| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Паны специалисты, помогите разлядеть...помоему это ж не борт №1 ???
В аэропорт Днепра прилетел Президент Зеленский
...а Боряюся таки херой, не дрыснул...наверное всю ночь учил реплики для ответов...
Вширинку... прочиталосьСамолет, в котором летел Президент Украины, приземлился в 10:30. Собравшиеся на встречу выстроились в шеренгу и ждали момента, когда из самолета выйдет Владимир Зеленский.![]()
,,,,заряжаемся,,,,
эрапорт наш?
вродь наш. випотерминал
Востаннє редагував kot1066: 12.07.2019 о 11:54
,,,,заряжаемся,,,,
ну хоть трап не со Львова везли?
а зачем с Киева в Днепр и обратно такой большой самолет ганять?
На сайті Верховної Ради опублікований текст законопроекту про очищення влади, анонсований президентом Володимиром Зеленським, який передбачає масову люстрацію представників влади за часів президентства Петра Порошенка. Документ №10444 опублікований від 11 липня.
При цьому нинішній склад парламенту вже не зможе його розглянути, і законопроект доведеться вносити знову з початком роботи нового складу Ради.
Згідно з документом, люструвати Зеленський пропонує всіх посадовців у період з 2014 по 2019 роки від президента Петра Порошенка до сільських старост, які не були звільнені за власним бажанням.
Зокрема, люстрація не торкнеться осіб, які визнані учасниками бойових дій під час проведення антитерористичної операції на Донбасі.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Дуже лестить увага Президента України.
В кожному його ролику на внутрішньополітичну тематику присутнє згадування моєї скромної персони.
Добре, що належне виховання, вища освіта і досвід роботи не дають шансу на народження у мене манії величі.
Все погано і всі не такі – це чудова теза.
Я її чув і п`ятнадцять років тому, і дев’ять років тому. Чую останні п`ять.
Ви самі щось намагалися зробити?
Майже два місяці вже пройшло…
Чи тупо немає повноважень, знань, вмінь, бачення, команди, бажання, часу?
Ну, протягнете Ви на хайпі, «ссишиш, ти», «чєрт, лушпарік» ще місяць-другий.
А далі люди заглянуть у холодильник і запитають: «а що, крім Сватів і Кварталу 95 по телебаченню, нас годувати не будуть?».
І поїдете Ви в Ростов, вести сміхопанораму на регіональному телебаченні.
Повтору 2010 року не буде.
Як би кому це не хотілося.
До речі, дружина у Вас красива.
І діти чудові.
Дай їм Бог здоров`я!
Президент – це важко.
І для людини, яка ним є чи прикидається, і для власної родини.
Готуйтеся, бо дякую ніхто не скаже точно, навіть якщо зробите грандіозні звершення. Пощастить, якщо не проклинатимуть.
Щоправда, ілюзій щодо ймовірності таких змін у Вашому виконанні в мене вже не залишилося.
Volodymyr Omelyan
https://marik.co.ua/9656/olenka/?fbc...UcQvPVL8mZz40M
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Омелян красава. Он еще и картинку запостил
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks