Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1914 з 3000 ПершаПерша ... 9141414181418641904190519061907190819091910191119121913191419151916191719181919192019211922192319241964201424142914 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 38 261 по 38 280.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

А это у нас Зе! такой монстр, или Пэтро такой лох. Потому что меньше чем за месяц полностью поменять зовнишню политыку можно только в этих двух вариантах...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    А это у нас Зе! такой монстр, или Пэтро такой лох. Потому что меньше чем за месяц полностью поменять зовнишню политыку можно только в этих двух вариантах...
    Весною 14-ого зовнішня політика змінялася більше, ні? Зе покищо просто ніхто, він тупо у шоу виступає.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    2 212

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    У лугандоні вже у відкриту роздають російські паспорти, а він - мовчок.
    не только, в Донецкой области тоже.
    для начала надо перейти жителям на ДНР паспорта, стоит это 3700 рублей, затем можно переходить на раши паспорта, обещают рашу пенсию минимальную 8700 рублей, еще и возят на получение паспортов. Короче идет завлекалово суммой, потому что щас минимальная пенсия там 2700 рублей.
    Востаннє редагував procurement: 17.06.2019 о 15:42

Дописів
    4 393

Типово

А хто у нас головнокомандувач?
    Шо стыдно отвечать?

Климкина рада не захотела усувать с должности, а виноват в провальной зовнешней политике Зеленский?

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    Шо стыдно отвечать?

Климкина рада не захотела усувать с должности, а виноват в провальной зовнешней политике Зеленский?
    Звісно.
    Коли вам казали, що Президент багато про що не відповідає у вашому житті, ви згадали що зовнішня політика це як раз його справа?
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    46 288

Типово

Шо стыдно отвечать?

В том, что путин решил раздавать паспорта - вина прошлой власти?

Вопрос в том, при вопиющих нарушениях международного права ваше зеленосолнышко голым по фонтанам бегает, а не высказывает хотя бы свою позицию, как руководителя страны по этому вопросу...
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Victoria Maksimenko

Итак, я снова это сделала, потратила немного своего драгоценного времени и законспектировала речь нашего зе-дегенератика. Это ̶п̶и̶.. абзац! Я раньше не понимала, как же он роли учил. Теперь до меня дошло. То было в удовольствие, поэтому запоминалось легко. А тут приходиться через силу выдавливать из себя то, что ему противно.
    Вот собственно и сама речь:

«Дуже дякую хлопці, я хочу вас всіх привітати, і всіх людей і всю нашу країну всю Україну, я вас хочу привітати з сьогоденням е-е-е з цим відкриттям е-е-е цього діючого, потужного абсолютно нового е-е-е центру. Ви знаєте, я побачив, найголовніше я побачив що ми з вами розуміємо що зараз в нас війна і ми всі бажаємо, щоби ця війна закінчилась. Але ми розуміємо, що на вас дуже е-е-е дуже серйозна функція тому що після закінчення війни коли ми обов'язково обов'язково повернемо наші теріторії обов'язково повернемо теріторії в состав нашої України, вони наші у нас Україна єдина я розумію що на вас буде дуже серйозна відповідальність тому що наша війна з приводу розмінування буде продовжуватись тисячі гектар, які чекають на вас це великий тягар і велика відповідальність вашої праці. Я вам всім правда бажаю успіху, бережіть себе, ми будемо робіть все що можемо тому що ви для нас головні ви захищаєте нашу країну захищаєте кожного нас кожну людину наших дітей ми вам дякуємо, дякуємо за все і ви знаєте ... наша найголовніше що я ще побачив це відношення до людини тому людину у цьому центрі розмінування я побачив головні речі це не тіки такий високий технічний стан цього центру це і умови життєдієль-життєдіяльності на саперів ваші умови, і я дуже вдячний всім хто відкриває цю цей центр за те що такий відношення до наших хлопців. Дякуємо вам, вам успіху, бережіть себе, ще раз я розумію, що у нас дуже гарна країна і бажаю завжди кажуть бажаємо чистого неба, але ви знаєте я вам бажаю не тіки чистого синього неба, я вам бажаю безпечної нашої землі. Так шо ще раз кажу бережіть себе, дякую слава Україні».
    Рашистьські тролі освоюють нову методу :

1. Якась кацапська лушпайка оббріхує Україну у мережах типу Facebook і отримує за це свої брудні грошики.
    2. Місцевий троль копіює висери кацапської лушпайки і теж отримує свої девідентиенти.
    На одній брехні Два рази заробляють.

А ось ВИДЕО того що відбувалося :

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Не Президент зі своєю зовнішньою політикою, ні?
    Ну ж бо, розкажіть, як зовнішня політика України впливає на дії росіян.

Бо поки що я бачу, що зовнішня політика кого завгодно, включно з ООН, ЄС і іншими, до помітних змін не призводить. Але ви, очевидно, щось таке про Зеленського знаєте.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 283

Типово

У них сегодня новая методичка поступила. В ЖЖ прямо друг перед другом -кто по мерзопакостней чего то напишет.

Дописів
    2 212

Типово

И кто в этом виноват?
    нищита Донбасса начала процветать не при Порошенко, а еще со времен губернаторства Януковича и правлением Кучмы.
    оттуда все корни.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ну ж бо, розкажіть, як зовнішня політика України впливає на дії росіян.

Бо поки що я бачу, що зовнішня політика кого завгодно, включно з ООН, ЄС і іншими, до помітних змін не призводить. Але ви, очевидно, щось таке про Зеленського знаєте.
    До цього ж xyйло не наважувався.

Що я знаю про Зе? Його не поважають. Він ж простио клоун, маріонетка у одного олігарха.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 723

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис

Вопрос в том, при вопиющих нарушениях международного права ваше зеленосолнышко голым по фонтанам бегает, а не высказывает хотя бы свою позицию, как руководителя страны по этому вопросу...
    Позиция по Донбасу у него одна: минимум конкретики, максимум балтавни.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

Смотрите,рекламная компания зе началась с 1серии слуги народа.
    И тут сразу опаньки, главный герой у нас кто? Учитель истории средних лет, едва вышедший из возраста молодежи но еще не перешедшего в возраст зрелости. ОК.
    Красавица жена, рещившая что может сдавать свой передок подороже. Папа - работяга. Еще не алкоголик но уже в пути. Сестра прошмандовка и т.д.
    Все это больше присуще по стилю "Маленькой Вере". Беспросветный депресняк на фоне песен Ротару.
    Но тут выбран музыкальный ряд иного плана.Этакий Роджер Уотерс под акустическую гитару.
    К чему я веду (а умные читатели понимают, что просто сказать на жопу-жопа, в нашем обществе нельзя. Тут же найдутся активные поборники чистоты слога- ну где вы видите жопу- дайте хоть 100 дней-= уважайте выбор народа ну и т.д.). Если кто из вас читал больше чем Колобок или комикса, ну к примеру о Чиполлино, если кто то знает кто это Чиполлино. То возможно такой читатель чувствует и видит не только сюжет произведения, понимает и анализирует образа героев, а особо продвинутые даже разбирают второстепенных, или даже вовсе случайных персонажей.
    Так вот, настоящий читатель, как и настоящий зритель, он тонко чувствует фальш. Непродуманность, несоответствие, нестыковки. Как в сюжете, так и в линии, характере персонажа.
    Если кто читал "Град обреченный", тот знает такого себе персонажа как Изя Кацман.
    И тот согласится со мной, что именно этот персонаж будто специально прописан для учителя истории в слуге народа.
    Изя, Кацман. Рассеянный , немного неадекватный эрудит-интеллектуал, с пятнами от еды на не очень свежей рубашке и галстуком на левом плече.
    А что у нас? А тут все плохо. Это как если бы в фильмах о Брюс Ли, главного героя играл бы Эдди Мерфи.
    Или в "Принцессе цирка", мисттера ИКС сыграл бы Джеки Чан. А чо, тоже трюкач.
    Вобщем, много букав мало кто осилит, но месеедж мой о том что зрителю внушался нарратив, не допускающий отторжения паяца неукраинца в роли Президента.

Дописів
    54 738

Типово

Он ещё 25 апреля по вопросу тех паспортов говорил. Чего он молчит то?

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

Цитата Допис від procurement Переглянути допис
    нищита Донбасса начала процветать не при Порошенко, а еще со времен губернаторства Януковича и правлением Кучмы.
    оттуда все корни.
    Раньше. Фактически после развала Союза. И захвата власти Аликом Греком в связке с администрацией Донецкой области (тогда это был Азаров).

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

До цього ж xyйло не наважувався.

Що я знаю про Зе? Його не поважають. Він ж простио клоун, маріонетка у одного олігарха.
    Не наважувався? Так он воно що! От перед ким тремтів Путін! Що там Трамп, Кадиров, Сі, ціле НАТО? - Петро!!!

( А я думаю - не наважувався, чи , може, його все влаштовувало?)

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Не наважувався? Так он воно що! От перед ким тремтів Путін! Що там Трамп, Кадиров, Сі, ціле НАТО? - Петро!!!

( А я думаю - не наважувався, чи , може, його все влаштовувало?)
    Тепер воно значить хоче більшого? Чи знає що може отримати більше?

Дописів
    2 212

Типово

Цитата Допис від ФЫФЕВР Переглянути допис
    Раньше. Фактически после развала Союза. И захвата власти Аликом Греком в связке с администрацией Донецкой области (тогда это был Азаров).
    все может быть, на Донбасс активно начал ездить в начале 2000 -х после брака, там уже была разруха, народ гневный. в тот момент я уже описал кто был у власти.

Дописів
    4 393

Типово

Звісно.
    Коли вам казали, що Президент багато про що не відповідає у вашому житті, ви згадали що зовнішня політика це як раз його справа?
    Вообще-то этотви загадали шото такте

Дописів
    25 917

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис

а я вот честно не понимаю - в чем кипишь с этой раздачей паспортов? ведь это же прелестно. они сам за нас решают проблему - что делать с предателями потом.
    ведь есть закон Украины о гражданстве -
    Статья 19. Основания для потери гражданства Украины.

добровольное приобретение гражданином Украины гражданства другого государства, если на момент такого приобретения он достиг совершеннолетие.

Сторінка 1914 з 3000 ПершаПерша ... 9141414181418641904190519061907190819091910191119121913191419151916191719181919192019211922192319241964201424142914 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті