| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Erica Fade
11 ч. ·
Да, кстати, "слуги народа" прямо должны говорить, что они выступают за отмену 1-й статьи Конституции Украины, где сказано, что Украина - СОЦИАЛЬНОЕ государство.
Социальное государство, оно же государство всеобщего благосостояния, включает в себя следующие функции:
- поддержка социально незащищенных слоев населения (безработных, пенсионеров, инвалидов);
- охрана труда и здоровья людей;
- устранение социального неравенства путем перераспределения доходов;
- поддержка семьи, материнства, отцовства, детства;
- финансовая поддержка образовательных и культурных программ;
- борьба с безработицей.
А либертарианство предполагает противоположный курс, отказ от социальных обязательств государства, что честно написано в программе Зе, которую они почему-то стесняются озвучивать публично.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
самая страшная мафия - мафия маленьких городков(с)
Лиманская Светлана
8 ч. ·
Василь Вакаров
35 мин. ·
Фаховий крах.
Мій знайомий виграв конкурс на посаду керівника комунального підприємства, яке займається експлуатацією мереж. Він - інженер за освітою, має великий досвід, тож я цілком природньо сприйняв його перемогу.
Однак, на моє здивування, знайомий відмовився від призначення на посаду.
"Чому?" - поцікавився я, під час нашої зустрічі.
Стисло навожу його відповідь.
Перед виходом наказу про призначення, знайомого запросив на зустріч один із радників мера і пояснив:
1. З кожної перерахованої гривни на рахунок підприємства, 50 копійок мали бути зняті з рахунку і "занесені" раднику.
2. Розходи по "зняттю"/конвертації грошей бере на себе мій знайомий.
3. У випадку "наїзду" правоохоронних органів усі питання він вирішує самостійно.
Звичайно, на такі умови мій знайомий не погодився.
Цей, конкретний випадок слугує доказом того, чому у наших містах почастішали перебої в роботі усіх мереж.
Ця ж схема працює в системі "Укравтодору", "Укрзалізниці", та інших.
І жодні "конкурси", жодні "аникоруційні органи" не зможуть вплинути на якісь зміни у цьому.
Чому?
Тому, що на усі керівні посади як державних так і комунальних підприємств призначаються люди за квотами тієї чи іншої політичної сили, які повинні і самі заробляти і "заносити" гроші вождям.
За розвал країни останніми роками відповідають усі, без виключення, керівники "більшості". І не важно була коаліція чи ні, важливо, що усі керівні посади як в органах виконавчої влади так і на державних так і комунальних підприємствах очолюють їхні представники.
Усі їхні призвіща нам відомі.
А "конкурси", "аудити", "перевірки", всякі там "Прозоро" - це усе ШИРМА для прикриття розкрадання усього і вся.
Зрозуміло, що фахівці і відповідальні люди на такі "схеми" працювати не будуть і не підуть.
Вони краще (хай і важче, але чесніше) зароблять на життя на тимчасових роботах за кордоном.
У цьому і є основна причина фахового краху в Україні.
Бо!
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Да и хрен с ней...
тут отаке...
Радник президента США з питань безпеки Джон Болтон вважає, що обрання президентом України Володимира Зеленського створює нову можливість для мирного врегулювання ситуації на сході України.
Про це він написав у Twitter, повідомляє "Європейська правда".
"Сьогодні ми зустрічалися з послом Волкером (Курт Волкер, представник США з питань України – ред.) для обговорення переговорів стосовно України. І зійшлися на думці, що обрання президента Зеленського створює нову можливість для просування миру на Донбасі – ключовий крок до поліпшення відносин між США і Росією", – повідомив Болтон.
Первый закон глупости
60 забанили за то, что он мудак.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
До Самсонки ему далеко
Первый закон глупости
sic transit gloria mundiнаверное, он очень переживал утрату былой популярности среди форумских домохозяек... тряс мудями столько лет по всем темам - фоточки свои по поводу и без, йумор из тырнета - и постепенно все это приелось и перестало работать... остался хайп, причем, как я иногда замечал, он не гнушался ничем - и к имени Гонты подмазывался, и вбросы постоянные по болезненным темам для Украины - лишь бы его заметили и отреагировали... жалкое зрелище, в общем.
Зря почистили писанину.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks