Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2062 з 2220 ПершаПерша ... 106215621962201220522053205420552056205720582059206020612062206320642065206620672068206920702071207221122162 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 41 221 по 41 240.

Тема: Петр Порошенко

Климентина
    Guest

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    не технический дать возможность формировать новую власть новому Президенту. а не цепляться за ВРУ должности СБУ, ГПУ, МИД, НБУ и так далее
    помогать, советовать, а не саботировать
    но тогда бы барыга перестал бы быть барыгой
    как он может цепляться, если есть голосование в Раде пропрезидентского большинства? напомните, кем назначен Баканов? уже? еще при старой Раде? все остальные квоты - президента и Кабмина.

не, ну, правда?

Климентина
    Guest

Типово

а во втором туре наверняка за Зе вкинули))) да?)))
    МПХ нарисовала на бюллетене.
    я уже говорила.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    как он может цепляться, если есть голосование в Раде пропрезидентского большинства? напомните, кем назначен Баканов? уже? еще при старой Раде? все остальные квоты - президента и Кабмина.

не, ну, правда?
    Баканов первый зам и и.о. пока Грицак не уволен, назачен Зеленским
    МИД - тоже квота Президента
    пропорошенковское большинство завалило все инициативы Президента Зеленского
    зы. Вы хоть СМИ читаете или только Возара на форуме?))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

МПХ нарисовала на бюллетене.
    я уже говорила.
    ничего, еще немного времени и фамилия порошенко будет более токсична чем фио овоща
    жду Вас в новых зеленых тапках
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Климентина
    Guest

Типово

Баканов первый зам и и.о. пока Грицак не уволен, назачен Зеленским
    МИД - тоже квота Президента
    пропорошенковское большинство завалило все инициативы Президента Зеленского
    зы. Вы хоть СМИ читаете или только Возара на форуме?))
    Возара, конечно, с большим удовольствием, чем Вас, уж простите, симпатизирую собеседникам интеллектуалам.

а на все остальное Вы ответили сами : "пока не уволили".

и да, картинку ждуна тоже нагуглите себе сами.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    желаемый кем-то издец, его начало я вижу в заложенном в ходе выборов деления общества по принципам "або я, або путин ... остальные агенты кремля", далее "25/75 (элита/стадо)". Неоднократно на это указывала и считаю, что это есть диверсия, провокация деления страны для себя (глистов), может даже территориально. Это недопустимо, не вяжется ни с какой логикой ведения выборов ради победы - такое отталкивание электората, через его унижение. ... значит они были уверены в поражении и знают почему (шапка горит) , решили подгадить

Вы (собирательно) этого не замечаете, не придаете значения?

ИМХО, первейшая задача Зе искоренить как источник, так и повод для такого деления.
    Вона, Україна була поділена, на постсовкову і національну з самого її початку, а сьогодні можна сказати йде черговий етап її національного об'єднання.
    Всі твої намагання і прагнення не має ніякого підгрунття, ну може ще цей постсовок протримається 5 років.
    Смішно, як Зе з своїми Сватами, як приклад постсовка, викоріняти поділ. Ти дійсно не розумієш на яких підвалинах може існувати самостійна і незалежна?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Вона, Україна була поділена, на постсовкову і національну з самого її початку, а сьогодні можна сказати йде черговий етап її національного об'єднання.
    Всі твої намагання і прагнення не має ніякого підгрунття, ну може ще цей постсовок протримається 5 років.
    Смішно, як Зе з своїми Сватами, як приклад постсовка, викоріняти поділ. Ти дійсно не розумієш на яких підвалинах може існувати самостійна і незалежна?

когда мы будем обхединяться с крымом и лугандоном ?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Возара, конечно, с большим удовольствием, чем Вас, уж простите, симпатизирую собеседникам интеллектуалам.

а на все остальное Вы ответили сами : "пока не уволили".

и да, картинку ждуна тоже нагуглите себе сами.
    кто бы сомневался))
    ынтилликтуальная ылита же)))

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

желаемый кем-то издец, его начало я вижу в заложенном в ходе выборов деления общества по принципам "або я, або путин ... остальные агенты кремля", далее "25/75 (элита/стадо)". Неоднократно на это указывала и считаю, что это есть диверсия, провокация деления страны для себя (глистов), может даже территориально. Это недопустимо, не вяжется ни с какой логикой ведения выборов ради победы - такое отталкивание электората, через его унижение. ... значит они были уверены в поражении и знают почему (шапка горит) , решили подгадить

Вы (собирательно) этого не замечаете, не придаете значения?

ИМХО, первейшая задача Зе искоренить как источник, так и повод для такого деления.
    Хто поділив? Яке теріторільно?
    Куди ви дивитесь?
    Як на мене, то розподіл є по інтелектуальному рівню і критичному мисленню.
    Ну, не могла людина, яка критично мислить обрати оце зелене жабеня, навіть з почуття протесту. Бо інтелектуальна людина не кричить як дитина: Не хочу!!! Хочу!!!, - вона думає на пару кроків вперед.

І ви так і не відповіли на запитання: Так коли очікувати ВАШОЇ (всіх зеленоненажерлевих особів) оцінки Вована? Коли ви вкажите..іздєц?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    когда мы будем обхединяться с крымом и лугандоном ?
    До чого тут ми, коли ти з ними не роз'єднувався.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    1 394

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Куди ви дивитесь?
    Ну, не могла людина, яка критично мислить обрати оце зелене жабеня, навіть з почуття протесту. Бо інтелектуальна людина не кричить як дитина: Не хочу!!! Хочу!!!, - вона думає на пару кроків вперед.

І ви так і не відповіли на запитання: Так коли очікувати ВАШОЇ (всіх зеленоненажерлевих особів) оцінки Вована? Коли ви вкажите..іздєц?
    Только имбицилы могут выбирать конечного вора, осознано. Какой тут интеллект... Точно что ылита...

Дописів
    1 018

Типово

Цитата Допис від 1656dnipro Переглянути допис
    "За что???"

Енергодар. Там какой-то парадокс с электричеством. Слабонервным лудше не смотреть

Один из комментариев:
    "Господи, это же настоящий ГЕНОЦИД!!! И самое обидное то, что делают этот позор наши же граждане над нами"

имхо: для начала эти "граждане" должны были начать считать других "тупым быдлом", а Украину - "страной дебилов". Поэтапна "праця"
    потом решить, что "все идут в .ОПУ" (все да не все, кроме ілітних)
    Кто знает, это реально правда?
    Или может постановка со статистами?
    Или может обленились и работать не хотят в Энэргодаре???

Там они говорят, что их свой земляк мер грабит в сговоре с каким-то бандюганом
    И что-то ещё не совсем понятное, что за воду задолжало предприятие, а отключили ЛЮДЯМ. Хм
    E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.

Дописів
    21 959

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Куди ви дивитесь?

Ви дійсно вважаєте що маєте якісь підстави та якесь право примусовим методом поділяти суспільство?
    після цього усього що сталося?

а ну відповідайте тоді мені, чому програв ПП?
    тоді дам вам ознаку - є в вас щось від розумної людини, чи це є тільки пафосна міщанська самозакоханість. Підказувати не треба?

Треба вже було зрозуміти, що при теперішніх обставинах Ваше питання, та щей у такій формі "Так коли очікувати ВАШОЇ (всіх зеленоненажерлевих особів) оцінки Вована?" мало того що це не до мене, бо я ж не якась еліта, що має відповіді, ... та щей видає в Вас безграмотну людину, котра не знає, або не придає значення, що є різноманітні функції у різних людей, є різні соціальні групи, сукупність котрих не може існувати одне без одного ... деталізую: вчений не може без пахаря, пахарь не може бути більш ефективним без вченого, вчений не може бути пахарем (тоді не буде вченого) та навпаки ...

Коли дуже вумні та "елітні", становляться дурними, та егоїстичними, завжди трапляються якісь негаразди - історичні події світу та часу тому підтвердження

що я вам як у дитячому садочку прості істини розтлумачую, відкіля на мене, та на країну така тупа "еліта" звалилася? та щей на користь зовнішнього ворога, якщо тут щось забурлить

Зрозуміло, ні?

ще гірше, коли так звана "еліта" (це не про 25%) вербує до себе ті самі 25% когось цукеркою, когось лестощами за ради свого існування себе як паразитів. Воно звичайно зрозуміло, що ви цього ніколи не визнаєте, бо ви вже не молоденькі, не вистачить часу щоб помудріти, та й базового чогось не висточа - це і є Ваш особистий іздець - обманули та використали

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Людина, яка критично мислить, перш за все не могла допустити ще 5 років застою з переходом в повільний розвал, прикритого нестримними потоками брехні, напівправди і самозамилування. А вже далі - сталось, як сталось.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Псевдо Переглянути допис
    Действительно.
    Бойко и Медведчук не получат должностей, какая печаль для Украины. Какая потеря и позор.
    БЮТ и ПЕС уже вволю побыли во власти, результат известен.

Единственные из "оппозиции", которые не зашкварились и в принципе могли бы претендовать на что-то - это "Голос".
    Какой результат? Глядя на страну, а не фамилию.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 222

Типово

Цитата Допис від Scirpion4iк Переглянути допис
    Вот этож у порохоботов пригорает когда мудака называют мудаком...
    И чем ты лучше сикелевцев с 60 минутниками? Да ничем. Упоротость высшей степени.
    Хорошо, что у нас на форуме появился ответственный модератор.
    как ты не понимаешь, в глазах элиты "правильный украинец" это индульгенция на преступления
    Тебе кто дал право оскорблять патриотов? Кем ты себя возомнил?
    не понимаю я, как можно быть патриотом и тут же рвать глобально украинское общество, внедрять агрессивно противоречия
    Да, давай, объясни нам, как ты можешь утверждать, что ты патриот, и одновременно нести РАША-пропаганду? Потому что "кто угодно - только не Петя" - это именно КРЕМЛЁВСКАЯ пропаганда! Это ТЫ и твои соратники делите общество на порохоботов и остальных!
    он не признал поражения и не отошел
    И поворачивается же язык врать!
    Конечно признал.
    У Порошенко счета, оффшоры, виллы ,имения за границей. Зачем санкции?
    Интересно, какие и, главное, от кого были бы санкции, если бы он поступил как-то иначе после выборов?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    566

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Какой результат? Глядя на страну, а не фамилию.
    Пока закономерно никакой.

Камбин старый, говняный.
    Генпрокурор старый, говняный.
    Судьи старые, говняные.
    Новая каденция Рады еще даже присягу не приняла.

Все три ветви власти старые и говняные.

К 2020 можно будет делать кое-какие выводы.

Дописів
    46 288

Типово

Пока закономерно никакой.

Камбин старый, говняный.
    Генпрокурор старый, говняный.
    Судьи старые, говняные.
    Новая каденция Рады еще даже присягу не приняла.

Все три ветви власти старые и говняные.

К 2020 можно будет делать кое-какие выводы.
    Ещё раз - что со страной?

Дописів
    566

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Ещё раз - что со страной?
    Да в какой сраке ее Порошенко оставил, пока что в такой и есть.

Дописів
    46 288

Типово

Да в какой сраке ее Порошенко оставил, пока что в такой и есть.
    В чем там у вас срака выражается в Украине?

Сторінка 2062 з 2220 ПершаПерша ... 106215621962201220522053205420552056205720582059206020612062206320642065206620672068206920702071207221122162 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті