А мне вот не хочется, чтобы Вакарчук шел в политику. Он же попробовал раз.
Это будет не по "велению сердца". А по "велению разума". Внутренний конфликт.
Вспомнилась фраза Атоса "Вы сделали то, что должны. Но , может быть, вы сделали ошибку".
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А мне вот не хочется, чтобы Вакарчук шел в политику. Он же попробовал раз.
Это будет не по "велению сердца". А по "велению разума". Внутренний конфликт.
Вспомнилась фраза Атоса "Вы сделали то, что должны. Но , может быть, вы сделали ошибку".
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
навпаки, всё так. всё честно. идет на дно без бою, бо мало ему Рошен.![]()
після невеличкої перерви джерело знову забулькало...
ЗІ дами, готуємо парасольки - ніколи не знаєш, коли заб'є фонтан...
2019 vs 2026:
зарпл. прокурора: 29 т.грн→98,9 т.грн;
довічна пенсія судді: 28,7 т.грн→107 т.грн;
комп.депутатам: 60 т.грн/міс.→200 т.грн./міс.
нет, друзья мои. ни фонтана, ни иных джерел.
сорри.
лишь хладнокровие и стальной взгляд вселенской объективности.
эмоционально окрашенные атрибуты оставлю для тех, кому они необходимы.
за групповое внимание к моей персоне - спасибо. но тема о Святославе.
"Если у тебя есть фонтан, заткни его; дай отдохнуть и фонтану"
Козьма Прутков
ЗІ давайте ви там у своєму румунському всесвіті барахтатиметесь, як вам заманеться, а ми тут у своєму - якось самі... без сопливих (с)
2019 vs 2026:
зарпл. прокурора: 29 т.грн→98,9 т.грн;
довічна пенсія судді: 28,7 т.грн→107 т.грн;
комп.депутатам: 60 т.грн/міс.→200 т.грн./міс.
про советы и куда направление держать, полагаю, будет неприлично.
посему желаю Вам замечательного дня.
Вот все хорошо, только зачем там в списке Притула, я честно говоря не пойму. Это что теперь модая такая всяких комиков в политику тянуть. Он явно там лишний. А вообще нет харизматичных людей в этой партии. Это плохо.
вотЪ!
спасибо, камрад.
лет через 75, когда меня не станет историографы будут по крупицам собирать на оГородике мои письмена для издания мануала в назидание подрастающим поколениям форумчан.
Каменяр
@hu_lviv
·
2
Вакарчук у програмі «Право на владу», 1+1: Ми не виграємо війну проти Росії, якщо не почнемо вигравати війну внутрішню — проти корупції, проти олігархів, проти тих, хто сьогодні узурпував всю владу.
____
Ця фраза наштовхнула мене сформулювати причини чому я його не переношу на дух.
Ця фраза є одною з модифікацій основного меседжу кремлівської пропаганди 2015 року
Звучав цей меседж приблизно так:
"Не надо бороться за Крым, начните жить лучше в 10 раз и Крым сам вернется"
Цей меседж активно нав'язувався не такими свнсбками в часи коли зруйнована економіка 2014 року позначилася на курсі долара і на матеріальному становищі громадян.
Потім в 2016 і далі, коли матеріальне становище почало покращуватися, з'явився безвіз та інші фішечки, меседж несподівано трансформувався.
Ніхто з свнбак вже не розказував "почніть жити краще", бо вже почали жити краще ніж на окупованому Донбасі, а потім почали жити краще ніж в окупованому Криму.
І як бачите, ніхто назад не проситься.
Тому цей меседж трансформувався в щось таке:
"Поборите сначала коррупцию, а потом сможете выиграть войну" "Коррупция враг №1".
Але це все та ж сама сцянина.
З таким же успіхом можна відправляти боротися з брехнею чи відправляти боротися з хворобами ітд. І тільки після цього братися за війну.
Ну і головне, що причини і наслідки ніяк не пов'язані. Бо я не уявляю зв'язку між тим, що начальник ЖЕКу перестане брати хабарі і капітуляцією хла. Навіть не уявляю зв'язку між посадкою Насірова і капітуляцією хла. І навіть якщо посадити Ахметова, то хло не капітулює.
З корупцією треба боротися, з бідністю треба боротися, з брехнею треба боротися, з хворобами треба боротися, але не треба це зв'язувати з війною, з реальними загрозами і реальним ворогом, що стоїть на кордонах з мільйонним військом.
Тим самим носії таких меседжів зробили все можливе, щоб для українців перестала існувати війна, щоб українців почала вбивати недовіра, щоб вороги перестали бути ворогами, що й привело до реваншу.
І пан Вакарчук був одним з хедлайнерів цієї теми.
Тому він особисто огидний мені не тільки як політик, а й як людина.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
и ты Брут(с)
короче Славко то же запроданець путинский.а ведь прав был вчера Глобус - видя без перспективность против Слуги Народа, начали играть против Вакарчука\Йульки\и остальных. Вот только откуда такая уверенность, что "отвоеваный" электорат проголосует за партию Пети? ведь так можно доиграться и до 51% у Вовы - перед глазами результат президентских выборов. хотя пусть. если команда дает нужный результат - ее не меняют![]()
І з яких такі міркувань ви взяли, що я граю проти когось?
Я говорю і ділюсь тими поглядами з якими я згодна. І я згодна, що проблемою корупції підмінити проблему війни. І я це писала тут.
А проти Вакарчука як раз піднялась хвиля гівна зі сторони зелених сектантів. Всі соцсеті їми заповнени. Всі "борці" з олігархами волають про нього і Пінчука.
А на тему хто в кого відкусить можно говорити як заманеться. Чула різні думки.
А можно по пунктам, конкретно, что ещё надо сегодня сделать(кроме того, что уже делается/ноты протеста и санкции, сопротивление на востоке), чтоб не бороться, а победить и вернуть Крым?
Хрєнь. Внутрішні проблеми завжди будуть, а проблема корупції є в усіх країнах світу. Але у нас є війна, закінчення якої залежить тільки від раші. І для цього в Україні є тільки дипломатичний шлях тиску. Ми не взмозі одержати перемогу військовим шляхом навіть якщо ми всі свої внутрішні проблеми вирішимо. І да, якщо пересаджають всіх корупціонерів, Хуйло війну не спинить.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks