| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Вона, Україна була поділена, на постсовкову і національну з самого її початку, а сьогодні можна сказати йде черговий етап її національного об'єднання.
Всі твої намагання і прагнення не має ніякого підгрунття, ну може ще цей постсовок протримається 5 років.
Смішно, як Зе з своїми Сватами, як приклад постсовка, викоріняти поділ. Ти дійсно не розумієш на яких підвалинах може існувати самостійна і незалежна?
Хто поділив? Яке теріторільно?
Куди ви дивитесь?
Як на мене, то розподіл є по інтелектуальному рівню і критичному мисленню.
Ну, не могла людина, яка критично мислить обрати оце зелене жабеня, навіть з почуття протесту. Бо інтелектуальна людина не кричить як дитина: Не хочу!!! Хочу!!!, - вона думає на пару кроків вперед.
І ви так і не відповіли на запитання: Так коли очікувати ВАШОЇ (всіх зеленоненажерлевих особів) оцінки Вована? Коли ви вкажите..іздєц?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Кто знает, это реально правда?
Или может постановка со статистами?
Или может обленились и работать не хотят в Энэргодаре???
Там они говорят, что их свой земляк мер грабит в сговоре с каким-то бандюганом
И что-то ещё не совсем понятное, что за воду задолжало предприятие, а отключили ЛЮДЯМ. Хм![]()
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Ви дійсно вважаєте що маєте якісь підстави та якесь право примусовим методом поділяти суспільство?
після цього усього що сталося?
а ну відповідайте тоді мені, чому програв ПП?
тоді дам вам ознаку - є в вас щось від розумної людини, чи це є тільки пафосна міщанська самозакоханість. Підказувати не треба?
Треба вже було зрозуміти, що при теперішніх обставинах Ваше питання, та щей у такій формі "Так коли очікувати ВАШОЇ (всіх зеленоненажерлевих особів) оцінки Вована?" мало того що це не до мене, бо я ж не якась еліта, що має відповіді, ... та щей видає в Вас безграмотну людину, котра не знає, або не придає значення, що є різноманітні функції у різних людей, є різні соціальні групи, сукупність котрих не може існувати одне без одного ... деталізую: вчений не може без пахаря, пахарь не може бути більш ефективним без вченого, вчений не може бути пахарем (тоді не буде вченого) та навпаки ...
Коли дуже вумні та "елітні", становляться дурними, та егоїстичними, завжди трапляються якісь негаразди - історичні події світу та часу тому підтвердження
що я вам як у дитячому садочку прості істини розтлумачую, відкіля на мене, та на країну така тупа "еліта" звалилася? та щей на користь зовнішнього ворога, якщо тут щось забурлить
Зрозуміло, ні?
ще гірше, коли так звана "еліта" (це не про 25%) вербує до себе ті самі 25% когось цукеркою, когось лестощами за ради свого існування себе як паразитів. Воно звичайно зрозуміло, що ви цього ніколи не визнаєте, бо ви вже не молоденькі, не вистачить часу щоб помудріти, та й базового чогось не висточа - це і є Ваш особистий іздець - обманули та використали
Людина, яка критично мислить, перш за все не могла допустити ще 5 років застою з переходом в повільний розвал, прикритого нестримними потоками брехні, напівправди і самозамилування. А вже далі - сталось, як сталось.
Хорошо, что у нас на форуме появился ответственный модератор.
Тебе кто дал право оскорблять патриотов?Кем ты себя возомнил?
Да, давай, объясни нам, как ты можешь утверждать, что ты патриот, и одновременно нести РАША-пропаганду?Потому что "кто угодно - только не Петя" - это именно КРЕМЛЁВСКАЯ пропаганда!
Это ТЫ и твои соратники делите общество на порохоботов и остальных!
И поворачивается же язык врать!
Интересно, какие и, главное, от кого были бы санкции, если бы он поступил как-то иначе после выборов?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks