Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2883 з 3000 ПершаПерша ... 188323832783283328732874287528762877287828792880288128822883288428852886288728882889289028912892289329332983 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 57 641 по 57 660.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 242

Типово

Молодцы....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Молодцы....
    сказал-сделал
    , при пете сидели бы
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 008

Типово

Повернення наших - однозначно добра новина.

А все ж про мінуси.
    Передача Цемаха - помилка.
    Загалом, наміри Зеленського вирішити питання війни домовленостями з росіянами, нав'язливе прагнення до зустрічі з Путіним ( хоче повторити шлях Джорджа Буша: " Я зазирнув йому у вічі – побачив, що це людина пряма і гідна довіри."?), очевидне поки що переважання локальних і тактичних дій над стратегією починає викликати занепокоєння.

Яке підсилюється кількістю осіб в оточенні президента, стурбованих добробутом і зручностями для громадян з окупованих територій, але не питаннями оборони країни в цілому і на осяжну перспективу.

Дуже багато "голубів". Не бачу жодного "яструба", бодай для балансу, і нагадування про те, що існують вищі пріоритети.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    ты опять меня с собой перепутал зебил? никогда в моих словах не было ничего антиукраинского, ибо я не считаю рашу частью украины. и припи3дента вашего тоже частью украины не считаю. как и тебя пидараса.
    ты печатай, печатай, басота квартальная
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Зеленський: І я, і Путін зробили все, що обіцяли

Пряма мова: Я вважаю, що перший етап виконано. Я як президент України Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін зробили все, що пообіцяли і зробили все, не змінюючи по ходу наші домовленості.
    …Формула була збережена. Це були наші домовленості. Спочатку ми говорили, що повертаються спочатку моряки, але потім ми вийшли на діалог, я дуже радий, що це була наша пропозиція про інший формат, доповнення до наших моряків наших політв’язнів.
    https://www.pravda.com.ua/news/2019/09/7/7225606/

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Повернення наших - однозначно добра новина.

А все ж про мінуси.
    Передача Цемаха - помилка.
    Загалом, наміри Зеленського вирішити питання війни домовленостями з росіянами, нав'язливе прагнення до зустрічі з Путіним ( хоче повторити шлях Джорджа Буша: " Я зазирнув йому у вічі – побачив, що це людина пряма і гідна довіри."?), очевидне поки що переважання локальних і тактичних дій над стратегією починає викликати занепокоєння.

Яке підсилюється кількістю осіб в оточенні президента, стурбованих добробутом і зручностями для громадян з окупованих територій, але не питаннями оборони країни в цілому і на осяжну перспективу.

Дуже багато "голубів". Не бачу жодного "яструба", бодай для балансу, і нагадування про те, що існують вищі пріоритети.
    я не вижу в обмене минусов, Украина и Президент поступили так как это положено, государство обязано бороться за каждого своего гражданина

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 550

Типово

Как ни зайдёшь в общие тут срач всегда.
    Так шо, освобождение пленных зрада или перемога? Может голосовалку?
    Без подписи

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 682

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Как ни зайдёшь в общие тут срач всегда.
    Так шо, освобождение пленных зрада или перемога? Может голосовалку?
    Голосовалка уже была. 31 Марта и 21 Апреля.
    cff3f2e8ed20d5f3e9ebee

Климентина
    Guest

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    я не вижу в обмене минусов, Украина и Президент поступили так как это положено, государство обязано бороться за каждого своего гражданина
    авжеж, цей спіч - про Цемаха?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Так шо, освобождение пленных зрада или перемога?

Сьогодні це звісно перемога! Про зраду дізнаємося дуже швидко, коли стануть відомі всі вимоги х**ла, на які згодився Зеленський ...

Климентина
    Guest

Типово

схоже за цим - у тред до Хастла.
    у підписанні газотранспортної угоди вимальовується свій "цемах"

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 242

Типово

В помощь нашим "все пропало", от российских "все пропало".....

https://www.facebook.com/el.murid.3/...85668951518154

Дописів
    10 278

Типово

какие мысли война закончилась?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 008

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Мінуси в тому, що доля окремих людей не може бути важливішою, ніж доля країни в цілому, яка складається з мільйонів таких же людей.

Неможливо не помічати, що визволення і обмін полонених і заручників стало головною темою війни. Ця тема поглинає і затьмарює всі інші сторони важкого і небезпечного протистояння з ворогом. Зрештою, надання питанню заручників такої ваги в суспільному інфопросторі призводить до неочікуваних наслідків: ціна звільнення неймовірно зростає, як в будь-якій ситуації - якщо є попит, то чому б не виторгувати за це більше? Це ж елементарна логіка.

І бачимо, що це легко вдається.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    какие мысли война закончилась?
    а с ней и Украина ...
    https://twitter.com/666_mancer/statu...13859447246848

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 242

Типово

Йоран. У вас, партии войны, было пять лет, что бы закончить ту войну. Заметь это больше чем длилась ЛЮБАЯ война на территории Европы за последние сто лет. Вы не смогли. Ни со стороны России, ни со стороны Украины. Теперь настало время других партий. Это реалии. Не могут себе страны с современных условиях позволить воевать долго. А в случае России еще и минимум на две стороны. Поэтому будут договариваться. Это реалии...
    ЗЫ я же не зря привел тут ссыль на Мюрида.
    ЗЫ ЗЫ я вполне допускаю что ты не являешься сторонником партии войны, но сейчас ты пишешь их тексты....

Дописів
    12 043

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Сьогодні це звісно перемога! Про зраду дізнаємося дуже швидко, коли стануть відомі всі вимоги х**ла, на які згодився Зеленський ...
    станица луганская один из этих пунктов. но я бы назвал это просто авансом.
    Цитата Допис від Манула Переглянути допис

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Мінуси в тому, що доля окремих людей не може бути важливішою, ніж доля країни в цілому, яка складається з мільйонів таких же людей.

Неможливо не помічати, що визволення і обмін полонених і заручників стало головною темою війни. Ця тема поглинає і затьмарює всі інші сторони важкого і небезпечного протистояння з ворогом. Зрештою, надання питанню заручників такої ваги в суспільному інфопросторі призводить до неочікуваних наслідків: ціна звільнення неймовірно зростає, як в будь-якій ситуації - якщо є попит, то чому б не виторгувати за це більше? Це ж елементарна логіка.

І бачимо, що це легко вдається.
    ты то кому противостоишь, госспади

что-то как-то европейцы не спешат поздравлять - видать таки наступил им на хвост Зеленский.

Прикольно будет если они умоют руки и скажут разбирайтесь сами.
    Не долго с нами будут разбираться.

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Йоран. У вас, партии войны, было пять лет, что бы закончить ту войну. Заметь это больше чем длилась ЛЮБАЯ война на территории Европы за последние сто лет. Вы не смогли. Ни со стороны России, ни со стороны Украины. Теперь настало время других партий. Это реалии. Не могут себе страны с современных условиях позволить воевать долго. А в случае России еще и минимум на две стороны. Поэтому будут договариваться. Это реалии...
    ЗЫ я же не зря привел тут ссыль на Мюрида.
    ЗЫ ЗЫ я вполне допускаю что ты не являешься сторонником партии войны, но сейчас ты пишешь их тексты....
    войну невозможно закончить

Нас за ногу схватил крокодил. Можно 5 лет сражаться а можно расслабиться. Только одной ногой он НЕ НАЕСТСЯ.

Вы найдете мир только в его желудке, идиоты

Дописів
    7 525

Типово

вы дурни думаете что с путиным можно. добазариться, что можно дать ему кусок и он отстанет.

Что мы е-мае сторонники партии войны..

Но ведь это уже БЫЛО - им пытались мирно отдать Крым. Партия мира можно сказать - и что? Они пошли ДАЛЬШЕ. И если мир наступит в Донецке как в Крыму, то война будет в ДНЕПРЕ.

Россиянгам не нужен мир - им нужен КИЕВ - их древняя столица - город от куда он появились как нация.

Сторінка 2883 з 3000 ПершаПерша ... 188323832783283328732874287528762877287828792880288128822883288428852886288728882889289028912892289329332983 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті