Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2871 з 3000 ПершаПерша ... 187123712771282128612862286328642865286628672868286928702871287228732874287528762877287828792880288129212971 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 57 401 по 57 420.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Псевдо Переглянути допис
    Самое интересное, порошки пытаются тявкать на электорат ЗЕ, а к избирателям ОПЗЖ и Медведчука у них видимо претензий нет.
    Хотя в Днепропетровской области ОПЗЖ набрала почти в 4 раза больше голосов, чем ПЕС Порошка.
    у котят открываются глазки ...

они просто добавляют токсичности чтоб получить два пол царства . щедро видимо спонсируют . я на днях в магазине рошен купил шоколадку - уже жалею .

Дописів
    32

Типово

А где можно почитать о требованиях к модератору?
    Интересует нужен ли диплом психиатра. А то у меня он есть.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Як я бачу політичний форум оГорода перетворився на колаборантський, з відвертими позовами знищення проукраїнської конституційної влади, за ради інтересів зовнішнього ворога України, та вузького круга осіб под підкриттям прапору України, та патріотичних гасел. Усе це робиться з сприянням новенького модератора.

Вже відверто, не ховаючись, деякі особи надають чесним синам України статус ворогів, тим самим сприяють громадянському вибуху, усе це робиться з мовчазного схвалення представників адміністрації форуму

Такі позови як від Особи_Д караються не баном на форумі ... це вже дуже серйозно, десь же вона нахапалась дурного, хтось же її зарядив тим, що вона не розуміе бо тупа

Модератор, лялечка - забань мене на рік!
    Ти вважаєш нас колаборантами, за те що не погоджуємося із не правомочними діями цієї влади.
    Після майдану про кацапські пішли, не зважаючи, що власник форуму змінився.
    Життя така штука, що в ньому приходиться постійно боротися. А ти собі видумав, що належність до 73% надає тобі перевагу, а реально є навпаки, ти не бажаєш нести відповідальність за те, що вдіяв.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    32

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    а это что?
    цитата с темы про баны

это текст из лички

о как)))
    Так интереснее.
    Пользователь 1960 не прошел проверку на адекватность, и был вновь заблокирован на 6 месяцев без права досрочного окончания.
    Причина- неадекватное поведение, оскорбление модератора. Пренебрежение к поручителю(поручительнице).
    Абсолютное непонимание разницы между модератором и макакой.

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Ти вважаєш нас колаборантами, за те що не погоджуємося із не правомочними діями цієї влади.
    Після майдану про кацапські пішли, не зважаючи, що власник форуму змінився.
    Життя така штука, що в ньому приходиться постійно боротися. А ти собі видумав, що належність до 73% надає тобі перевагу, а реально є навпаки, ти не бажаєш нести відповідальність за те, що вдіяв.
    был бы не коллобарантом - уже б на фронте был бы . а так - не важно как разваливать - тянуть или толкать . ты толкаешь . кто-то тянет . общее дело делаете .

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 817

Типово

Як я бачу політичний форум оГорода перетворився на колаборантський, з відвертими позовами знищення проукраїнської конституційної влади, за ради інтересів зовнішнього ворога України, та вузького круга осіб под підкриттям прапору України, та патріотичних гасел.
    Уже давно, а теперь даже и не скрываясь, площадку зачищают,
    кто, под кого, и для чего - догадайтесь с одного раза..))

посмотрите внизу на копирайты сайта: copyright © gorod.dp.ua, ЧАО Сегодня Мультимедиа, ТРК Украина - ...
    ЧАО «Сегодня Мультимедиа» (входит в «Медиа Группа Украина»)
    99,999% акций компании принадлежит группе «Систем Кэпитал Менеджмент».
    100% акций АО «СКМ» принадлежат Ринату Ахметову

выводы думаю сделаете сами..

я ни на что не намекаю, информация из открытых источников,
    ну а имеющий уши - увидит..))

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Любой инетресурс живет за счет посетителей. Не будет посетителей, не будет ресурсов. Так что врядли это может быть цель администрации. А вот цель владельца (спонсора) очень даже может быть. Кто владелец Город.дп.уа думаю все знают....
    Я так не розумію в чому проблеми. У цієї влади є все, вони одна команда, діють в межах своїх повноважень. Помилки є у всіх, у цієї влади також і виправляються вони відповідною критикою.

Дописів
    177

Типово

Я так не розумію в чому проблеми. У цієї влади є все, вони одна команда, діють в межах своїх повноважень. Помилки є у всіх, у цієї влади також і виправляються вони відповідною критикою.
    то есть, когда папередников критиковали, то сразу ваша кодла вешала ярлыки, ВАТА, СОВОК, СЕПАР и тд.

Дописів
    32

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Уже давно, а теперь даже и не скрываясь, площадку зачищают,
    кто, под кого, и для чего - догадайтесь с одного раза..))

посмотрите внизу на копирайты сайта: copyright © gorod.dp.ua, ЧАО Сегодня Мультимедиа, ТРК Украина - ...
    ЧАО «Сегодня Мультимедиа» (входит в «Медиа Группа Украина»)
    99,999% акций компании принадлежит группе «Систем Кэпитал Менеджмент».
    100% акций АО «СКМ» принадлежат Ринату Ахметову

выводы думаю сделаете сами..

я ни на что не намекаю, информация из открытых источников,
    ну а имеющий уши - увидит..))
    И не сложно имеюшим глаза услышать чей друг уважаемый Ринат Леонидович. ))))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

а это что?
    цитата с темы про баны

это текст из лички

о как)))
    та не модератор а Петросян

Дописів
    566

Типово

Вы все врете и Петр Порошенко не имеет никого отношения к схеме Роттердам+, благодаря которой они на пару с Ахметкой не попилили 19 миллиардов наших грошей.

К зеленому тарифу тоже никакого отношения, благодаря которому Ахметка за "зеленый" кВт*ч зарабатывает в 10 раз больше, чем за кВт*ч с АЭС.

Дописів
    14 559

Типово

У партії Вячеслава Вакарчука вважають, що Зеленський нас усіх надурив. У “Голосі” впевнені, що президент зробив все, щоб позбавити народних депутатів недоторканності. А щодо себе придумав не демократичний і неоднозначний підхід. Його імпічмент буде формальним. Про це повідомляє ЦН.
    У партії Вакарчука вважають, що президент затіяв якусь гру в питанні його імпічменту. Адже заявили, що депутатів позбавили недоторканності шляхом змін до Конституції України. А шлях позбавлення президентської недоторканності Зеленський спростив.

https://censor.net.ua/ua/video_news/...ZIgLh4d46AVZBY
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Crazy Trаin Переглянути допис
    та не модератор а Петросян
    да, печаль
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    был бы не коллобарантом - уже б на фронте был бы . а так - не важно как разваливать - тянуть или толкать . ты толкаешь . кто-то тянет . общее дело делаете .
    Знову починається відверта брехня і перекручування у твоїх брудних інтересах. Не було б таких, як ти і ця компашка, не було що розвалювати. Ти не захищаєш свою землю, бо вважаєш, що вона не твоя.

Дописів
    32

Типово

да, печаль
    Печаль что не Задорнов?

Дописів
    566

Типово

Во время задержания Цемаха ни один сотрудник СБУ не погиб

Непонятно
    Вроде перемога из-за того что наши хлопцы таки не погибли
    Но вместе с тем и зрада. Точнее, стойкое ощущение того что нам ссут в глаза и уши

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від _grabovskiy_ Переглянути допис
    то есть, когда папередников критиковали, то сразу ваша кодла вешала ярлыки, ВАТА, СОВОК, СЕПАР и тд.
    Давай не будем за всіх, кожен має погляди, освіту, що б висловити свою власну думку.
    А є не ярлики, а певні терміни для певних соціольних груп. А є ще довбні, які не можуть відстояти свою власну думку і лізуть пляшку, починають з особисто ображати, перекручувати і брехати.

Дописів
    37 060

Типово

Знову починається відверта брехня і перекручування у твоїх брудних інтересах. Не було б таких, як ти і ця компашка, не було що розвалювати. Ти не захищаєш свою землю, бо вважаєш, що вона не твоя.
    дружище . я тебя защищать не буду . просто это запомни . и убивать граждан украины тоже не буду. это того не стоит .

я уже объяснял - что если что я в машину и досвидания пока упоротые друг друга не перемочат , а там посмотрим .

А вот то что ты свою землю нихрена не защищаешь - это понятно - колоборант .

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Псевдо Переглянути допис
    Во время задержания Цемаха ни один сотрудник СБУ не погиб
    Непонятно
    Вроде перемога из-за того что наши хлопцы таки не погибли
    Но вместе с тем и зрада. Точнее, стойкое ощущение того что нам ссут в глаза и уши
    пушут что разведчик подорвался на мине в серой зоне . но опять же все надо проверять . может у него другое задание было .

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Модератор, лялечка - забань мене на рік!
    Тебе сюди силою заганяють? Чи не Дейнеріс раптом?
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Сторінка 2871 з 3000 ПершаПерша ... 187123712771282128612862286328642865286628672868286928702871287228732874287528762877287828792880288129212971 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті