Доброго ранку, не плющі люди)
В мене цуцик і ми в 6 ранку йдемо гулять.
Він потім спати, а я каву і почитати
Альтер, ідея гарна з ванною.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Доброго ранку, не плющі люди)
В мене цуцик і ми в 6 ранку йдемо гулять.
Він потім спати, а я каву і почитати
Альтер, ідея гарна з ванною.
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
ми інколи спимо, але за рахунок загальної кількості створюємо враження, що ні
який у тебе цуцик? ніколи не бачила
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
гарні)
а Палкан твій ізначально чи Лізін передбачався?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Божечки, какой грозный Палкан))
Я не могу вот это вот. Гуляй с ними утро и вечер, вообще зависеть ещё и от собак
а я как зустріну когось із свійським палканом, так уговариваю хозяев чтоб мне с ним обняцца
![]()
мне не хватает цобаки
ну а кто еще может по приватовской базе звонить. вы как здристи
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
Хотіла мала. Їй потрібен був друг якого вона буде любити і розповідати про всі свої емоції.
Мама Лизы с бойфрендом "сладкая парочка"
Глобус, если вам так важно, что о вас думают посторонние люди - дайте мне хорошую сумму денег просто так, без расписки и без залога. А еще лучше - подарите. Я буду думать о вас хорошо и могу даже говорить об этом другим. Чтобы приумножать количество хорошо думающих о вас людей. Только представьте - за какие-то паршивые бумажки вы можете купить себе мильон плюсиков в карму и в следующей жизни это вам зачтется (даже еще и в этой - я буду стараться).
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
как пример, продажная контора или поставщик услуг заказавший у маркетологической лавочки услуги по расширению рынка сбыта или определения ЦА, подойдет?Добросовісним вважається той набувач, який не знав і не мав знати, що набуває майно в особи, яка не має права його відчужувати (див. коментар до ст. 38. Відповідно до п. 6.2 листа Вищого арбітражного суду України "Про деякі приписи законодавства, яке регулює питання, пов'язані із здійсненням права власності та його захистом" від 31.01.2001 р. набувач також не може бути визнаний добросовісним, якщо на момент здійснення право чину про відчуження спірного майна на відповідне майно обґрунтовано претендували треті особи, і про це набувачеві було відомо. Встановлення добросовісності набуття майна покладається набувача, який має довести, що він набув майно оплатно і що він не знав і не міг знати про те, що воно придбане у особи, яка не мала права його відчужувати.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Тю, учитесь у Боголюбова.
Приняли хлопчика, посадили делать дурну работу обзванивать должников, выдали список, небольшой, тк это корпоративные клиенты, суммы приличные, фамилий мало.
Он обзванивал, отчитал учредителя. Тот по телефону виду не подал, вежливо пообещал всё в срок погасить.
Правда потом по цепочке от зама председателя до нач отдела все получили отменные пздлиныИ нас новичков заставили выучить учредителей и руководство, чтоб впредь не беспокоить и не отчитывать их за долги, ну или какие-то ещё, нюансы.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Мама Лизы с новым членом семьи!!!! Он милаш![]()
И да, втягиваешься в режим быстро, и прогулки ранним утром прекрасны.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks