| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вже прийшли...
Папіредники при овощі також з цього починали, нічого не змінилося, Майдан, війна, а збочені знову вирішили бодаться.Поліція Харківщини прийшла з обшуками до двох харківських активістів В’ячеслава Дуди та Максима Зінченка у справі про знесення бюста радянському маршалу Георгію Жукову.
Про це повідомив місцевий активіст Валентин Бистриченко, пише Громадське.
Він оприлюднив відео, на якому зокрема видно правоохоронців.
Обшуки у Дуди і Зінченка підтвердила й медіагрупа Nakipelo.
У харьковского активиста Валентина Дуды проходит обыск по делу о сносе памятника маршалу Жукову. Одновременно правоохранители обыскивают квартиру еще одного активиста Максима Зинченко.
— Nakipelo (@nakipelotv) 13 червня 2019 р.
Бистриченко також зазначив, що Зінченко, до якого прийшли з обшуками, не був присутній на місці подій, коли знесли бюст Жукова.
https://www.pravda.com.ua/news/2019/06/14/7218085/
это про это? мдя, сложно перестроиться будет после "ни капли в рот - ни сантиметра в ....у"
"Я высказываю надежду, что нам удастся объединиться для того, чтобы продолжить наше движение в Европейский Союз и НАТО", - сказал Порошенко, отвечая на вопрос ведущего, будет ли альянс в будущем парламенте команд Порошенко и Владимира Зеленского. Источник: https://censor.net.ua/n3132306
А что вчера Петр на прямом сказал? Я не смотрю телевизор
Патриотики явно показали как "дрянной народишко" (с) Ведьма ненавидит тех, которые мыслят не в толпе, а ежели пнуть можно, потому как ответить не может - двойное удовольствие.
Дядька, вместо лавочки под подъездом, вещает в камеру и зарабатывает деньги на трепне ниочем.
.. Прозерпина, я хренею с этаго стокгольмского синдрома .... Народъ украинскай! .. Вас ужо освободили от злобного тиранта Порошенко! ... Проснитесь и пойте нафик уже штоль ..... песецъ ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Там методички вышли. Скоро появятся...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks