| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кста - походу - а клянчанье денег на строительство государственного здания крайне высокого уровня секретности - это как - спонсоры будут сметы утверждать на эту секретность? И что это за секретность такая будет? И что за страна?
И второй вопрос - а если зелёному машины не понравятся из гаража президента - ну пепельницы будут там не той конструкции - он тоже пойдет денег просить на новые?
Это не коррупция?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
О каком параде может идти речь, если и самого праздника не будет?
Ви всі будете здивовані, але Указу про відзначення 28 річниці Незалежності ще й досі не має.
Проблема в тому, що святкуванню Дня Незалежності передує значна робота багатьох ЦОВВ та всіх місцевих органів виконавчої влади, а не тільки МО (парад) та МВД (охорона громадського порядку).
В минулі роки Указ з цього питання видавався (набирав чинності) за 5-7 місяців до свята.
Пояснюю чому: необхідно скласти план виконання самого Указу (це робить секретаріат КМУ протягом тижня), утворити (затвердити розпорядженням КМУ Оргкомітет та план заходів), тобто поставити відповідним органам влади завдання, визначити коло відповідальних за їх виконання, знайти гроші та інші ресурси на виконання заходів тощо.
Погодження проектів цих документів в різних ЦОВВ та місцевих органах влади займає 2,5-3 місяці.
Свято 24 серпня. Зараз середина липня. Коли все це погоджувати, приймати, скільки при цьому буде допущено помилок внаслідок поспіху?
Так от, повторюю ще раз: УКАЗУ про святкування 28 річниці Незалежності станом на 09.07.2019 НЕ МАЄ.
Будет просто выходной
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
1. Зельц "наколядовал" на офис. Из карманов "кошельков". Но бюджет не трогает ( по крайней мере так втирают). Моё мнение: этот офис и нах не впал. Но не ударил по карману.
2. Парад. Куча бабла из НАШЕГО кармана. На тупую показуху. Почесать ЧСП "привелигированной касты". Моё мнение: этот парад и нах не впал. И бъёт по карману.
Блин. Кому очень хочется "ПАРАД" - НАКОЛЯДУЙТЕ на стороне и профинансируйте. А то привыкли всё из бюджетного корыта харчеваться.
пс. Никакой политики. Голый прагматизм.
Вобщем вопрос на дважды два - офис или парад? зебилов вводит в ступор и приводит к нечленораздельным выкрикам зе-зззее-зе.
Востаннє редагував Абориген: 10.07.2019 о 10:33
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Считаю что его ОБЯЗАТЕЛЬНО надо провести .
Есть дети которые рождены были в ссср и они могут сказать что типа я помню/видел ссср . Нашим советским танкам по 50-55 лет , самолетам от 30 . и дети которые прийдут на этот парад смогут сказать - я видел настоящий танк. Потому что еще несколько лет и не факт что их смогут завести . А порошенко не купил ни одного танка , ни одного самолета , ни одного вертолета , ни одного корабля . И не факт что их купят .
Потому парад нужен обязательно чтоб были дети которые смогут сказать что они видели настоящий танк/самолет .
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks