Аха-ха))
https://www.pravda.com.ua/news/2019/08/15/7223657/Зеленський з Бадоєвим раніше були власниками кінокомпанії "Гауді Студіо". Пізніше Зеленського в списку власників змінив Борис Шефір.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Аха-ха))
https://www.pravda.com.ua/news/2019/08/15/7223657/Зеленський з Бадоєвим раніше були власниками кінокомпанії "Гауді Студіо". Пізніше Зеленського в списку власників змінив Борис Шефір.
Есть такое мнение:
Цитата жены арестованного Грымчака: "У нас на сьогодні є тільки трикімнатна квартира, у нас навіть машини немає. Про які гроші, вилучені в нас, йдеться? Більш того, у мене зараз гроші залишаться десь до кінця місяця, а далі, якщо Юрію Миколайовичу не виплатять зарплату, я не знаю, як мені годувати дітей"
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Критика это хорошо. Критиковать надо. Хорошая тема. Нужная.
Без подписи
Залишилося тільки зрозуміти - хто такий бариги і як це їм служити.
На перше: "барига", відповідь мабуть доволі легка - це Петро. А ось що таке йому служити?
Пояснювати що клоун - це клоун? І його клоунські методи ні до чого гарного не приведуть?
І як відповісти, чому олігархи, які керують клоуном - також бариги?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
В тему зрелищности военной тематики и гламурных гениев околокультуры. Есть куда расти....
![]()
Ви відкрили Америку, чому так на пороха напали - він в умовах війни не зробив усім добре.
Ось зекоманда і об'єднала свою пропаганду з рашистьскою ("потрібно просто перестати стріляти", "вони наварюються на війни") з іншими абсолютно нереальними соціалістичними лозунгами і оволоділа охлосом.
Хліба і видовищ...
Ось тільки без "хліба" видовищ надовго не вистачить.
А від "видовищ" "хліба" однозначно стане ще менше.
Востаннє редагував L_Pt: 15.08.2019 о 21:18
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Бадоев будет строить военных...красивых...здоровенных... Это таки треш....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks