| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так, так і не сподівайтеся, все буде добре, бо цей негативний приклад тупцювання на місці показовий, він просто прискорює наступний крок, який можна зробити без особливих пояснень, бо їх вже озвучили сьогодні, бо знову топтання на місці без очевидного прогресу.
А молодь підростає за нових обставин і їм не треба пояснювати, вони вже те все починають робити.
Бойко не грає так паскудно, як зелені, він відкритий і зрозумілий для свого електорату.
Тут все очевидно, намалювати ворогом Бойко, замість дерибанщика з Сан Тропе, вівці і хєра - це тільки ті, що засвітилися.
Скоро буде ізоляція від західних партнерів і розмови від зелених про дружбу кацапами, по білоруському варіанту - дуркуватенький (глупенький).
да, и о Вас, ибо тут Вы манипуляциями занимаетесь ... вот Микелка еще подключился )
потому ок, включайте свой программатор, записывайте код )
сторонников Зеленского, декларируемый Порошенко вектор движения страны не пугает, не расстраивает, поддерживают.
надеюсь не начнем дискуссию по сотому кругу о причинах поражения ПП на выборах? )
Сенцова нет ни в "Бутырке", ни в "Лефортово"
Очередной вброс на принуждение?
четаржу )(относительно закрепления полномочий Президента Украины образовывать независимые регуляторные органы, Национальное антикоррупционное бюро Украины, назначать на должности и освобождать от должностей директора Национального антикоррупционного бюро Украины и директора Государственного бюро расследований)», сообщает УНН.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks