| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Чем больше мочат Зеленского, тем больше у него рейтинг.
ЗЫ если че я не собираюсь голосовать за Слугу народа. От слова совсем. Я еще не определился с выборами, но варианты примерно такие в порядки приоритета.
1 Самое вероятное. Не пойти на выборы.
2 Голос
3 Батькивщына
По мажоритарке если пойду то Пилипенко.... чисто из за шкурного интереса....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Наблюдаю вотэти ручные легкие петтинги взаимные у зеленых - вот осталось 12 часов\часикитикают\бла\бла ооооо\о\аааааа\ещеееее\ и т д ))
И не понимают смешные - что иэто ИХ часики тикают последние минуты. Не нупонятно - в понедельник среду сюда только в чем то защитном гигроскопичном нужно будет заходить ибо восторженніе cream games зеленых будут безудержны но однообразны ))
Но смысл в том что вот эти все тут якобы побідітєлі - на самом деле будут праздновать - ага, именно - победу над Порошенко. Не победу зеленой плесени, нетконечно - этот финальный оргаз у них синхронный будет не в для зеленого попугая, увы.
А вот потом, умные люди начнут получать истинное моральное удовольствие не только от попкорна, но и от жесточайших ломания скреп этих хронических антишокоэякулянтов
Как же они буду вертеть жопками и соревноваться кто из них раньше знал шо зеленый попугай - это туфта но шобылоделать... и т д...
Короче - это была зарисовка походу. \
Продолжайте господа, считайте минутки. Петтингуйте активнее - это прикольно... ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
а я еще ге знаю за кого голосовать буду
возможно за Смешко(печник ,делавший мне печь-камин просил. не хочется хорошего дядьку расстраивать)
по мажоритарке ...так я даже и не знаю кто у нас там
из распиаренных тока Курячий
наставил парняга по всему краснополью децких лощадок и уже няшка
вроде он за свои их ставил(
я сегодня сам на садовом центре( и грузчик и продавец и жнец-поливец)
приезжал старый клиент, он оказывается умеренный зеленист
ну так...перекинулись парой слов...он сказал "всебудет хакей Андрюха) и уехал сажать сосну и брызгать виноград
нам как то и в голову не пришло обзывать друг друга пидагасами и ублююдками
народ,проснись
чуть не забыл- я буду голосовать за партию порохоботов
а то прям выбился из роли)
Нещодавно російська правозахисниця Олександра Крилєнкова нагадала мені один цікавий момент, який кинувся їй в очі на початку анексії Крим.
Найцікавіше, що Росія тоді нічого не обіцяла мешканцям окупованої нею території. Ані в Криму, ані на Донбасі. Навіть більше. Збудження від уявних щедрот окупанта було настільки сильним, що люди самі домальовували собі картинки про "Крим - витрина русского миру".
Другою ознакою загального божевілля була агресивна впертість. Ті, хто ніколи не чули про Абхазію та Південну Осетію, не знали як живе Придністров’я, розказували про "вставаніє з колін". Вони примудрялися сперечатися з російськими громадянами, які довгі роки ховалися в Криму від путінізму, що свобода в Росії, а в Україні олігархічне рабство. Я сама мала безліч подібних розмов. Ті, хто ніколи не був на Майдані, знали краще про те, що там за "фашисти". Утотожнюючи Росію виключно з Москвою, вони були впевнені, що живуть біля моря гірше, ніж в росіяни в робітничому районі Челябінська.
І третя ознака - тотальна байдужість до власного побутового майбутнього. Людей, що вітали захоплення власної землі незрозумілими "зеленими чоловічками", геть не цікавило що буде з медициною, освітою, роботою, як в окупації купувати продавати майно, що буде після отримання невизнаних документів, з якими не можна подорожувати по світу. Замість замислитися про конкретику, одні просто раділи приходу окупантів, сприймаючи будь якого скептика за ворога, що хоче завадити всенародному щастю. Інші байдуже знищували плечима: "Гірше не буде. Пожили при одних, поживемо і при інших". Будь яка спроба з‘ясувати у них, на чому ґрунтується їх уявлення про майбутні зміни на краще, закінчувалася переліком химерних фантазій.
Зараз безумство "Кримнаша" згадується мені все частіше. Та ж кричуща байдужість до візії власного майбутнього. Та ж впевненість, яка не ґрунтується ні на чому. Та ж тотальна безвідповідальність. Політична реклама замість ґрунтовних розмов. Обіцянки нічого не обіцяти і неймовірна ейфорія від вибору, який ґрунтується виключно на злісті. Натовп хоче розправ. Президент анонсує посадки. Якщо для того, щоб припинити війну, вам потрібно тільки кинути до в’язниць тих, хто зустріч груддю ворога, то що це за мир? "Русский"? І знову, як і тоді, одні українські громадяни радо вітають можливісті, про які они не можуть внятно розповісти, а інші ігнорують загрози, ховаючись за "гірше не буде".
Якщо ви думаєте, що в Криму, або на Донбасі для сторонників окупації було таємницею, як нова влада розправиться з незгодними, то ви помиляєтесь. "О татарва знову бунтує", - сказала мені жіночка передпенсійного віку, коли ми 8 березня 2014 року проїзжали повз акцію "Жінки за мир". "Нічого. Росія їх заспокоє", - додала вона, визираючись у вікно автобусу на жінок, що стояли вздовж дороги з плакатами про те, що Крим - це Україна. Вона знала, що з ними буде далі і давала свою мовчазну згоду на винищення. Весь її вигляд та ненависть в бік "бузотьорів" говорив про те, що вона розуміла, якими методами окупанти будуть "заспокоювати" корінний народ.
Досвід говорить, що всі, хто пропустив повз вуха загрози, знають і вже погодилися з методами встановлення прийдешнього монорежиму. Мова, віра, історія, територія - все це має стати жертвою, яку "україноншисти" готові принести заради російської химери. І хай вас не обманюють розповіді про необхідність відновлення стосунків між сусідніми країнами. У зраді немає щирості. Тільки підлота в розрахунку на майбутні девиденти за "постояти на шухері".
Серед адептів "кримської весни" багато розчарованих. І майже немає тих, хто б взяв на себе відповідальність за п‘ять років репресій та вбивств. Їх порожні гаманці, закриті кордони, "понаєхавші" на їхні робочі місця окупанти - все це знову не їх відповідальність. Знову у всьому винні "корумповані чиновники, які залишилллися від України".
Ті, хто повівся на гасла "кінця епохи української бідності", і понині сумують за світом, який допомогли зруйнувати. І досі продовжують ненавидіти тих, хто не зрадив. Знаєте, що вони говорять кожного разу, коли намагаються пояснити, чому і досі служать окупанту, що знищує їх малу батьківщину? "Звістно ж. Вам же нема чого боятися. А нас в Україні посадять". Четверта ознака масового божевілля полягає в тому, що це квиток в один кінець, на який людина погоджується сама не знаючи заради чого.
Зеленая Украина продолжает демонстрировать всему миру желание предоставить иностранным компаниям режим максимального содействия в инвестировании в украинскую экономику.
Сотрудники Службы безопасности Украины в субботу проводят обыски на ПАО "ArcelorMittal Кривой Рог" (Днепропетровская обл.), сообщили на комбинате.
"…сегодня, в выходной день, накануне профессионального праздника всех металлургов и горняков, в "АрселорМиттал Кривой Рог" проходит обыск следственного отдела управления Службы безопасности Украины в Днепропетровской области", - говорится в релизе ПАО.
Исполняющий обязанности генерального директора "ArcelorMittal Кривой Рог" Александр Иванов привел детали происходящего: "Представители Службы безопасности Украины пришли с обыском на современный, только что построенный объект - третью машину непрерывного литья заготовок. У нас изъяли копии всех документов по этому оборудованию и начали проверку по контролю ионизационного излучения".
Он напомнил, что предприятие подозревают в экоциде, хотя у них есть разрешительные документы, пройдены экологические проверки, в том числе внеплановая в апреле текущего года.
"Мы подтвердили нашу готовность к новой, комплексной проверке по экологии и уже приняли участие в обсуждении плана дальнейших действий относительно улучшения состояния окружающей среды с представителями офиса президента", - обратил внимание Иванов.
И.о. гендиректора заверил также в готовности к сотрудничеству в законодательном поле, но "эти действия (обыски) выглядят несколько нелогичными и ставят под сомнение дальнейшую реализацию масштабной программы модернизации в АрселорМиттал Кривой Рог".
Кроме того, он призвал посольства стран Большой семерки, Европейскую бизнес ассоциацию, Американскую торговую палату, Укрметаллургпром, Федерацию металлургов Украины и другие организации обратить внимание на сложившуюся ситуацию и "помочь обеспечить конструктивное сотрудничество международного бизнеса и власти".
сплошная полоса игнореных пидарасов и пидарасок. читать вообще на форуме больше нечего.
ладно я завтра с 19.00 буду со всеми любими друзями ржать над вами всеми.но вам то не стыдно?
вы ведь со всеми вашими порошенками, зеленскими и прочими гОвнами стали посмешищем цивилизованного мира.
уютно быть глобальным говном?
А вы все сретесь....
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
аккуратней, самолет тебя специально заманил, что бы ты на выборы завтра не попал))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks