Америка с Россией договорятся по Украине, украинские патриоты будут называть Америку пиндосией, а американцев пиндосами ) За зраду.
    только америка не может договориься за украинцев - вы так и не поняли?
    Украинцы решают свою судьбу.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 817

Типово

Феномен.
    да нет никакого феномена огорода..
    просто скулящее меньшинство порохоботов захватило форум,
    и думает, что теперь разжигая и сея вражду на форуме они захватили/захватят и Украину..
    но это вряд ли..))

Дописів
    2 672

Типово

Дехто вже побачив
    Цитата Допис від procurement Переглянути допис
    я верю и уже знаю от своего директора одно, что в этом году и в следующем году у меня работы в моей отрасли будет валом.
    При той власти, что была уже все загибалось.
    наивный

Сторінка 2887 з 3000 ПершаПерша ... 188723872787283728772878287928802881288228832884288528862887288828892890289128922893289428952896289729372987 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті