| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Понятно . Пионер обиделся, что его барабан обозвали барабаном. И этим решил слиться с ответа на поставленный вопрос.
Голубчик, попробуйте поверить моему большому опыту, что на анатомическом столе и труп жертвы, и труп беспредельщика имеют одно и то же анатомическое строение. Хоть утыкайте их флажками "патриот" и "негодяй". Все эти флажки только маркируют стороны забора в ВАШЕМ сознании. И всё.
Знову ви з позиції ідеаліста.
Ви знаєте в якому становищі була армія в 14? Не бачите змін за 5 років? Нічого не робилось тільки крали, крали, крали? А звідки ж воно взялось? Як таке може бути, що ніяка армія в якої тільки крали, перетворилася на щось категорично інше?
Чи може воплі про тільки крали, це роздмухана кимось спеціальна програма для зомбування?
Скільки часу потрібно для віри? Я вже про розмірковування над його діями навіть не кажу. Є якась червона лінія?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ведьма, все, что вы написали ниже этой фразы - из агитационных речей предыдущего гаранта. Я уже писал про армию, и про то, почему нельзя обсуждать эти вещи на форумах и в публичном пространстве. Если вы этого не понимаете - вы враг страны.
Кратко - в армии не было сделано всего того, что надо было сделать в 21-м веке. Главная причина - дырявые карманы.
Блін, я ж вам і так, і так кажу, що НЕМА ніякої сірої зони на яку Україна може впливати, бо ричагів вплива не має. Бо вона вся керуються москвою і тільки москва може на щось впливати. І нема з ким там розмовляти, бо любий кого вам пришлють на перемовини-тільки лялька, яка нічого сама не вирішує.
В юлении жопкой, Вы специалист покруче. Не натрите.
Бля...Обмен мнениями руководства Украины и местного самоуправства дыры !!! Даже если они манекены. Лучше всего через телемост, если железная уверенность в правоте нашей позиции.
А не писать послания на деревню дедушке и бросать в бутылках в Антарктиде. Время против нас.
Правильно)) саме вони і канадці допомогли українцям в усвідомленні своєї національної ідентичності.
Але є одне уточнення)) Хаосом все що відбувається в Україні виглядати може лише іззапоребрикуЯ доречі регулярно звіряюсь з російськими ЗМІ аби бути певним що Україна все ще рухається в правильному напрямку)) Тому можете мені повірити наслово.
Тобто, це США так довго говорили про асоціацію, а потім США змусило овоча її не підписати. Потім США пхали овоча до москви на тєркі, і змусили азірова взяти кредіт у раші. Далі США погнало ментів розганяти студентів і ставити йолку. А мільйон киян теж США заплатили, коли вони обурені вийшли на вулиці Київа. І кожен крок овоча, який тільки погіршував ситуацію, теж США був задуманий. Ну, а напасти на Україну раші то США напрямки вказали.
Дурня клеї и?
Вы и дальше будете натирать свою жопку? До алого состояния?
Я ведь так и не услышал конкретного ответа на свой вопрос, только увидел вихляние задом:
Зачем тогда 11 000+ трупов? Зачем тогда весь этот трёп? Зачем тогда с пеной у рта призывали наших хлопцев идти и подыхать? Так нужно Вам?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks