Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 100 з 254 ПершаПерша ... 5090919293949596979899100101102103104105106107108109110150200 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5064, показано з 1 981 по 2 000.

Тема: MonoBank (Общая Тема)

Звідки Ви
    Титова
    Дописів
    4 181

Типово

Цитата Допис від lika87 Переглянути допис
    похоже на сказочку для лохов.
    покажите пруфы.
    пруфы это что? мне лично нет резона наговаривать на любой банк, приват я вообще всегда любила и восхищалась колличеством его продукции. и не владею никаким банком и не работаю в банке.

Дописів
    13 379

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    А як можна тирити власні напрацювання?
    Кртинка якраз навпаки - Приват націоналізований випхав людей, які його створили таким, до якого всі звикли зараз, з усіма його фішками. То логічно - чому повинні пропадати досвід та накопичені знання за роки, проведені в праці на Приватбанк?
    А были оформлены патенты?
    Вообще все плоды нашего труда, интеллектуальные в том числе, за которые мы получаем з/п, принадлежат тому, кто эту з/п платил. Т.к. по сути он эти плоды купил.
    Насчет выпхав - не соответствует действительности. Подавляющее большинство сотрудников как работали, так и работают. Меняли только самую верхушку.
    Делай что должен - и будь, что будет.
    Корейская и тайская косметика в Днепре.https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=431934

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від simplyA Переглянути допис
    А были оформлены патенты?
    Вообще все плоды нашего труда, интеллектуальные в том числе, за которые мы получаем з/п, принадлежат тому, кто эту з/п платил. Т.к. по сути он эти плоды купил.
    Насчет выпхав - не соответствует действительности. Подавляющее большинство сотрудников как работали, так и работают. Меняли только самую верхушку.
    Ну так а нічого, що ці люди якраз і платили (забезпечували її) зарплатню всім і собі в тому числі? І якраз "верхушка", яка була ідеологами Привата і створила Монобанк.
    А про патенти та інше у мене інформації немає. Якщо у вас є - поділіться, цікаво. Бо інтернет і онлайнбанкінг, є відчуття, винайшли все ж не Дубілет з Гороховським

Дописів
    13 379

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Ну так а нічого, що ці люди якраз і платили (забезпечували її) зарплатню всім і собі в тому числі? І якраз "верхушка", яка була ідеологами Привата і створила Монобанк.
    А про патенти та інше у мене інформації немає. Якщо у вас є - поділіться, цікаво. Бо інтернет і онлайнбанкінг, є відчуття, винайшли все ж не Дубілет з Гороховським
    Нет, т.к. ни Дубилет-сын, ни Гороховский собственниками банка не были (Дубилет-папа, может и был, у Тигипко точно были акции, 5% ЕМНИП), они были такими же сотрудниками на з/п, только высшего звена.
    И "поцупили" они многолетние наработки программистов и многих других сотрудников, делавших Приват тем, кем он стал за 27 лет.
    Насчет патентов, естессно, я не знаю. Так я и не утверждала, а задавала вопрос
    Корейская и тайская косметика в Днепре.https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=431934

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Нет, т.к. ни Дубилет-сын, ни Гороховский собственниками банка не были (Дубилет-папа, может и был, у Тигипко точно были акции, 5% ЕМНИП), они были такими же сотрудниками на з/п, только высшего звена.
    И "поцупили" они многолетние наработки программистов и многих других сотрудников, делавших Приват тем, кем он стал за 27 лет.
    Ну як ви так наполягаєте, що вони щось поцупили, то мені цікаво, а чому досі не розгорівся скандал щодо відшкодування вкраденого?

Дописів
    12 625

Типово

с точки зрения закона "многолетние наработки" никогда Привату не принадлежали
    "диверсификация", однака

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

у Гороховского точно были акции, там как-то всем топам раздали по немножку акций
    I'm not a man of too many faces
    The mask I wear is one

Дописів
    13 379

Типово

Цитата Допис від pal Переглянути допис
    с точки зрения закона "многолетние наработки" никогда Привату не принадлежали
    "диверсификация", однака
    Дык, я не писала про закон. Я про fair play

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Дык, я не писала про закон. Я про fair play
    Що нечесного хоч?

І знову ж, а з боку Привата гра чесна?

Дописів
    288

Типово

Цитата Допис від MIX Переглянути допис
    а там еще и картоприемники есть?
    я в iBox просто по номеру на моно закинул
    Подскажите, у меня с собой нет карты, а номер записан. На айбоксе есть картоприемник. Могу я по номеру забросить наличные, будет без комиссии?
    Мне тут говорят что если есть картоприемник а у меня нет карты- то комиссия будет...

Дописів
    1 442

Типово

Цитата Допис від Poridg Переглянути допис
    Подскажите, у меня с собой нет карты, а номер записан. На айбоксе есть картоприемник. Могу я по номеру забросить наличные, будет без комиссии?
    Мне тут говорят что если есть картоприемник а у меня нет карты- то комиссия будет...
    Нет комиссии. Каждую неделю на моно закидываю деньги.

Дописів
    288

Типово

Спасибо.
    Я тоже закидываю, но с картой. Без карты - первый раз...

Дописів
    22 490

Типово

Даже если на чужую закинешь - комиссию не возьмут

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

спамеры из монобанка где-то взяли номер моего телефона, звонят впаривают карту. кто знает - куда звонить-писать, чтоб отстали?
    Никого не ищу. Просто хвастаюсь

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

Цитата Допис від бекки шарп Переглянути допис
    спамеры из монобанка где-то взяли номер моего телефона, звонят впаривают карту. кто знает - куда звонить-писать, чтоб отстали?
    давайте я вам дам ссылку, вы получите карточку и вам перестанут звонить
    I'm not a man of too many faces
    The mask I wear is one

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

Цитата Допис від Wadim Переглянути допис
    давайте я вам дам ссылку, вы получите карточку и вам перестанут звонить
    нет, спс, я принципиально не хочу с ними никаких дел иметь

Типово

В черный список?!

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

Цитата Допис від s.holms Переглянути допис
    В черный список?!
    ну по опыту с приватом - это помогает лишь на время

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Якщо це точно моно, то допоможе написати їм у чат.
    Але велика імовірність, що це якраз ті, що бажають вам впарити реферальне посилання. То тут банк і не при справах.

Чоловіку не телефонують, хоча він навіть сам їм свої дані дав. А потім передумав картку забирати. Один раз зателефонували лише нагадати про картку. Він озвучив своє "передумав" і все. Нуль дзвінків після того єдиного. Тому скоріш за все не вони наярюють. Але і кредитки Привата часто не банк впарює, а "партнери". Тому і не допомагає нічого
    Востаннє редагував Nat: 13.06.2019 о 20:28

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

ясно) но слово монобанк в монологе произносилось. понятно, я нажала нолик в меню = "карта не нужна". но это ненадолго. чат наверное на их каком-то сайте? если у них вообще сайт есть пошла погуглю(((((

Сторінка 100 з 254 ПершаПерша ... 5090919293949596979899100101102103104105106107108109110150200 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті