Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1916 з 3000 ПершаПерша ... 9161416181618661906190719081909191019111912191319141915191619171918191919201921192219231924192519261966201624162916 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 38 301 по 38 320.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    54 738

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    И про плечи зеленосолнышка.

Казалось бы - первые международные визиты...в страны - мировые лидеры...Но шото пошло нетак... ))

Президент України Володимир Зеленський, як очікують, цього тижня здійснить свої перші на посаді голови держави візити до Франції й Німеччини.
    17 червня він, як планувалося, має прибути до Парижа, а 18 червня – до Берліна.

У Парижі він має зустрітися з президентом Франції Емманюелем Макроном.

У Берліні Володимир Зеленський має зустрітися з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.

В переводе с дипломатического - если с тобой не хочет встречаться тот, кто в Европе главный (Меркель) значит ты не решаешь такие вопросы....
    А для Макрона и Трампа, какие Зеленский вопросы нарешает?

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Ви мені зараз нагадуєте робітника, який крутить гайки і волає: а що отой директор робить, а отой фінансіст головний? Та нічого, сидять собі в кабінетах з кондішеном і гроші отримують великі.
    Интересно вы себе представляете войну, однако.

Дописів
    46 288

Типово

Ви мені зараз нагадуєте робітника, який крутить гайки і волає: а що отой директор робить, а отой фінансіст головний? Та нічого, сидять собі в кабінетах з кондішеном і гроші отримують великі.
    В политической же сфере для люмпена есть два пути: или элементарная "продажа" голосов для тех, кто окончательно завяз в маргинальном болоте, или поддержка мега-популистских проектов теми, кто еще сохраняет в себе человеческое достоинство. Бессодержательная, бесперспективная жизнь порождает распространенность самых разнообразных мессианских культов, которые дают надежду обездоленным.

ЗЫ 2007 год...
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від _FoX_ Переглянути допис
    Вы в цирк ходите? ))

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Побачимо.
    Принаймі, до осені можете не хвилюватись. Поскільки виконавча і законодавча влада ще не змінились.
    А потім він накиває п'ятами? Ні, а буде втілювати чиїсь інтереси, звісно не наші. Що сьогодні заважає незалежним силовим структурам боротися з корупцією на найвищому рівні?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Так я вас і питала, що Вован робить не те в чому звинувачували Порошенко?
    Що він взагалі робить таке, що дає вам привід мати надію, що він щось виправе?
    Поки що нічого особливого. Бо в межах повноважень не може, а виходити за межі - цього поки що не допускає.

Надія в тому, що такі, яким себе проявив Порошенко, навряд щоб вдруге поспіль трапились на нашому шляху.

А ваш список вчинків, якими Зеленський перевершив попередника втричі (майже цитата) все ж напишете?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    А Зеленский руководит не Украиной?
    Или по-вашему он может в неподконтрольной зоне ордло запретить раздавать паспорта? Или может это мог запретить Петя?
    А він чимось керує взагалі?
    Чому ви дурочкою прикидуєтесь?
    В нас є тільки єдиний ричаг впливу- міжнародна спільнота. Команда Порошенка всі ці 5 років сиділа на головах у закордонних політиків і тиснула на них задля їх тиску на рашу. А Вован за ці сто днів може все похєріти, що він і робить дивлячись на реальні кроки, на заяви його оточення.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    А Зеленский руководит не Украиной?
    Или по-вашему он может в неподконтрольной зоне ордло запретить раздавать паспорта? Или может это мог запретить Петя?
    1. Зеленский не руководит Украиной. По причине полной некомпетентности в науке политического руководства такого масштаба. Хотя бы...
    2. Вопрос в действиях, которые совершает тот или иной руководитель для решения задач, встающих перед страной. Прошлый президент, аналогично не мог запретить. Но своей внешнеполитической деятельностью - четкими заявлениями и успешными переговорами инициировал создание и функционирование антироссийской международной коалиции в поддержку Украины. Например.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Поки що нічого особливого. Бо в межах повноважень не може, а виходити за межі - цього поки що не допускає.

Надія в тому, що такі, яким себе проявив Порошенко, навряд щоб вдруге поспіль трапились на нашому шляху.

А ваш список вчинків, якими Зеленський перевершив попередника втричі (майже цитата) все ж напишете?
    Ще раз, ви ЧУЄТЕ????
    Яким себе проявив Порошенко?
    Я ж вас і питаю о конкретикі.
    Що такого він наробив страшного, що Вовану треба негайно змінювати?
    Я не можу вам викласти свій список, бо в вас є ваш про Порошенко, і я вас і запитала про нього.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Понти, як в артиста є, але цього недостатньо, що вирішувати серйозні політичні проблеми на найвищому рівні.
    Німеччина висловлює повагу Україні, а не президенту Зеленському, який просто не підготовлений для перемовин на такому високому політичному рівні, як Меркель.

Дописів
    54 738

Типово

Вы в цирк ходите? ))
    Та что ты? Одна Меркель за всю Европу и даже мир решает?А Трампу голоса не нужны?)
    Однако)
    Как всегда закидываешь сюда абы что. Раньше кричал, что Зеленского вообще в Европу не позовут. Потом Брюссель. Теперь новые притчи про Маркель.

Дописів
    46 288

Типово

Та что ты? Одна Меркель за всю Европу и даже мир решает?А Трампу голоса не нужны?)
    Однако)
    Как всегда закидываешь сюда абы что. Раньше кричал, что Зеленского вообще в Европу не позовут. Потом Брюссель. Теперь новые притчи про Маркель.
    И пруфиком же подкрепишь? Тыже не такая? Это тебя же умной тут радовали называя? ))

ЗЫ Какие голоса Трампу нужны в связи с посмотреть на говорящую собачку зеленосолнышко? ))

Дописів
    54 738

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Понти, як в артиста є, але цього недостатньо, що вирішувати серйозні політичні проблеми на найвищому рівні.
    Німеччина висловлює повагу Україні, а не президенту Зеленському, який просто не підготовлений для перемовин на такому високому політичному рівні, як Меркель.
    Так чего э Маркель так же уважениеине не проявила Украине?
    Или она не Германия?
    Зауши что то притянутое. А когда Маркель с Зеленском таки встретится, можно будет, как Возар, говорить, что то она на цирк захотела посмотреть.
    Что бы не происходило, всегда будет звучать, что не так что то. Тут и гадать не надо.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Однако)
    Як блазня - не позвуть, поки на мій погляд він ще перебуває десь там, кілька місяців раніше, бо просто за такий короткий час не стані пройнятися тими проблемами, яким повинен займатися голова держави і верховний головокомандувач.

Дописів
    54 738

Типово

И пруфиком же подкрепишь? Тыже не такая? Это тебя же умной тут радовали называя? ))

ЗЫ Какие голоса Трампу нужны в связи с посмотреть на говорящую собачку зеленосолнышко? ))
    Ну я ж тебе про апрельскую точку зрения сказала, а ты ж поди побежал и загуглил и пришел сюда и признал, что стрындел.
    Бабский удел аргументом тащить сюда вот это вот - а ты, а тебя.. бла.. бла.. бла..

Дописів
    25 917

Типово

а караван идет(с)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Так чего э Маркель так же уважениеине не проявила Украине?
    Или она не Германия?
    Зауши что то притянутое. А когда Маркель с Зеленском таки встретится, можно будет, как Возар, говорить, что то она на цирк захотела посмотреть.
    Что бы не происходило, всегда будет звучать, что не так что то. Тут и гадать не надо.
    Ну зустрінуться що вирішувати будуть? До зустрічей готуються, а МЗС без голови. Він, що великий політик? Ні він артист, продовжуємо бачити на концертах, бо він ще десь там.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Раніше я думав, що L_Pt просто лицемірить. Але як показав час це не так. Воно насправді таке. Ну що ж. Досвід є досвід. Порохоботи не просто так порохоботять. Це їх максимальний рівень. Вони ширше просто не бачуть. Їх освіта, виховання, досвід недостатні для руху вперед. Тому зараз у них істерика, страх та інше, тому що вони зромуміли що вони програли клоуну. Він виявився кращим. Й це не їх вина. Їх просто обманули сказавши їм, що вони еліта. А вони й повірили. Реалії виявились іншими.... На жаль... Й мені дійсно жаль, але нічого з тим ні я ні хтось інший зробити не може...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    а караван идет(с)
    Вже собаки зрозуміли, що забрів, не лають.

Дописів
    8 427

Типово

Сила тупих. П'ять фундаментальних законів людської дурості.

Может, причина наличия в стране 44% зелёных - в этом?

Сторінка 1916 з 3000 ПершаПерша ... 9161416181618661906190719081909191019111912191319141915191619171918191919201921192219231924192519261966201624162916 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті