Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 747 з 1652 ПершаПерша ... 2476476977377387397407417427437447457467477487497507517527537547557567577978471247 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 33029, показано з 14 921 по 14 940.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Прикметні у вас "першоджерела". Ну та пес з ними. Я знайшов його сам, можете глянути

https://www.radiosvoboda.org/a/inter.../29996166.html

" ​– Із 2014 року кількість військових частин збільшилася на кілька десятків. Водночас журналісти на передовій бачать значний некомплект. У деяких частинах він може досягати 50 відсотків. Чи буде продовжуватися практика, коли кількість частин зростає, але комплект існуючих є далеко не 100-відсотковим?

– Ні. Я віддав відповідні вказівки, працюють відповідні структури, щоб привести чисельності, штати військових частин до оптимальної кількості. Звичайно, не знижуючи боєздатність, готовність до відповіді на загрози і виклики перед державою.

– Можете розшифрувати? Кількість частин буде скорочена?

– Я підняв проблему, поставив завдання вивчити її і доповісти мені, як треба зробити. Чи це за рахунок того, щоб штат військової частини трішки уніфікувати, зробити більш оптимальним… Сьогодні у нас немає завдання скоротити військові частини. Якщо їх розгортали, це було викликане якимись розрахунками. Тому зараз це питання обґрунтовується, вивчається, йде процес."

------------------------------------

Трохи не те, що "...рассуждает о сокращении численности армии! ", чи не так?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Восторг в таких случаях понятие неуместное, но идеи Станка считаю правильными.
    Идея Станка уничтожить 99% населения Украины? Тебе тоже лечится нужно....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Вот и спросите у него.
    Хрень нарисованную постите Вы, а спрашивать у него надо ?
    Удобно, да.

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

А шо, в Украине 99% сепарни? Шото вы себе льстите.
    Станк вроде предлагал уничтожить сепарню, про 99% это ваши слова.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    А шо, в Украине 99% сепарни? Шото вы себе льстите.
    Станк вроде предлагал уничтожить сепарню, про 99% это ваши слова.
    Это слова Станка. Я даже переспросил. И он не отказался от них. Прозревай Рома... прозревай...
    ЗЫ он даже не посчитал нужным удалить это на фиг. https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post37081498

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

В принципе, основополагающем Станк прав. Если сепарня готова в любой момент уничтожить Украину, вполне логично провести удар на опережение.
    На практике конечно, сейчас не 17 век. И даже не 20-й.
    Хотя Китаю это не мешает.

Дописів
    21 956

Типово

Цитата Допис від ФЫФЕВР Переглянути допис
    https://podrobnosti.ua/2246434-mariu...-boevikov.html

4 годовщина.
    https://www.youtube.com/watch?v=T8JAIyFc444
    3-я

https://sigmatv.com.ua/news/15955
    http://atr.ua/ru/news/160596-vtoraya...a-kak-eto-bylo
    2-я

Первую долго не искал. Порошенкр на предыдущих не было. Но если бы приехал, бегать в фонтане, приводя многочисленных телохранителей в прединфарктное состояние не стал бы.

А знаете почему Порошенко не было ни на одном параде ниодной годовщины освобождения Мариуполя?
    Ответ прост. мариуполь освобождали добровольцы, из брони был обшитый железом грузовик с крупным калибром.
    Где была армия, спецура всякая и т.п.? ХЗ.
    Порох не считал возможным примазываться к тому, чего не сделал.
    т.е. ПП так же не был, но запостить блогера (по ссылке "биография") с художественно провокационным текстом ... с целью поднять цикл возмущений у читателей. Зачем, кто и что цель?

смешно, но исходя из ваших странных рассуждений - Зеленский скотыняка и виноват в том, что не примазался к тому, чего он не сделал )
    думаю не стоит гадать

Где была армия, спецура всякая и т.п.? ХЗ.
    потому что это дело МВД/СБУ, потому что июнь 2014

армия тоже была, не в боевом применение
    Склад сил АТО
    У спецоперації брали участь 150 бійців спецбатальйону «Азов», 2 роти спецбатальйону «Дніпро», 2 роти Національної гвардії та спецпідрозділ МВС[134]. Блок-пости на в'їздах до міста контролювали військові[135], допомога надходила також від членів Правого сектору та місцевих активістів[136]. Для блокування району проведення спецоперації було залучено близько 500 військовослужбовців ЗСУ та НГ. Загальне керівництво операцією здійснював командувач Сектору «М» генерал Нацгвардії М. Климчук[137].

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Идея Станка уничтожить 99% населения Украины? Тебе тоже лечится нужно....
    Зачем уничтожить? Всех радетелей русского мира, русского языка, почитателей кирилловско-путинского православия - на широкие и привольные просторы Забайкалья, Якутии, Дальнего Востока! Там никто вас не будет заставлять учить украинский язык, слушать украинское телевидение и радио - все кругом будет ваше родимое! И чего вы здесь так мучаетесь?
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

Іловайська трагедія: Муженко зробив сенсаційну заяву щодо свого наступника на посаді голови Генштабу ЗСУ

Генерал Руслан Хомчак під час виходу з Іловайська знав, що росіяни не дають гарантій безпеки, але не дивлячись на це віддав наказ виходити не бойовими порядками. Про це в інтерв’ю BBC заявив колишній начальник Генерального штабу Віктор Муженко, зазначають Патріоти України.

Наводимо діалог повністю:

BBC News Україна: В попередньому інтерв’ю ви нам казали, що підрозділи, які підпорядковувалися генералу Хомчаку, мали почати вихід з оточення о 3-й годині ночі 29 серпня, а почали о 8:30. І ви тоді сказали: якби почали, як планувалося, то російські війська були б не готові до реагування. Скажіть, генерал Хомчак мав наказ виходити вночі? Зараз у вас є розуміння, чому вони тоді не пішли вночі, а пішли зранку?

В.М.: Це пояснюється тим, що не всі підрозділи були зібрані – які були в самому Іловайську, чи навколо міста – тому і затрималися. Я так розумію, що очікували ще тих парламентарів, які повинні були надати гарантії. Хоча десь із 22 години чи приблизно 23 години попередньої доби ніяких гарантій щодо нашого виходу вже не було.

BBC News Україна: Тобто фактично пан Хомчак узяв на себе відповідальність?

В.М.: Він мав право. Як командувач я деякі питання йому делегував – казав: вам там на місці видніше, ухвалюйте там рішення.

Вихід мав розпочатися о 3-й годині ночі, і я впевнений в тому, що на той час не всі російські регулярні підрозділи, які зайшли на територію України, були б готові до адекватного реагування. Можливо, ці переговори якраз і були тим способом затримати в часі вихід наших підрозділів, щоб дати можливість російським підрозділам зайняти позиції, обладнати їх і створити систему вогню.

BBC News Україна: Вам закидають, що війська виходили не в бойових порядках.

В.М.: Мені закидають?

BBC News Україна: Командуванню. І вам, в тому числі. І пану Хомчаку – що виходили не в бойових порядках і довірились російській стороні.

В.М.: Багато вже розповідалось, що ми рекомендували або зайти в Іловайськ і його утримувати.

Говорили про те, що там не вистачає боєприпасів, продуктів… Всі ці питання вирішувались, боєприпасів було більш, ніж достатньо, навіть виходячи з того, скільки їх було кинуто. Про це є свідчення командирів підрозділів і бійців.

Був варіант вийти на південь – іти малими колонами на широкому фронті. Але рішення було прийняте відповідним керівником – виходити по тих маршрутах, які були узгоджені як так званий “зелений коридор” для виходу під певні гарантії, що вогонь не буде відкриватись і колони пропустять.

BBC News Україна: У вас були контакти з російським командуванням. Чи були гарантії на момент виходу?

В.М.: У мене були контакти з російським командуванням, з начальником Генерального штабу генералом Герасимовим. І з першим його заступником генералом Богдановським. І саме Богдановський мені о 22:30 повідомив про те, що всі гарантії скасовуються.

Що є єдина вимога – виходити без озброєння і без техніки. Я сказав, що ми на це не можемо піти. Він сказав, що тепер ніяких гарантій немає, якщо будуть зміни, я вам повідомлю. Але більше повідомлень до самого моменту розстрілу наших колон не було.

Коли вже почалися обстріли, я тоді ще раз вийшов на росіян і вимагав припинити вогонь, тому що були попередні заяви про коридор і таке інше, і тому що це не відповідає взагалі честі військовослужбовця. Там навіть була застосована дуже серйозна ненормативна лексика.

BBC News Україна: Але генерал Хомчак на момент виходу знав, що немає гарантій, немає “зеленого коридору”?

В.М.: Генерал Хомчак знав про це ще з 23:00 попередньої доби.

BBC News Україна: І все одно вихід був не в бойових порядках?

В.М.: Так.

Також екс-глава Генштабу додав, що основною проблемою Іловайська було те, що тоді існувало кілька центрів прийняття рішень. У зв’язку з цим була проблема взаємодії та підпорядкованості. Муженко каже, що військові не мали законних підстав віддавати накази добровольчим підрозділам, які знаходилисть в місті.

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

Вообще то, теперь Хомчаку надо бы застрелиться.

Но я не верю что честь и совесть победят.
    Востаннє редагував ФЫФЕВР: 17.06.2019 о 20:26

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    а как должно быть? за 5 лет тысячи бойцов переведены в разряд "комбатантов"...это зелин косяк? да это теперь его головняк...но косяк не его.
    Вообще-то никакого косяка нет. Внимательно читайте ваше же Конституцию, ст.17. То, что трактуют всякие ублюдочно-сепарско-рыговские йурысты - это их проблемы. А вот насчет "территориальной целостности Украины" там все однозначно, и запрета на использование ВСУ нет. Так что радостно потирающий кацапские ручонки аляк может выдыхать.
    Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А разве для него существуют "свои", попавшие в плен ?
    Нет, таким человекам доверять уже не стоит, во всяком случае у меня. Попавший в плен хуже мародера. И ****ище гадя саученко ни разу не героиня, а самая что ни есть изменница. Ее по прибытию в Киев стоило повесить на ближайшем дереве, а не награждать.
    Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Это слова Станка. Я даже переспросил. И он не отказался от них. Прозревай Рома... прозревай...
    ЗЫ он даже не посчитал нужным удалить это на фиг. https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post37081498
    И сейчас не считаю нужным это удалять. Если кто-то себя причислил к балласту, то оно так на самом деле и есть, себя самого-то не обманешь.
    В принципе, основополагающем Станк прав. Если сепарня готова в любой момент уничтожить Украину, вполне логично провести удар на опережение.
    На практике конечно, сейчас не 17 век. И даже не 20-й.
    Хотя Китаю это не мешает.
    Хм, даже в 22 веке человеки будут с удовольствием друг дружку мочить, уж так человеки устроены, ничего не поделать. А вся эта пацифисткая хрень не более, чем пропаганда в пользу противника.
    Зачем уничтожить? Всех радетелей русского мира, русского языка, почитателей кирилловско-путинского православия - на широкие и привольные просторы Забайкалья, Якутии, Дальнего Востока! Там никто вас не будет заставлять учить украинский язык, слушать украинское телевидение и радио - все кругом будет ваше родимое! И чего вы здесь так мучаетесь?
    Именно уничтожить эту заразу, а не оставлять ее на потом. Вот как люди проводят дезинфекцию, они как раз с микробами и прочим не договариваются.
    Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    твои дети нужны стране , они с таким мортивированным папой ОБЯЗАНЫ нанести удар на упреждение !
    Или кто это будет делать ? Ах да , мифические мишки гамми . Некая безликая армия ... типа люди мечтающие умереть .
    Не переживайте вы так, найдутся те, кто с удовольствием это сделают. Даже за просто так, а если за это еще и платят, то это вдвойне приятнее.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Дописів
    10 628

Типово

Цього Станка би начгенштаба призначити, толковий. А Аляка пресссекретарем.

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від Duke Nukem Переглянути допис
    Цього Станка би начгенштаба призначити, толковий. А Аляка пресссекретарем.
    А потом неграми и арабами Украину заселить...
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    10 628

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    А потом неграми и арабами Украину заселить...
    Чому? Ніхто з них так не каже. Та й Україна не Чехія, не поїдуть.

Дописів
    29 157

Типово

Если 90% предлагают уничтожить то кем то нужно пустоту заполнить.....
    Неужели у нас хуже чем в Сирии или Сомали?!
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    25 869

Типово

Цитата Допис від Funeral director Переглянути допис
    точно так же нужно делать с жителями РФ,
    которые должны сполна заплатить за оккупацию и ущёрб,
    .
    стесняюсь спросить - основание?

Дописів
    10 628

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    Если 90% предлагают уничтожить то кем то нужно пустоту заполнить.....
    Неужели у нас хуже чем в Сирии или Сомали?!
    ворогів знищити, не колгоспників же. А що має говорити солдат? Пустоту нетреба заповняти. Наприклад, Крим не розрахований на 2.5 млн. Та і Донбас тепер теж.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

.. да они и в Чехию особо не едут...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Утритесь, зелеботы:

«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

Цитата Допис від Funeral director Переглянути допис
    - нападение РФ на Украину,
    - оккупация территорий,
    - воровство /газовый шельф, платформы, антрацит и т.д.\
    - разрушение домов и промышленности
    - убийство населения
    - пленные
    - пытки /см. ролик выще\
    - ложь кремлядей на весь мир про Украину
    - разжигание кремлетролями ненависти между народами
    /на официальном гос-уровне нарушение законов РФ\ -

- и т.д. -

Это всё роССийские оккупанты должны компенсировать.
    Вообще-то да - большинство статей из главы 34 раздела XII ук рф идеально подходит ко всей цепочке с низу до верху, попутно включая и роспропагандонов... )
    Востаннє редагував Traveler: 21.06.2019 о 11:56
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Сторінка 747 з 1652 ПершаПерша ... 2476476977377387397407417427437447457467477487497507517527537547557567577978471247 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті