Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1917 з 3000 ПершаПерша ... 9171417181718671907190819091910191119121913191419151916191719181919192019211922192319241925192619271967201724172917 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 38 321 по 38 340.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Раніше я думав, що L_Pt просто лицемірить. Але як показав час це не так. Воно насправді таке. Ну що ж. Досвід є досвід. Порохоботи не просто так порохоботять. Це їх максимальний рівень. Вони ширше просто не бачуть. Їх освіта, виховання, досвід недостатні для руху вперед. Тому зараз у них істерика, страх та інше, тому що вони зромуміли що вони програли клоуну. Він виявився кращим. Й це не їх вина. Їх просто обманули сказавши їм, що вони еліта. А вони й повірили. Реалії виявились іншими.... На жаль... Й мені дійсно жаль, але нічого з тим ні я ні хтось інший зробити не може...
    Як легко пеереходити на обговорювання взагалі когось, аби тільки не говорити конкретикі.

Що такого Вован робить, що не робив Порошенко задля України? Що він має зробити?
    Яка взагалі мета у прихильників Вована? Чого конкретно вони хочуть отримати в підсумку?
    Ось хотсь хотів зниження комуналки, хтось підвищення пенсій, хтось повернення на екрани Сватів, а ВИ чого хочете?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    54 738

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Як блазня - не позвуть, поки на мій погляд він ще перебуває десь там, кілька місяців раніше, бо просто за такий короткий час не стані пройнятися тими проблемами, яким повинен займатися голова держави і верховний головокомандувач.
    Т.е. вы хотите сказать, что все кто позвал в Брюссель, А так же Макрон и Трамп, это забавляющиеся за счёт налогоплательщиков(вместо серьезной работы) люди, которые не понимают зачем находятся на своей должности?
    Что у них полно времени на забавы? А может и Украина для них забава?

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    А він чимось керує взагалі?
    Чому ви дурочкою прикидуєтесь?
    В нас є тільки єдиний ричаг впливу- міжнародна спільнота. Команда Порошенка всі ці 5 років сиділа на головах у закордонних політиків і тиснула на них задля їх тиску на рашу. А Вован за ці сто днів може все похєріти, що він і робить дивлячись на реальні кроки, на заяви його оточення.
    Так эти обеспокоенности выражены ПОД ДАВЛЕНИЕМ ? А без давления выходит им пофиг ? вот так новости!
    Так а чем давили их, попами штоле ?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Раніше я думав, що L_Pt просто лицемірить. Але як показав час це не так. Воно насправді таке. Ну що ж. Досвід є досвід. Порохоботи не просто так порохоботять. Це їх максимальний рівень. Вони ширше просто не бачуть. Їх освіта, виховання, досвід недостатні для руху вперед. Тому зараз у них істерика, страх та інше, тому що вони зромуміли що вони програли клоуну. Він виявився кращим. Й це не їх вина. Їх просто обманули сказавши їм, що вони еліта. А вони й повірили. Реалії виявились іншими.... На жаль... Й мені дійсно жаль, але нічого з тим ні я ні хтось інший зробити не може...
    Реалії поки що залишаються старими. Ці заклики ні на кого особливо не впливають, бо люди просто займаються справами і просто спостерігають, що витворить молода команда. Поки не густо, одних порушень українського законодавства набралося 16.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Як легко пеереходити на обговорювання взагалі когось, аби тільки не говорити конкретикі.

Що такого Вован робить, що не робив Порошенко задля України? Що він має зробити?
    Яка взагалі мета у прихильників Вована? Чого конкретно вони хочуть отримати в підсумку?
    Ось хотсь хотів зниження комуналки, хтось підвищення пенсій, хтось повернення на екрани Сватів, а ВИ чого хочете?
    Сучасну, сильну, квітучу країну. Ключове слово сучасну...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    1. Зеленский не руководит Украиной. По причине полной некомпетентности в науке политического руководства такого масштаба. Хотя бы...
    2. Вопрос в действиях, которые совершает тот или иной руководитель для решения задач, встающих перед страной. Прошлый президент, аналогично не мог запретить. Но своей внешнеполитической деятельностью - четкими заявлениями и успешными переговорами инициировал создание и функционирование антироссийской международной коалиции в поддержку Украины. Например.
    Важен же результат? Если Петя запретить не мог, то какие претензии к Зеленскому по этому поводу?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Ще раз, ви ЧУЄТЕ????
    Яким себе проявив Порошенко?
    Я ж вас і питаю о конкретикі.
    Що такого він наробив страшного, що Вовану треба негайно змінювати?
    Я не можу вам викласти свій список, бо в вас є ваш про Порошенко, і я вас і запитала про нього.
    П. 38245. стор. 1913. Рух по колу починається десь там. Приємної подорожі.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Реалії поки що залишаються старими. Ці заклики ні на кого особливо не впливають, бо люди просто займаються справами і просто спостерігають, що витворить молода команда. Поки не густо, одних порушень українського законодавства набралося 16.
    Та нікого вже не ціквить що кажуть прихильники Порошенко. Тому що весь український народ знає, що вони брешуть. Й про порушення закону теж. Чи в тебе є рішення судів. Хоча б продажних що до тих порушень.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від _FoX_ Переглянути допис
    Ну я ж тебе про апрельскую точку зрения сказала, а ты ж поди побежал и загуглил и пришел сюда и признал, что стрындел.
    Бабский удел аргументом тащить сюда вот это вот - а ты, а тебя.. бла.. бла.. бла..
    Т е пруфика не будет и умная - это просто подкат был? ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    54 738

Типово

Т е пруфика не будет и умная - это просто подкат был? ))
    Ты сам пруфы тащи, а потом будешь других напрягать искать что то за тебя
    Возар, мне пофиг, а ты подкаты ко мне изучаешь. Ревнуешь что ли? )
    Бабский аргумент твой подкат.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Т.е. вы хотите сказать, что все кто позвал в Брюссель, А так же Макрон и Трамп, это забавляющиеся за счёт налогоплательщиков(вместо серьезной работы) люди, которые не понимают зачем находятся на своей должности?
    Что у них полно времени на забавы? А может и Украина для них забава?
    Розумієте, він організовує команду, яка втілює відповідні рішення. Якщо він це не зробив, то це будуть церемоніальні зустрічі, що й починаємо вже спостерігати.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    Так эти обеспокоенности выражены ПОД ДАВЛЕНИЕМ ? А без давления выходит им пофиг ? вот так новости!
    Так а чем давили их, попами штоле ?
    А що ви про це тільки но дізналися?
    Чим давлять в дипломатії?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    Так эти обеспокоенности выражены ПОД ДАВЛЕНИЕМ ? ?
    Як, вами і досі не відомо, що глобальними процесами останні 5 років керував особисто Порошенко? В перервах між турботами про бізнес? І що світова спільнота тепер розгублена і сподівається лише на його повернення?

Дописів
    46 288

Типово

Ты сам пруфы тащи, а потом будешь других напрягать искать что то за тебя
    Возар, мне пофиг, а ты подкаты ко мне изучаешь. Ревнуешь что ли? )
    Бабский аргумент твой подкат.
    За меня таскать не надо. Если декларируешь не бабский разговор - ляпнула о словах оппонента - покажи цитату или - не повторяйся про бапские манеры - горит шапка!

ЗЫ По поводы твоего надрыва про апрельское заявление зеленого солнышка - сама то хоть читала эти размазывание соплей о том, что нинада украинцев соблазнять паспортами нупозалуста... стыдоба! Я бы про такое вообще бы не упоминал что бы не позорить страну в которой живу...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Сучасну, сильну, квітучу країну. Ключове слово сучасну...
    Це лозунг, це не конкретика.
    2000 років існує християнсьтво і у нього десь такий набір лозунгів. Христос так і не досяг цього.
    В Україні ВСІ Президенти , кандидати, депутати кажуть теж саме, але в реаліях , в діях у них інша мета.
    З чого ви взяли, що людина яка не знає мови, культури, історії, не освідчена, без досвіду, не дуже розумна може це виконати?
    Чи то просте убігання від відповідальності?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Та нікого вже не ціквить що кажуть прихильники Порошенко. Тому що весь український народ знає, що вони брешуть. Й про порушення закону теж. Чи в тебе є рішення судів. Хоча б продажних що до тих порушень.
    Шурик, ну звідки в тебе закиди про весь український народ !? Богдан призначений головою АП з порушенням закону "Про очищення влади".

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Як, вами і досі не відомо, що глобальними процесами останні 5 років керував особисто Порошенко? В перервах між турботами про бізнес? І що світова спільнота тепер розгублена і сподівається лише на його повернення?
    Не совсем так. Все гораздо проще. Если вам пофиг, что вашу дочь грабят и вы забираете заявление - мощнейшие органы - от полиции до прокуратуры и суда пальцем не пошевелят ради восстановления справедливости

Дописів
    54 738

Типово

За меня таскать не надо. Если декларируешь не бабский разговор - ляпнула о словах оппонента - покажи цитату или - не повторяйся про бапские манеры - горит шапка!

ЗЫ По поводы твоего надрыва про апрельское заявление зеленого солнышка - сама то хоть читала эти размазывание соплей о том, что нинада украинцев соблазнять паспортами нупозалуста... стыдоба! Я бы про такое вообще бы не упоминал что бы не позорить страну в которой живу...
    Давай уже свое великое бла бла бла
    Как бы ты сказанул, чтоб нестыдно)
    Блестни.)
    Только кратко, без соплей.
    Пы.сы.: Возар, ты изначально сказал, что вообще не было. Сечешь?)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Це лозунг, це не конкретика.
    2000 років існує християнсьтво і у нього десь такий набір лозунгів. Христос так і не досяг цього.
    В Україні ВСІ Президенти , кандидати, депутати кажуть теж саме, але в реаліях , в діях у них інша мета.
    З чого ви взяли, що людина яка не знає мови, культури, історії, не освідчена, без досвіду, не дуже розумна може це виконати?
    Чи то просте убігання від відповідальності?
    Хростос ні. Хоча то спірне питання. А християне досягли. Всі сучасні розвинуті країні християнські. Ну майже всі.
    ЗІ А ти як справжня комсомолка, ще й атеїстка...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Я так розумію, що відповіді для мене у вас немає.
    Ок.
    Тоді питання інше: Як вам, українцю подобається "команда" Вована? Чи не вважаєте ви от такі вислови :
    Кандидат в народные избранники Александр Дубинский, помогающий разгонять фейк кремлевской пропаганды про то, что приветствие "Слава Украине"- это нацистский лозунг.
    відкрито ворожими?

Сторінка 1917 з 3000 ПершаПерша ... 9171417181718671907190819091910191119121913191419151916191719181919192019211922192319241925192619271967201724172917 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті