| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ты, олуг трудящийся и пионэр, можешь вконцеконцов обозначить свою стремлению чо и по какой причине?
Вродиж и не ватник, но шош такое? Чи просто так, за деньги?
Да не выбирал народ ни фотографов ни охранников. Это очередная подмена зеленых овец дискуссионная. Народ проголосовал бы за корову с зеленым бейджиком. Вопрос исключительно в вере в зеленую мессию
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
А почему такое неправильное поведение закордонного выборчого округу?
вот что они выбрали:
В эпизоде «Момент Валдо» одним из кандидатов на пост президента на выборах становится медвежонок Валдо — анимированный персонаж комедийного шоу, которого озвучивает застенчивый комик-неудачник. Свою предвыборную кампанию Валдо основывает на том, что грубо шутит и глумится над всеми остальными кандидатами, но именно это обеспечивает ему высокие рейтинги и победу на выборах.
Идить вси у сраку и все.
Так этож наши торговые и дип представительства и люди проживающие в цивилизованных обществах. Они не смотрят дешевые развлекательные шоу... ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Зеленський назвав "хлопчиком" журналіста "Радіо Свобода"
Президент України Володимир Зеленський під час спілкування в ОПУ фамільярно висловився про журналіста проекту "Радіо Свообода" - програми "Схеми" Михайла Ткача
Про це сам Ткач розповів у Twitter.
За словами журналіста, президент Зеленський назвав його "хлопчиком". У відповідь Ткач зробив голові держави зауваження, що недоречно так висловлюватися про журналістів.
"Щойно в офісі президента: Зеленський: Де цей хлопчик? Я: Я журналіст, а не хлопчик. Зеленський: А журналіст що не може бути хлопцем? Я: Хлопцем може. Хлопчиком - ні. Зеленський: Ну хорошо. Як до Вас звертатись? Я: Михайло мене звати, Володимире Олександровичу", - написав Ткач.
конечно будут
но потом
смотрю пульс, даму зе депутата мне жаль
апломба как у Шурика. а мозга как у ДНРихи)))
в общем пздц
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks