Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2166 з 3000 ПершаПерша ... 1166166620662116215621572158215921602161216221632164216521662167216821692170217121722173217421752176221622662666 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 43 301 по 43 320.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    21 950

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Кем планируется не уточните?

путин прямо сказал - готов говорить в нормандском формате только после начала переговоров Украины с орками.

Вы о чем? У вас зеленая прямая линия инсайда с зеленым? ))
    я вижу что у вас прямая линия с неЗеленским, но согласитесь - ваше версия будет из области "если бы", хоть с подробностями хоть нет

Путін: "нормандський формат" буде , але спершу - зустріч "удвох або втрьох"
    29 червня 2019
    Відповідаючи на питання про можливу зустріч лідерів країн «нормандської четвірки» (України, Росії, Німеччини і Франції) для реалізації Мінських угод щодо врегулювання ситуації на Донбасі, Путін підтвердив, що обговорював це з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. «Так, ми говорили про це - домовилися, що ми цей формат використовуватимемо надалі», - сказав він. Путін наголосив, що згоден з Меркель, що потрібно використовувати «всі інструменти, а там їх не так і багато, один з діючих – це «нормандський формат». «Будемо працювати. Питання лише коли. Терміни треба узгодити і в якій послідовності - будемо спочатку проводити консультації удвох, утрьох, відтак зберемося вчотирьох. Загалом - «так», але щодо конкретики повинні домовитись наші помічники і МЗС», - сказав Путін.
    ...
    Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/106008...abo-vtroh.html

врут?

вы конечно можете привести что то как контр аргумент из руСМИ, если считаете что у них чеснее

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Але для людей це важливо. Одні - герої, які боронять їх від ордовських банд, а другі - тварі.
    Любая палка имеет два конца. И не иначе.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    В юлении жопкой, Вы специалист покруче. Не натрите.

Бля...Обмен мнениями руководства Украины и местного самоуправства дыры !!! Даже если они манекены. Лучше всего через телемост, если железная уверенность в правоте нашей позиции.

А не писать послания на деревню дедушке и бросать в бутылках в Антарктиде. Время против нас.
    Нунаконецто - родили очевидное! ))

Я вас поздравляю - Аляк вчера тужился тужился - но смелости не хватило - сослался на проблемы с потенцией мышцами век ))

Ок. Поехали дальше - но вы же пару страниц многобуквенно так воскликнули - эта невозможная легимитизация сепаратистских республик и признание гражданской войны автоматически?

Так что - похер - признаем и начинаем пить кофе с орками под кондиционерами? Нашими... Начинаем прямые переговоры?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    я вижу что у вас прямая линия с неЗеленским, но согласитесь - ваше версия будет из области "если бы", хоть с подробностями хоть нет

Путін: "нормандський формат" буде , але спершу - зустріч "удвох або втрьох"
    29 червня 2019

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/106008...abo-vtroh.html

врут?

вы конечно можете привести что то как контр аргумент из руСМИ, если считаете что у них чеснее

Песков заявил об отсутствии конкретных планов.

В Москве считают, что для возобновления переговоров "нормандской четверки" Украина должна выполнять Минские договоренности" и контактировать непосредственно с боевиками "Л/ДНР".

Об этом 31 мая сообщил пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков, передает "Интерфакс".

Пресс-секретарь Путина отметил, что "после того, как в Украине появился новый президент, снова активно возобновилось обсуждение проблематики невыполненных минских договоренностей" и заявил о необходимости проведения переговоров.

Больше читайте здесь: https://ru.tsn.ua/politika/v-kremle-...e-1354842.html

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Блін, я ж вам і так, і так кажу, що НЕМА ніякої сірої зони на яку Україна може впливати, бо ричагів вплива не має. Бо вона вся керуються москвою і тільки москва може на щось впливати. І нема з ким там розмовляти, бо любий кого вам пришлють на перемовини-тільки лялька, яка нічого сама не вирішує.
    Если "лялька" заартачится, то даже ОФИЦИАЛЬНАЯ Москва не толкнёт их быстренько в объятия Украины. А загнанный зверь уже не думает о самосохранении. А желающих помочь "интернационалистов" всегда хватало. Это будет БОЛЬШАЯ бойня.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Ведьма, все, что вы написали ниже этой фразы - из агитационных речей предыдущего гаранта. Я уже писал про армию, и про то, почему нельзя обсуждать эти вещи на форумах и в публичном пространстве. Если вы этого не понимаете - вы враг страны.

Кратко - в армии не было сделано всего того, что надо было сделать в 21-м веке. Главная причина - дырявые карманы.
    Так ви згодні, що вона змінилася і дуже? Згодні, що не крали так, як ви це малюєте?
    А те, що крадуть, це не хвороба суспільства в цілому? Крадуть крізь зверху і на самому низу, до рядових. Ви реально вірили, що це явище можно зупинити по команді? Чи указом? Ви вірите, що людей можно змінити одночасно? Або поставити всіх чесних? Де ви таке бачили? Навіть при Сталіні, коли розстрілювали за крадіжку, цупили все, що можно поцупити.
    Я ж кажу, ідеалістична точка зору і такі ж вимоги.
    Але поки, ви затуляєте очі на дії Вована і ідеалізм не заважає вам не бачити кого він розставляє у владі, які дії, які слова, які наміри...
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    21 950

Типово

Песков заявил об отсутствии конкретных планов.

В Москве считают, что для возобновления переговоров "нормандской четверки" Украина должна выполнять Минские договоренности" и контактировать непосредственно с боевиками "Л/ДНР".

Об этом 31 мая сообщил пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков, передает "Интерфакс".

Пресс-секретарь Путина отметил, что "после того, как в Украине появился новый президент, снова активно возобновилось обсуждение проблематики невыполненных минских договоренностей" и заявил о необходимости проведения переговоров.

Больше читайте здесь: https://ru.tsn.ua/politika/v-kremle-...e-1354842.html

стоило обратить внимание на выделенное

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    А чому доречі бурятські шамани не проведуть ритуал усунення Путіна з посади??!
    Приміром взяти мене)) Я як маг маючий певну кваліфікацію неміг не спробувати як ви розумієте)) і таки пробував провести обряд для усунення Авакова з посади)) То шо в мене нічогоне вийшло звісно чимось обгрунтовано. Але зверніть увагу я дійсно спробував))
    Що приміром з населенням РФ нетак??? Чому вони не намагаються навіть??!
    Намагагаються. Токошо в фейсе видел пос, ччто какойто якутский шаман чешет в москву убирать путю от власти. Ити будеит папу лет пишком. К этому времени или осел здохнет или осел здохнет. А хажджу сменит какойто такойже себе бобик. И не здохнет к пришествию якута

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Тобто, це США так довго говорили про асоціацію, а потім США змусило овоча її не підписати. Потім США пхали овоча до москви на тєркі, і змусили азірова взяти кредіт у раші. Далі США погнало ментів розганяти студентів і ставити йолку. А мільйон киян теж США заплатили, коли вони обурені вийшли на вулиці Київа. І кожен крок овоча, який тільки погіршував ситуацію, теж США був задуманий. Ну, а напасти на Україну раші то США напрямки вказали.
    Дурня клеї и?
    Я уже Вам сказал: смените заяложенную пластинку. Всё, что Вы пропели- не причина, а ТЕАТРАЛЬНЫЙ повод начать действия.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Вы и дальше будете натирать свою жопку? До алого состояния?

Я ведь так и не услышал конкретного ответа на свой вопрос, только увидел вихляние задом:

Зачем тогда 11 000+ трупов? Зачем тогда весь этот трёп? Зачем тогда с пеной у рта призывали наших хлопцев идти и подыхать? Так нужно Вам?
    Що вам не зрозуміло?
    Коли захищают від агресора Батьківщину, завжди є жертви. На війні вбивають.
    Хлопці захищають і боронять країну від вампірів, щоб вони далі не поперли і не перекусали всіх, перетворивши людей на вампірів.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Если "лялька" заартачится, то даже ОФИЦИАЛЬНАЯ Москва не толкнёт их быстренько в объятия Украины. А загнанный зверь уже не думает о самосохранении. А желающих помочь "интернационалистов" всегда хватало. Это будет БОЛЬШАЯ бойня.
    Хто заартачітся? Пушилін? Всі хто керує сидять в москві, а на місцях ляльки. Як ляльки можуть артачитись?.
    Нарід? Так, а хто його буде питати? Приймуть рішення в москві припинити підтримку, вивести війська, перестати гроші давати, і...? Що той нарід буде революцію на червоній площі робити?

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис

стоило обратить внимание на выделенное
    И? Будем делать как путин велит? Вы этого ждете от зеленого? Ну что бы путин захотел встретится не вдвоем\втроем - а вчетвером...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Нунаконецто - родили очевидное! ))

Я вас поздравляю - Аляк вчера тужился тужился - но смелости не хватило - сослался на проблемы с потенцией мышцами век ))

Ок. Поехали дальше - но вы же пару страниц многобуквенно так воскликнули - эта невозможная легимитизация сепаратистских республик и признание гражданской войны автоматически?

Так что - похер - признаем и начинаем пить кофе с орками под кондиционерами? Нашими... Начинаем прямые переговоры?
    Не..не..не.. Не так быстро на виражах. Это не моя цитата, а ВАША интерпретация. Я спрашивал: КАКОЙ выбор предпочтительней? Пить кофе с "орками" и перестать умирать. Да ещё и есть надежда обтесать "орков" до "людей". Или помочь вкопать пограничные столбы РФ и пойти толкать патриотические речи над могилами?

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Noskinauhi Переглянути допис
    Намагагаються. Токошо в фейсе видел пос, ччто какойто якутский шаман чешет в москву убирать путю от власти. Ити будеит папу лет пишком. К этому времени или осел здохнет или осел здохнет. А хажджу сменит какойто такойже себе бобик. И не здохнет к пришествию якута
    Цікаво)) А де можна глянути??!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Я уже Вам сказал: смените заяложенную пластинку. Всё, что Вы пропели- не причина, а ТЕАТРАЛЬНЫЙ повод начать действия.
    Тобто, цю п'єсу написали США, роздали ролі, призначили акторів, які добре зіграли п' єсу? Овоч з бандою, Хуйло з імперським народом і народ України?
    Ай, браво! Які США круті.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Що вам не зрозуміло?
    Коли захищают від агресора Батьківщину, завжди є жертви. На війні вбивають.
    Хлопці захищають і боронять країну від вампірів, щоб вони далі не поперли і не перекусали всіх, перетворивши людей на вампірів.
    Так Вы же этот кусок "БАТЬКИВЩИНЫ" дарите "вампирам". А за него уже уплачено. Вот я Вас и спросил, накуя тогда орали, что НУЖНО ЗАПЛАТИТЬ? Играем на стороне вампира?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Хто заартачітся? Пушилін? Всі хто керує сидять в москві, а на місцях ляльки. Як ляльки можуть артачитись?.
    Нарід? Так, а хто його буде питати? Приймуть рішення в москві припинити підтримку, вивести війська, перестати гроші давати, і...? Що той нарід буде революцію на червоній площі робити?
    Та Вы шо.... А кого "МАЙДАН" спрашивал? Пушилиным прикрываетесь. Дунут и не заметят.

Дописів
    46 288

Типово

Не..не..не.. Не так быстро на виражах. Это не моя цитата, а ВАША интерпретация. Я спрашивал: КАКОЙ выбор предпочтительней? Пить кофе с "орками" и перестать умирать. Да ещё и есть надежда обтесать "орков" до "людей". Или помочь вкопать пограничные столбы РФ и пойти толкать патриотические речи над могилами?
    О...задымила жопка... ))

Вы сказали - надо пить кофе!

Бля...Обмен мнениями руководства Украины и местного самоуправства дыры !!! Даже если они манекены. Лучше всего через телемост, если железная уверенность в правоте нашей позиции.
    Вы сказали - это легитимизация!

Да, ЛЮБОЙ контакт с ДНР и ЛНР- это практически их легимитизация. Сейчас.
    Я все правильно понял и идем дальше в разговоре или еще поюлите? ))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Тобто, цю п'єсу написали США, роздали ролі, призначили акторів, які добре зіграли п' єсу? Овоч з бандою, Хуйло з імперським народом і народ України?
    Ай, браво! Які США круті.
    США крутые. Там аналитики не зря хлеб жуют. Не мешало бы и нашим походить на них.

Дописів
    8 158

Типово

Та Вы шо.... А кого "МАЙДАН" спрашивал? Пушилиным прикрываетесь. Дунут и не заметят.
    Ой та ладно)) прям таки і не заметят
    Шош вони посей день с "фошиздами" воюють))??!

Сторінка 2166 з 3000 ПершаПерша ... 1166166620662116215621572158215921602161216221632164216521662167216821692170217121722173217421752176221622662666 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті