| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В политической же сфере для люмпена есть два пути: или элементарная "продажа" голосов для тех, кто окончательно завяз в маргинальном болоте, или поддержка мега-популистских проектов теми, кто еще сохраняет в себе человеческое достоинство. Бессодержательная, бесперспективная жизнь порождает распространенность самых разнообразных мессианских культов, которые дают надежду обездоленным.
ЗЫ 2007 год...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Поки що нічого особливого. Бо в межах повноважень не може, а виходити за межі - цього поки що не допускає.
Надія в тому, що такі, яким себе проявив Порошенко, навряд щоб вдруге поспіль трапились на нашому шляху.
А ваш список вчинків, якими Зеленський перевершив попередника втричі (майже цитата) все ж напишете?
А він чимось керує взагалі?
Чому ви дурочкою прикидуєтесь?
В нас є тільки єдиний ричаг впливу- міжнародна спільнота. Команда Порошенка всі ці 5 років сиділа на головах у закордонних політиків і тиснула на них задля їх тиску на рашу. А Вован за ці сто днів може все похєріти, що він і робить дивлячись на реальні кроки, на заяви його оточення.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
1. Зеленский не руководит Украиной. По причине полной некомпетентности в науке политического руководства такого масштаба. Хотя бы...
2. Вопрос в действиях, которые совершает тот или иной руководитель для решения задач, встающих перед страной. Прошлый президент, аналогично не мог запретить. Но своей внешнеполитической деятельностью - четкими заявлениями и успешными переговорами инициировал создание и функционирование антироссийской международной коалиции в поддержку Украины. Например.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Так чего э Маркель так же уважениеине не проявила Украине?
Или она не Германия?
Зауши что то притянутое. А когда Маркель с Зеленском таки встретится, можно будет, как Возар, говорить, что то она на цирк захотела посмотреть.
Что бы не происходило, всегда будет звучать, что не так что то. Тут и гадать не надо.
а караван идет(с)
Раніше я думав, що L_Pt просто лицемірить. Але як показав час це не так. Воно насправді таке. Ну що ж. Досвід є досвід. Порохоботи не просто так порохоботять. Це їх максимальний рівень. Вони ширше просто не бачуть. Їх освіта, виховання, досвід недостатні для руху вперед. Тому зараз у них істерика, страх та інше, тому що вони зромуміли що вони програли клоуну. Він виявився кращим. Й це не їх вина. Їх просто обманули сказавши їм, що вони еліта. А вони й повірили. Реалії виявились іншими.... На жаль... Й мені дійсно жаль, але нічого з тим ні я ні хтось інший зробити не може...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Сила тупих. П'ять фундаментальних законів людської дурості.
Может, причина наличия в стране 44% зелёных - в этом?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks