| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Порошенко системний політик, який чудово використав систему у власних інтересах, який разом з Радою вивів Україну із складного становища, в якому вона опинилася за прямої вини папіредників.
Не бачу нічого новітнього в управлінні державою у Зеленського. Любі друзі, це вже навіть не повторення, фарс.
О чем вы меня спросили? Что он ЕЩЕ не сделал? И это я дурачком прикидываюсь? Да мне насрать, что он ЕЩЕ не сделал. Пусть хоть с голой допой по Крещатику бегает. Мне важно только то, что он должен сделать для станы. Сделает - молодец. Нет - присоединится к Петру, как позор и враг страны.
Вы же не мните себя королевой троллинга? Я на это рассчитываю...
Даруйте.
Ви казали, що про овоча ви ВСЕ знали заздалегіть, що він =катастрофа для України.
А от Вован, це треба подивитися.
Я і спитала: а на що дивитися? Що він повинен зробити такого, щоб ви сказали, що він =катастрофа?
О, дописали.
Правосуддя? Правопоряок? Економіка?
А які в вас є натяки, що воно щось робить у цьому напрямку? От хочь якісь кроки, щоб мати надію.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Помоему Ведьме нужна помощь...
https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks