| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шо значит когда на третьем Майдане снесут? Мне вчера тут обещали всех снести в 19 00. Что опять обманули? На хрена я мешок гречки и мешок соли купил? И за сахар подрался, но не хватило.....
ЗЫ продам соль и гречку....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
З тебе "Вагна" як з кізяка куля.
Сама щодня порушуєш той Закон , а потім виколупуєш з чогось : "майдан".
Ніяких майданів вже не буде.
Порох дуже ясно показав усій Україні, що влада може вбивати громадян безкарно.
Ну хіба що 20-30 чоловік переїдуть жити до іншої країни.
І все !
" НІКОГО за вбивста майданівців до тюрми не саджають !" - це гасло на лобі в Порошенка викарбувано.
Бажаючих віддавати своє життя за те щоб ти і надалі висвистувала тут на рашамові - дурних нема.
Я правильно понял, Дейнерис тут многих убить хочет, правда чужими руками, но таки страстно этого желает?
Совсем уписалась баба, ... знаю у нас в городе одно заведение для таких маньяков, видимо ей туда захотелось.
Ага похоже на то.
Дейнерис, срочно сообщите своему мужу, что он хреновый. Баба у него без должного внимания, если вы понимаете о чем я.
Похоже на поиск точек кипения. Будут пробовать "мовне питання", вопрос продажи земли, возврат наших граждан из плена, "Утин переиграл Зелюка", что-то ещё - посмотрим.
Кажется вполне логичным то, что они на демократические выборы не рассчитывают. Может быть считают, что у них нет столько времени.
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Кто они?
По снятию моратория на продажу земли, возврат наших военнопленных, снятие депутатской неприкосновенности - все это было в предвыборной программе Зе! если не ошибаюсь.
Если 60-му полгода за одну макаку, то этой умершей героине эпоса как минимум пожизненный ецих с гвоздями за угрозу уничтожения 73% избирателей
![]()
Президент України Володимир Зеленський був у нестямі через втручання опозиційного політика Віктора Медведчука в процес обміну полоненими між Україною і Росією
Есть мнение, и не только мое, что куму Путина и дружочку Порошенко скоро будет небо в крапинку“Наше джерело з Офісу президента розповів, що Зеленський був у нестямі від спроби Віктора Медведчука вклинитися в обмінний процес “, – пише автор.
За її словами, проблема трапилася, коли вже були узгоджені всі кроки, але хтось злив інформацію.
“Протягом двох місяців президент і його команда ведуть важкі переговори з Росією, і вже в момент обміну, з’являється Медведчук і починає піаритися” , – додає Курносова.
Крім того, вона стверджує, що в даний момент терміново збирається спеціальна група слідчих СБУ, яка повинна викрити всі схеми Віктора Медведчука за останні 4 роки.
Нагадаємо, Зеленський заявляв, що Медведчук відповість за все : “Я вам обіцяю, він понесе жорстке покарання”-зазначив президент
Тому зараз дана команда створити спеціальну групу слідчих в СБУ, яка займеться всіма схемами Віктора Медведчука за останні 4 роки"
![]()
Немного охладим атмосферу очередной перемогой Зе!-команды. Благо теперь их немало
Вилкулу и Колесникову сообщили о подозрении. Их объявили в розыск
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks