С утра Медведчук:
-Мы будем бороться с правительством(про мир на ДБ, мир с РФ).
У Шария действительно большая половина подписчиков-шовинисты с РФ. Достаточно почитать комменты, а Толик только "бензинчика в костер" подливал.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Слуга народу"
"Оппозиционный блок"
ВО "Батьківщина"
"Європейська Солідарність"
"Оппозиционная платформа - За Життя"
"Голос"
"Сила і честь"
Радикальна партія Олега Ляшка
"Свобода"+"Нацкорпус"+"Правий сектор"+УДА Яроша+ОУН+КУН
"Громадянська позиція"
"Рух нових сил" Саакашвілі
"Українська стратегія" Гройсмана
Аграрна партія
"Самопоміч"
На выборы не пойду, так удобнее критиковать
"Демократична сокира"
"Громадсько-політична платформа Надії Савченко"
Свой вариант
С утра Медведчук:
-Мы будем бороться с правительством(про мир на ДБ, мир с РФ).
У Шария действительно большая половина подписчиков-шовинисты с РФ. Достаточно почитать комменты, а Толик только "бензинчика в костер" подливал.
Востаннє редагував observer: 22.07.2019 о 07:58
Альяк сторонник шария? Неожиданно.
Опрацьовано 35% протоколів
![]()
Лідери партій "Слуга народу" та "Оппоблоку" виступили зі спільною заявою. Вони подякували особисто Ігору Смішку та його виборцям за додаткові 4.3 голосів, особисто Олегу Ляшко та його виборцям за 2.8 голосів, Володимиру Гройсману та його виборцям за 2.2 голосів, Руслану Кошулинському та виборцям "Свободи" за 2.1 % голосів. А також Анатолію Гриценку та іншим.
Друзі, говориться в заяві, разом з іншими хохлами ми "сделали" ( дослівно) українців ! Тепер , завдяки вашим голосам, ми зможемо одноосібно без т. зв. проукраїнських сил сформувати свою більшість та зробити реванш !
Друзі , говориться в заяві, ви знали соціологію та те , що ці партії непрохідні , але проголосували за них, бо в глибині душі підтримували нас ! Дякуємо і тепер ми одна Зе-команда ! Рузом до перемоги !...
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Сам текст придумал ?
Пздц. СН и по мажоритарке толпу проводит. Хотьбы не хватило штыков до 226
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
ну и про - "заграница за порошенко..."
ЦИК обработала 95,09% протоколов заграничных участков.
Так, по результатам обработки 95,09% электронных протоколов голосования на избирательных участках партия "Слуга народа" набрала 29,00%. "Европейская солидарность" - 28,80%, "Голос" - 19,03%, "Партия Шария" - 4,60%, ВО "Свобода" 4,26%, "ОП - За життя" – 3,78%, Политическая партия "Сила и честь" - 3,04 %, "Батькивщина" – 2,04%. Источник: https://censor.net.ua/n3138840
говорить сейчас о итогах выборов очень преждевременно
нужно ждать - как разложиться количество мажоритарных депутатов...
пока ясно, что хоть ляшку и гриценко убрали .
продажное животное и истеричный полковник уходят на задворки украинской политики, и то - не плохо...
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Я там выше уже писал.
За даними екзитполів із мажоритарних округів, вибори на 94 окрузі виграє журналіст 1+1 Олександр Дубінський. За попередніми даними він отримав приблизно 43% голосів. За діючого нардепа Ігоря Кононенка проголосували тільки 8% виборців. Так само програє вибори на своєму окрузі Олександр Грановський. За нього проголосували майже 12% виборців. За кандидата від "Слуги народу" Олександра Куницького віддали свої голоси 48,7% голосів.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Ну к выбиванию, не к выбиванию, но свою бизнес империю, ему придется, скажем так реформировать....
ЗЫ Роль Ахметова в экономике Украины сильно преувеличена. Секрет успеха Ахметова в бизнесе это монополия и госльготы. Как только он это не получает у него ничего не получается. Пример Лайф. Ну который мобильная компания.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Та Укртелеком и без Ахметова уже был в жопе...
ЗЫ на самом деле ты прав. Ахметов просто берет старое советское рабочие предприятие, надевает на него приличный кафтан, устраивает там еще больше совок чем был, и сосет бюджетное бабло. Это в принципе весь его экономический гений.... Единственное гего достижения это Шахтер. Это реально достижение. Но очень временное ну и то хобби...
ЗЫ ЗЫ я прекрасно понимаю, что ради того достижения Ахметов убил весь украинский футбол....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks