| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Якщо в вашій жопі є якесь шило, то в інших його нема. Не думали про це?
Пєті вже нема в кріслі Президента. Забудьте. І витягніть то шило. В ньому сидить вже майже 3 місяця Вован. І от тема про нього. І парад ветеранів був задуманий після того, як узеленського сказали, що взагалі ніякого не буде. До чого тут ваше шило? До чого тут "назло"?
Викиньте вже з голови Пєтю. Давайте говорити про Вована, про його дії, про його компетенції, про те, що він робить, або не робить. З парадом от він стратив. Мало того, що прийшлось проводити офіційно щось, так і заробив альтернативний. Це йому Пєтя на вухо сказав, що не треба його проводити? Мало того, що на офіційний захід прийшло менше людей, так ще і спаскудив його кварталівським підходом. Хто його загнав в таку ситуацію? Хто йому не давав провести повноцінний парад, після якого не було б такого обговорення? Хто йому не дає виконувати гідно свої обов'язки? При чому тут Порошенко? Він взагалі може щось без того щоб не обертатися на останнього?
Давайте, витягуйте це шило з вашої голови і переключайтеся на обговорювання Вована. Бо зараз Україна залежить виключно від його дій, його людей і його ідей.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Шурік, я думаю, що "Лисий" у дужках, не тільки прикрасив би ваш новий підпис, а ще й додав би йому ваги ))
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Это плохо что не понимаете. Не для всех конечно...))
Давайте попробуем маленькими шажками..
В руках Президента огромная власть в этой стране.
Как будет применена эта власть зависит от судеб отдельных людей до судьбы страны в целом.
Эти решения принимает этот человек - Президент.
Нынешний президент - совершенно политически неграмотный и абсолютно не профессиональный человек. Более того - актер - психологически очень восприимчивая - неуравновешенная натура.
Для таких натур очень характерно внимание к внешним оценкам и суждениям.
А теперь попробуйте все же сложить 2+2
Важнейшие решения - склонность к внешним суждениям - первая леди Богдан. Ну..?
Видите как просто - почему такое внимание этой персоне...))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
маю питання не по суті, а по формі (сьогодні вже 26, зачекаємо).
чому державний посадовець (найвищий за рангом у державі) навіть не напружується говорити державною мовою?
це ж не зневага до виборців, чи не так?
це ж щось інше?
https://youtu.be/9jAyZDFIJIA
куда ЛОЖИТЬ "спасибо"? ))
1.тобто?
розверніть, прошу, в чому саме полягає ксенофобія?
2. референдум про державну мову додатково до закону про державну мову?
про що я провела би референдум, це про визначення розташування кольорів прапору, що маємо: чи жовто-блакитний, чи синьо-жовтий.
Человеку задали вопрос на русском. Он ответил на русском. В чем проблема. Хоть на иврите, это не официально. Это их личные дела с Соней....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
А вы уверенны что в вопросах соблюдения законов Украины нужно интересоваться мнением избирателей?
Стаття 9. Особи, які зобов’язані володіти державною мовою та застосовувати її під час виконання службових обов’язків
1. Володіти державною мовою та застосовувати її під час виконання службових обов’язків зобов’язані:
1) Президент України, Прем’єр-міністр України, Перший віце-прем’єр-міністр України, віце-прем’єр-міністри України, інші члени Кабінету Міністрів України,................
Чутки від "Легитимний" з собственньіми литературно-историческими вєнзєлями тоже от "Легитимний"
(attn!!! Легитимний використовує російську мову)
"Зеленский получил свои 300-спартанцев.
Наш источник из Офиса Президента сообщает, что у "Слуги Народа" будет своё конституционное большинство, которое сформируют собственными силами.
Говорят лоббисты "СН" уже встречались со всеми мажоритарщиками. Были предложены отличные условия. Большинство уже дало согласие.
Работать будут по схеме или официально нардеп входит во фракцию и партию и получает "финансовую поддержку" для работы на своём округе
или работает через "ОП" и лично через Андрея Богдана.
300-спартанцев, как любит говорить Зеленский на закрытых встречах про "своих" нардепов у него уже есть.
P.S. Исходя из этого Зеленский - это Царь Леонид I ?"
Востаннє редагував 1656dnipro: 26.08.2019 о 11:13
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
В смысле? Конечно серьезно. Убирайте свое совковое воспитание нах. Как показали последние выборы на него спрос меньше 8%.
ЗЫ а если бы ему кореспондент СиЭнЭн вопрос на агнлийском задал, а он ему автоматически ответил, это то же была бы зрада? А если бы кореспондент кроме того английского больше бы ни ни чем ответ не понял.... не заставляйте меня думать о вас еще хуже, чем я о вас уже думаю...
ЗЫ ЗЫ вы продали свой патриотизм бандюкам... не светите его больше нигде... это вам только в минус... а по моим меркам вы его даже не продали. Даром отдали... даже не за долю. За пайку...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks