| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я вообще не представляю - как он будет по миру разьезжать и беседовать... он же без бумажки не в состоянии говорить.
Но по бумажке не всегда есть возможность...
Уж сколько раз он либо бессвязный набор слов выдавал либо глупости, имеющие за границей двоякую трактовку... а был -то всего несколько раз...
И не научится уже, возраст...
Шо тут, пороходвинутые считают наших украинских женщин не красивыми?![]()
"Так много бумаг, так много бумаг"...и ни одной по сути...Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук закликав спікера парламенту Андрія Парубія передати йому всі документи, які можуть слугувати доказами неіснування коаліції і можуть вплинути на рішення Конституційного суду.
Про це він сказав під час погоджувальної ради у вівторок.
За його словами, наразі проводяться слухання КС щодо конституційності рішення президента про розпуск парламенту і команда Зеленського направила до Ради звернення щодо надання ряду документів щодо існування коаліції.
"І, на превеликий жаль, отримали те, що в народі називають відписки, що наше звернення зареєстроване, але враховуючи велику кількість запитаних документів, їх підготовка та опрацювання потребують збільшення зазначеного терміну для виконання", - сказав Стефанчук.
Він звернув увагу на те, що судовий процес розпочатий з ініціативи нардепів і тому команда президента хоче отримати всю необхідну доказову базу для вирішення питання по суті.
"Просимо за можливості прискорити надання цих документів щодо отримання переліку фракцій, копій засідань секретаріатів і т.д. В іншому випадку, думаю, у суспільства можуть виникнути не безпідставні підозри щодо затягування цього судового процесу", - заявив представник Зеленського.
У свою чергу голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що ні у спікера парламенту, ні у президента немає повноважень визначати склад коаліції і робити висновок щодо її існування.
Да уж говори прямо - в каллолиции 450 депов....Примечательно что с маленькой буквьі написали..."Якщо взяти всі ці документи, то ця цифра буде більше ніж 226. Я думаю цих документів досить для розуміння і ми передамо їх вам також", - сказав парубій.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Порохоботы на марше... ))
"Обрання Зеленського президентом України є ще одним прикладом того, як неофеодалізм витісняє демократію у Східній Європі."
Це цитата зі статті під назвою "Поверення олігархів", з польської Polityka. Автор Зємовіт Щерек прямо називає Володимира Зеленського – "пішаком" Ігоря Коломойського. Олігарх, мовляв, поставив у високі кабінети "своїх", а правити буде сам, як за часів феодального середньовіччя.
"Є тривожні ознаки того, що пан Зеленський може виявитися або слабким, або хаотичним лідером… Він залишається вразливим до звинувачень у надмірній близькості до олігархів. Один з них – Ігор Коломойський – повернувся в Україну, і, напевно, відчуває себе безпечніше, ніж за попереднього президента".
"Якщо професійний комік – новообраний президент не буде обережним, то останнім, хто засміється – буде Володимир Путін".
Так пише британське видання The Times.
"Зазвичай новобраний Прем’єр-міністр чи Президент будь-якої країни, який приїздить до Брюсселю вперше – зустрічається із пресою. Це в їхніх інтересах. Зазвичай вони навіть прагнуть відповідати на запитання. У випадку з Зеленським не було нічого, окрім рукостискання з Президентом Єврокомісії. Я вважаю, що це велика помилка - каже польський журналіст Радіо Свобода Рікард Йозвяк. Тому для мене сюрприз, що та людина, яка так багато говорить про відкритість – настільки медіа-сором’язлива. Можливо, він хоче контролювати контекст медіа? Або боїться виступати без сценарію?
Две последних месаги - со знанием дела!
короткий просветительский этюд: порохоботам стоило бы знать кое что о женщине, как символе Украины
пример
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks