У Яроша узнаваемость высокая, процентов 90 вроде. Друг Бориса Филатова. Красно-чёрный флаг. Раньше был в "Правом Секторе".
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У Яроша узнаваемость высокая, процентов 90 вроде. Друг Бориса Филатова. Красно-чёрный флаг. Раньше был в "Правом Секторе".
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
..у Юзика узнаваемость выше ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Востаннє редагував 1656dnipro: 14.08.2019 о 15:29
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
А нормально так - бот вкинул фейк про добробатов экстремистов и тихонько надрачивает вокруг этого дискуссию
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
ИМХО ессно
Портнов отличный юрист и аппаратчик, но помимо этого достаточно обеспеченный человек, я не думаю, что он кого то послушает
по Пете просто пиар его конторы, если он не доведет его до тюрьмы, то его затраты насмарку
да и звезды сошлись, что видя, что он дает результат, ему пошли сливать все что знали про Петю
в кругах чиновников "скованных одной цепью" все друг друга ненавидят
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Этого Ганнибала еще на 0 не помножили?
Я видел, что тут депутата ВР Дубинского выкладывать считается зашкваром и признаком отсутствия мозгов, но для меня, помимо второго признака ещё и политика получается закрытой и тёмной областью. По-этому ем, что дают
Если коротко, Дубинский говорит, что причины чисто финансовые: получить финансирование на какую-то корпорацию "Укрбуд". И документ приатачил к ролику.
І так, багато хто не знає, а видобуток бурштину вже обвалився. Та звісно не завдяки діям Зе, бо йому у 18-ому тільки роль вчити наказували, а тому що спекулятивна ціна на китайському ринку бурштину обвалилася.
http://www.leamber.com/raw-amber-price-index/
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Є надія що так запросто компромат на Байдена не віддадуть.
Вже достало тут. Створили собі манілондрі та лабораторію "Загін 731" алегорічно висловлюючись.
Я досить не можу збагнути цей план "потопити Київ в крові" задля збереження довічної влади. Цього всього не може бути у людей. Це фейки я вважаю (((
Харам!
Востаннє редагував 1656dnipro: 14.08.2019 о 17:38
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks