| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Володимир Зеленський вимагає звільнень у Нацполіції, СБУ та прокуратури в Житомирській області через бурштинові схеми:
«Хто такий «Пірат» Віктор Олійник? Є якісь кримінальні справи щодо цієї людини? Я не буду зараз називати прізвища, я думаю, ці люди зараз нас слухають: найкращий варіант, щоб вони збирали свої речі і змінили країну свого проживання, це буде для них м’який варіант. Керівників райвідділів поліції Олевського та Овруцького району я вас дуже прошу звільнити», — сказав Зеленський, звертаючись до глави Нацполіції Сергія Князєва.
https://24tv.ua/ru/est_eshhe_takoj_b...hhine_n1191067
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Та пусть дальше лес рубят и янтарь копают! )))
В законе!
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Кста...походу тогда и про почему "мыши" ))
Семья карликов: папа - рост 110 см, мама - 100 см.
Сын (рост - 90 см) приводит знакомить с родителями невесту - ростом 80 см.
Папа и говорит:
- Так мы скоро и до мышей до@бемся! (c) ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Возар, ну не гони, будь он более менее понимающим в своем функционале, то он должен был бы дать указание нацполиции, ГБР, ГПУ провести тотальный аудит законности на Житомирщине, установить убытки государству и виновных в рамках действующего Законодательства возместить ущерб и искупить вину.
А нарушение - когда мент покрывает преступление - это нарушение?
Когда сбушники мониторят ОПГ, которые гробят природу, совершают уголовно-наказуемые проступки, а руководство преступно ничего не делает - это нарушение?
и да. к 18 уголовным делам пежро получит еще пучек и надеюсь отсидит по всем эпизодам
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
..насколько я понял, по закону (и Конституции) там можно только припаять деятельность, наносящую ущерб окружающей среде и лесным ресурсам ... Ну, да, надо наказать изрядно, кто ж спорит ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks