| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Комент
Долучення 2237723
Не, ну тогда надо гаранта вернуть - при нём было всё типа стабильно.
Это обращение о суперлюстации, звонок путлеру, снятие украинским судом санкций с януковича и Ко. Совпадение? Не думаю .... Популизм перед выборами. Видимо рейтинг действительно падает )))
была бы я Ёлкиным, я бы сейчас нарисовала Беню с большим мешком, собирающим десятину... авансом за прошлые периоды....и большую очередь к нему вместо Борисполя....
Чому Зеленський підхопив ідею про люстрацією політиків, які були у владі у 2014-2019 роках
Ніхто і не збирається приймати цей закон, це лише передвиборчий трюк. У Зе розуміють ризики, що так можна вийти і на самих себе
Мотиви Зе-команди підхопити ідею Андрія Портнова з тотальною люстрацією політиків, які були у владі у 2014-2019 рр:
1. Рейтинг Зе-мажоритарників падає, тому ця заява спрямована на мобілізацію «зеленого» електорату. «Нові проти старих», «діти проти батьків», «святі проти заплямованих» - продовження парадигми президентських виборів.
2. Те ж саме стосується загальнопартійного рейтингу. Тиждень до виборів - і щодня нові «відосики». Завтра побачимо ще одне - як ПреЗедент буде «розпинати» міністерських чиновників у Кривому Розі.
3. Ніхто і не збирається приймати цей закон, це лише передвиборчий трюк. У Зе розуміють ризики, що так можна вийти і на самих себе.
4. Команду заспокоїли, бо почали дьоргатися, зокрема, у Авакова і Данилюка.
5. Чому сьогодні? Зе активно велючився в кампанію, щоб повернути втрачений рейтинг. Ну, а на додачу - ще й перебити новину про ухвалення Радою Виборчого кодексу, до якого, до слова, він жодного стосунку не має.
Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/columns/victorshl...ah-609150.html
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
як в Кривому Розі?
а в Дніпрі?
мы уже билеты в 1-й ряд купили.
апд. ладно. ладно. сегодня Вы и Юрик - Ёлкин.
но, Беня был бы колоритнее, согласитесь?
Гарант завтра буде нового голову ОДА представляти? Кого?
Нет такого...
Появился график визита Президента Владимира Зеленского в родной Кривой Рог на 12 июля. В свой город он прилетит на самолёте из Днепра. В областном центре глава государства проверит строительство нескольких объектов. А в Кривом Роге проведёт совещание.
В Днепре Владимир Зеленский ознакомится с ходом реконструкции международного аэропорта, проинспектирует строительство участка трассы из Днепра на Борисполь, осмотрит стройку нового моста и здание спорткомплекса «Метеор», а также приедет на завод ЮжМаш.
В наш город глава государства прилетит из Днепра. После, около 15:30, проведёт рабочее совещание. Оно будет посвящено вопросам экологической ситуации в городе. С 16:40 у главы государства запланирована прогулка по центру родного Кривого Рога. После визита Президент из аэропорта отправится в Одесу с рабочей поездкой. Отметим, это первый визит гаранта в родной город после инаугурации.
http://1tv.kr.ua/news/23043
Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом РФ Володимиром Путіним
11 липня 2019 року - 19:35
Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом РФ Володимиром Путіним
11 липня Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.
Ключовим питанням було звільнення полонених військових моряків. Також йшлося про повернення інших українських громадян, які утримуються на території РФ.
Крім того, сторони обговорили продовження переговорів у Нормандському форматі.
https://www.president.gov.ua/news/pr...nnu-rozm-56365
.....
Путін і Зеленський вперше поговорили телефоном. Про це повідомив Пєсков. За його словами, ініціатором була українська сторона.
Таким чином, можна зробити висновок, що заяви про будівництво мосту, який мав би сполучити Луганську область з її непідконтрольними територіями може бути просто черговим проявом передчасних та необгрунтованих обіцянок президента Володимира Зеленського. А громадяни України з окупованих територій й надалі відчуватимуть складнощі при перетині лінії розмежування.
https://prm.ua/mist-viyni-chi-vdasts...tsyu-lugansku/
#Слухи
Наш источник с Кремля сообщает, что разговор между Путиным и Зеленским был насыщенный и проходил в дружеском тоне.
Зеленский начал разговор с интересного вопроса.
Так Президент Украины спросил у Президента России, когда они признают "президентские выборы" в которых он кстати победил?
Путин ответил: скоро...
ЗЫ ....не заработал ещё ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks