| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
кстати, нет ни одного экземпляра этой грамоты, говорят, что мокши наш экземпляр убили в пожаре в КП Лавре, а мокш экземпляр "был утерян"
исторические казацкие источники говорят, что права гетьманата после Богдана урезались с каждым гетьманом, до момента Екатерины. когда казачество было упразднено, а Колнышевский сел в погреб на соловках
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Фирташ едет в Омеригу?
или всех перехитрит и вернется в Украину?
///
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Тогда это отдавать будут семсятспятые
Глава АП Богдан засвітився в офшорці, причетній до кредитної афери на 200 мільйонів
https://bihus.info/glava-ap-bogdan-z...ID8Yx3bNJphSkM
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Остался один пидпыс.....Верховний суд Австрії дозволив екстрадицію українського олігарха Дмитра Фірташа до США.
Про це 25 червня заявив суддя Верховного суду Австрії, повідомляє Радіо Свобода.
Суд Австрії вирішив не задовольняти апеляцію адвокатів олігарха. Зазначається, що тепер рішення має затвердити міністр юстиції Австрії своїм підписом, а після того можна проводити екстрадицію.
Фірташ і його захисники рішення суду не коментували і залишили будівлю суду.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
А вот это неожиданно! https://censor.net.ua/news/3134103/p...n_na_mir_opros
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks