Тут еще кто то разговаривает с Дейнерис....
ЗЫ кстати знаково крышу сорвала в той Дейнерис в сериале. Такое впечатление что авторы GOTа оГород читали...![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тут еще кто то разговаривает с Дейнерис....
ЗЫ кстати знаково крышу сорвала в той Дейнерис в сериале. Такое впечатление что авторы GOTа оГород читали...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
В общем про Роттердам я так понял комментов не будет.
Вместо того чтобы повышать зп шахтерам, ставить фильтры бабло уйдёт в карманы Коломойскому и ко, но это никого не парит.
Герус сказал что мол они даже убыточными будут но ниче.
Действительно ниче. Угля не закупят и станут зимой. Но ниче.
Зато зеботам.. ничего не перепало вообще.
Вот же ж брехло.НЕ ГОВОРИЛ такого Порох!
ППКС
В зелёной реальности уже много чего было. А мы живём в РЕАЛЬНОЙ реальности.
Балдею от альтернативной реальности зелёных. Скоро там окажется, что Х.ла нет и никогда не было, а Рашкой Петя рулит.
Зелеботы наивно думают, что революции делает БОЛЬШИНСТВО.
А как брехало, что переедет за город, чтобы избавить Киев от пробок!Похоже, НЕ врать зелёная команда уже НЕ МОЖЕТ, как и их фанаты.
Допис від Subolg
Мда... Зелёные кукариоты так и не поняли, что Порох проиграл НЕ ПОТОМУ, что был якобы плохим президентом, - о том, что он ЛУЧШИЙ за всю историю независимости Украины, говорят не только патриоты, но и ВЕСЬ МИР! И даже часть его противников это признают. Он проиграл исключительно из-за того количества фейков и дерьма, которое вливалось в уши безмозглого быдла со всех каналов на протяжении всего его правления. И бОльшая часть этого дерьма дело рук БЕНИ!!! Если бы Беня не хотел отомстить Пороху за то, что тот отодвинул его от корыта, он бы не начал пропихивать в президентское кресло своего клоуна, а значит, и как минимум 70% тех фейков и дерьма НЕ БЫЛО БЫ. А в этом случае никакие юльки и бойки НЕ СПАСЛИ бы Пороха от ПОБЕДЫ на выборах.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
вот так тихо и незаметно проходит страница имени его временно отсутствующего![]()
Волонтери вже колись збирали гроші на українську армію, а Порох та його комапанія з великим успіхом ті гроші по власних кишенях порозпихували.
А потім за рахунок тих наворованих коштів Пеця побудував будиночок у Іспанії.
Ось це мені якраз і нагадало що то за вислів "залізати у кишеню до народу".
Відносно нового будинку АП : до кого в карман заліз Зеленський ?
Я розумію, що у вас не вистачило мужності УВАЖНО послухати як Зеленській казав журналістам що він не хоче брати кошти з бюджету.
Ну то у вас у всіх (порошків) професійне : чути одне, а казати інше.
Я розумію, що у вас - ідейних провідників "рускаго міра" в українське суспільство
викликає різкий супротив усяка спроба відносно підвищення культурної обізнанності наслення України.
Та мені на ваші завивання відверто начхати: хоче Зеленськи створювати музей - хай створює, принаймі це набагато краще ніж оббирати власний народ ,
як це робив Порох у часи свого царювання.
41) Указ Президента України 12 червня 1996 року № 417 «Про шкільну форму для учнів середніх закладів освіти»;
ОТМЕНЕН
зеленский занялся дерегуляцией .
https://censor.net.ua/news/3133314/z...uchmoyi_spisok
кто понимает тот поймет . представьте что с этим гребанным совковым гамбузом украина жила 25 лет ....
Я вибачаюсь - Ви читали у пресі, що обладнання для сітуаційної кімнати у АП
пан ПРЕЗИДЕНТ Порошенко арендував (!) за власні кошти (!) у приватної компанії (!) ?
Якщо читали, то це вам відповідь на те які там системи захисту , як вони створювались десятиріччями
і чого воно буде коштувати якщо монтувати на новому місці.
А обгрунтування може бути різне . Ось наприклад: чи не спадало вам на думку, що та будівля
може вже перенасичена різного роду шпигунським обладнанням ?
Особливо після виявлення того факту, що Порошенко дозволив занести та встановити у центрs управління державою (!)
обладнання арендоване у невідомої приватної фірми.
Видать, уже занесли круглую сумму. А вот и доказательство:
Думаю, решение уже очевидно. Но мы об этом
Ахренеть! Т.е. клали и дальше будем класть с прибором и на Конституцию, и на остальные законы.
Интересует только, КАК они собираются это делать? Решение суда АВТОМАТИЧЕСКИ отменяет действие указа - для этого не нужны никакие другие документы. И ЦИК НЕ СМОЖЕТ продолжать дальше избирательную кампанию - об этом пару дней назад сказала глава ЦИК. Я балдею от "юристов" новоизбранного, не знающих юриспруденцию даже на примитивном уровне.
Кто и когда убрал? Разве Рада приняла тот закон?
UPD, нашел
1) Указ Президента України від 19 грудня 1991 року № 9 "Про тимчасові невідкладні заходи щодо посилення боротьби із спекуляцією та незаконною торговельною діяльністю"
...это что теперь значить? бабки укропщицы и стихийные рынки в законе?
З.Ы. и про марки акцизного сбора тоже интересно что значить?
29) Указ Президента України від 12 липня 1995 року № 609 "Про марки акцизного збору на алкогольні напої та тютюнові вироби"; Источник:
33) Указ Президента України від 18 вересня 1995 року № 849 "Про запровадження марок акцизного збору на алкогольні напої та тютюнові вироби";
Востаннє редагував Smith: 20.06.2019 о 15:49
я думаю там про то, что материал при пошиве должен быть отечественный
В частности, речь идет об установлении штрафов за нарушение кассовой дисциплины, ограничений для нотариусов на установление цен за свои услуги, а также запрета использования иностранной ткани для пошива школьной формы, уточнил президент.
Источник: https://censor.net.ua/n3133328
не не не, вот сам указ
У К А З
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
Про шкільну форму для учнів середніх
закладів освіти
На підтримку ініціативи громадськості та пропозиції
Міністерства освіти України п о с т а н о в л я ю:
1. Запровадити шкільну форму для учнів середніх закладів
освіти.
2. Кабінету Міністрів України до 30 червня:
визначити терміни запровадження шкільної форми, передбачивши
її обов'язковість для учнів середніх закладів освіти всіх типів;
здійснити відбір та затвердження зразків шкільної форми,
передбачивши можливості її варіантності для вікових груп учнів і
середніх закладів освіти різних ступенів;
провести розрахунок потреби у шкільній формі, визначити
порядок фінансування, організації виготовлення форми та придбання
її батьками або особами, що їх заміняють, установивши особливі
умови для дітей з малозабезпечених сімей, дітей-сиріт, дітей, які
залишилися без піклування батьків та тих, що перебувають під
опікою (піклуванням).
Президент України Л.КУЧМА
м. Київ, 12 червня 1996 року
N 417/96
Какая шикарная лапша на уши зелеботов! Отборнейшая просто! Сначала он УВЕЛИЧИЛ штат АП на 150, а теперь УМЕНЬШИТ на это же число. И подаст это как своё великое достижение на благо страны. И зелёные сожрут это враньё, причмокивая.
На заборе тоже написано.
Я в отличие от тебя ЗДОРОВА, слава Богу. А ты жри, не обляпайся.ніж послухати ЩО САМЕ каже Зеленський.
Куда больше удивляет, что с ТОБОЙ еще кто-то разговаривает.
А я-то думаю, что это с утра так воняет на оГороде? А это Сміттєвоз забыл памперс сменить.
А когда это у зеледвинутых хоть раз были КОММЕНТАРИИ?
ППКСВместо того чтобы повышать зп шахтерам, ставить фильтры бабло уйдёт в карманы Коломойскому и ко, но это никого не парит.
Маю сумніви відносно вашого прогнозу.
Від СН чекають покарання казнокрадів порошківського розливу.
Та й сюжети Зе про відрубані руки та гасло про "посадки" ще ніхто не відміняв.
А ПЕС - то таке кубло де будуть намагатися сховатись від покарання під дахом мандату основні розкрадачі та організатори
схем перенаправлення бюджетних коштів у власні кишені.
Тільки но стане питання про позбавлення якогось ПЕСа депутатського мандату та віддачу під суд - тут такій коаліції прийде кінець.
Тому і виказую сумніви щодо коаліції СН + ПЕС.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks