Молодцы....
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Молодцы....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Повернення наших - однозначно добра новина.
А все ж про мінуси.
Передача Цемаха - помилка.
Загалом, наміри Зеленського вирішити питання війни домовленостями з росіянами, нав'язливе прагнення до зустрічі з Путіним ( хоче повторити шлях Джорджа Буша: " Я зазирнув йому у вічі – побачив, що це людина пряма і гідна довіри."?), очевидне поки що переважання локальних і тактичних дій над стратегією починає викликати занепокоєння.
Яке підсилюється кількістю осіб в оточенні президента, стурбованих добробутом і зручностями для громадян з окупованих територій, але не питаннями оборони країни в цілому і на осяжну перспективу.
Дуже багато "голубів". Не бачу жодного "яструба", бодай для балансу, і нагадування про те, що існують вищі пріоритети.
Зеленський: І я, і Путін зробили все, що обіцяли
https://www.pravda.com.ua/news/2019/09/7/7225606/Пряма мова: Я вважаю, що перший етап виконано. Я як президент України Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін зробили все, що пообіцяли і зробили все, не змінюючи по ходу наші домовленості.
…Формула була збережена. Це були наші домовленості. Спочатку ми говорили, що повертаються спочатку моряки, але потім ми вийшли на діалог, я дуже радий, що це була наша пропозиція про інший формат, доповнення до наших моряків наших політв’язнів.
![]()
Как ни зайдёшь в общие тут срач всегда.
Так шо, освобождение пленных зрада или перемога? Может голосовалку?
Без подписи
схоже за цим - у тред до Хастла.
у підписанні газотранспортної угоди вимальовується свій "цемах"
В помощь нашим "все пропало", от российских "все пропало".....
https://www.facebook.com/el.murid.3/...85668951518154
Мінуси в тому, що доля окремих людей не може бути важливішою, ніж доля країни в цілому, яка складається з мільйонів таких же людей.
Неможливо не помічати, що визволення і обмін полонених і заручників стало головною темою війни. Ця тема поглинає і затьмарює всі інші сторони важкого і небезпечного протистояння з ворогом. Зрештою, надання питанню заручників такої ваги в суспільному інфопросторі призводить до неочікуваних наслідків: ціна звільнення неймовірно зростає, як в будь-якій ситуації - якщо є попит, то чому б не виторгувати за це більше? Це ж елементарна логіка.
І бачимо, що це легко вдається.
а с ней и Украина ...
https://twitter.com/666_mancer/statu...13859447246848
Йоран. У вас, партии войны, было пять лет, что бы закончить ту войну. Заметь это больше чем длилась ЛЮБАЯ война на территории Европы за последние сто лет. Вы не смогли. Ни со стороны России, ни со стороны Украины. Теперь настало время других партий. Это реалии. Не могут себе страны с современных условиях позволить воевать долго. А в случае России еще и минимум на две стороны. Поэтому будут договариваться. Это реалии...
ЗЫ я же не зря привел тут ссыль на Мюрида.![]()
ЗЫ ЗЫ я вполне допускаю что ты не являешься сторонником партии войны, но сейчас ты пишешь их тексты....
вы дурни думаете что с путиным можно. добазариться, что можно дать ему кусок и он отстанет.
Что мы е-мае сторонники партии войны..
Но ведь это уже БЫЛО - им пытались мирно отдать Крым. Партия мира можно сказать - и что? Они пошли ДАЛЬШЕ. И если мир наступит в Донецке как в Крыму, то война будет в ДНЕПРЕ.
Россиянгам не нужен мир - им нужен КИЕВ - их древняя столица - город от куда он появились как нация.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks