| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Слуга народу"
"Оппозиционный блок"
ВО "Батьківщина"
"Європейська Солідарність"
"Оппозиционная платформа - За Життя"
"Голос"
"Сила і честь"
Радикальна партія Олега Ляшка
"Свобода"+"Нацкорпус"+"Правий сектор"+УДА Яроша+ОУН+КУН
"Громадянська позиція"
"Рух нових сил" Саакашвілі
"Українська стратегія" Гройсмана
Аграрна партія
"Самопоміч"
На выборы не пойду, так удобнее критиковать
"Демократична сокира"
"Громадсько-політична платформа Надії Савченко"
Свой вариант
Прав Павел, были и есть такие цены новострой 13000-15 000грн,м2. Да, не центр.
Был в Сан Себастьяне как раз во время поездки. Красиво там и колоритно )
П.С. С едой у меня все сложно, жили в гостях во Франции, сложилось впечатление что ел больше 2х взрослых и 15 летнего ребенка. Причем вес у меня небольшой, а по итогу еще и немного похудел
Понятие нормальное у всех свое .Нормальная хата где то в сотню и встанет. И бабки нужны все и сразу.
Средний уровень принято округлять а 100-110кв/м в домах не старше 20 лет .
Впринципе то , где можно вполне комфортно жить (принимая , что в квартире в принципе можно жить комфортно ).
Теперь про сотню.. (не согласен, но это не важно для вопроса ниже ).
Это много или мало ?
Shit or get off the pot!
А как же лексусы у сильпо ?
Зы.. сотня с ремонтом это вобще ни о чем . Хотя бы на контрасте этого может дойдет , чтобы сотня а то и две не пугали , надо поднимать не своей личный уровень , а средний по городу и а этом случае квартира ещё и вырастет . По крайней мере ее можно быстро продать в случае чего .
Shit or get off the pot!
Я не призываю к росту , тем более необоснованному . Я лиш пытаюсь косвенно подвести к идее , что
1) все не очень хорошо
2) стране и городу нужны по зарез реформы , направленные на улучшение среднего уровня
3) гонка за своими благостоянием без оглядки на пункт 1 и 2 бессмысленна . В случае кризиса - у разбитого корыта . И это лучший сценарий , а в худшем могут и бить начать.
Предрекая очередной вопрос "наxeра это мне " - дык вернуться бы хотелось .. и не в этот писец что развели в 2016-2018
Востаннє редагував _pavel: 27.07.2019 о 15:13
Shit or get off the pot!
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
22 ч. ·
Портрети виборців
1. Микола. Микола недавно відгуляв весілля на 500 чоловік. Батьки в боргах. Кілька кредитів. Але є хата, є авто. І ось Микола розлучається, щоб оформити дружині статус матері-одиначки та отримувати тисячу гривень соцдопомоги на місяць. Микола голосує.
2. Василь. У Василя бурштиновий бізнес, хороше авто та п'ятеро дітей. Але у Василя зубожіння, бо держава мало платить йому, багатодітному. Василь голосує.
3. Максим. Максиму "українська армія снарядом розбила хату" у селі де ЗСУ стоїть з 2014 року. Точно українська армія. Максим ходить і ниє українським бійцям "коли вони йому хату відбудують, бо вже чотири роки живе у кухні". Максим голосує.
4. Степан. Степан тягає цигарки в Польщу. Після того як прикордонники підвищили для нього "тариф" Степан зненавидів "антинародний режим, який змушує його жити в зубожінні". Степан голосує.
5. Петро. Петро - мисливець. Ліцензій не оформлює, бо ліс - "загальнонародний здобуток і його дід там лісником був". У Петра три рушниці. Але Петро проти вільного ринку зброї, бо "всі ж всіх перестріляють". Петро голосує.
Історії реальні. Імена вигадані. Зібрані друзями по Україні в етнографічних експедиціях підчас виборів.
Може все ж таки для отримання активного виборчого права і тим більше пасивного треба здавати екзамен. Невеликий такий. Щоб просто було розуміння за що голосуєте. В ідеалі б ще відслужити на благо Батьківщини. Бо це ж реально срака.
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks