Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Буду голосовать за...

Голосували
148. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • "Слуга народу"

49 33,11%
  • "Оппозиционный блок"

1 0,68%
  • ВО "Батьківщина"

7 4,73%
  • "Європейська Солідарність"

47 31,76%
  • "Оппозиционная платформа - За Життя"

2 1,35%
  • "Голос"

10 6,76%
  • "Сила і честь"

1 0,68%
  • Радикальна партія Олега Ляшка

0 0%
  • "Свобода"+"Нацкорпус"+"Правий сектор"+УДА Яроша+ОУН+КУН

5 3,38%
  • "Громадянська позиція"

4 2,70%
  • "Рух нових сил" Саакашвілі

6 4,05%
  • "Українська стратегія" Гройсмана

1 0,68%
  • Аграрна партія

1 0,68%
  • "Самопоміч"

0 0%
  • На выборы не пойду, так удобнее критиковать

2 1,35%
  • "Демократична сокира"

0 0%
  • "Громадсько-політична платформа Надії Савченко"

1 0,68%
  • Свой вариант

11 7,43%
Сторінка 26 з 152 ПершаПерша ... 16171819202122232425262728293031323334353676126 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3033, показано з 501 по 520.

Тема: Парламентские выборы 2019

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Ой 60-й фиг его знает. В войне между Беней и Ренатом, я все же поставлю на Беню. Хотя на данном этапе и выглядит так, как будто Ринат его переиграл.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    не, просто осталась в памяти реакция Ахметова на события - гудеть в клаксоны всем Донецком. и все
    думаю думал что он продавец
    Ну я все же согласен с 60-м. С небольшим уточнением. ИМХО сначала Ринат был на стороне тех кого продавали, и даже чутом на стороне тех кто покупал, но потом оценив ситуацию перешел к тем кто продал. Дальше бум посмотреть. Рано или поздно вещь поизносится и никому нах не нужна будет. Ну и у Рината есть одна особенность. Без власти он не выживет...

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    На яких підставах верзете цю брехню? Знову понесло, так, таких, як ти вже приводили до тями.
    Мы всей страной наблюдаем за судом, как за отчаянной попыткой схватиться за соломинку.
    И если что про "тяму" тоже можем вспомнить.

Звідки Ви
    из детства
    Дописів
    629

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    Так у МИВ спрашивайте.
    Ответила: #492

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 722

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ой 60-й фиг его знает. В войне между Беней и Ренатом, я все же поставлю на Беню. Хотя на данном этапе и выглядит так, как будто Ринат его переиграл.
    Нет никакой войны между Беней и Ринатом. Если верить Коломойскому, то они даже перезваниваются...Сферы их деятельности мало пересекаются, исключение - политика или борьба за контроль над депутатами ВР, областных и городских советов. Тут Коломойский впереди...поговаривают, что Зеленский его человек.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Вот в той войне которой нету, я и поставлю на Беню...

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 889

Типово

Вот в той войне которой нету, я и поставлю на Беню...
    Шурик, вот смотри. Ринат раза в три богаче Бени. у пацанов с бабосиками есть понятия. тот шо беднее в лоб не лезет.
    оба умеют по беспределу, оба взрывали людей.
    но в случае войны у Рината тупо больше штыков.
    так шо Беня может пробовать воевать только хитростью. но Ринат тоже не гой, и даже не кацап.
    они просто не будут пересекаться в интересах, потому-что Беня проиграл уже раз. шайка Ринат - Петя его отымели. всё просто.
    и что-то мне подсказывает, что твоя ставка на Беню отдает романтизмом. ты не сука, посему романтизму в тебе чутка осталось. Беня местный - ты местный. это просто сентиментальность, друг мой. эмоциональная эмпатия на базе географической общности.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    Шурик, вот смотри. Ринат раза в три богаче Бени. у пацанов с бабосиками есть понятия. тот шо беднее в лоб не лезет.
    оба умеют по беспределу, оба взрывали людей.
    но в случае войны у Рината тупо больше штыков.
    так шо Беня может пробовать воевать только хитростью. но Ринат тоже не гой, и даже не кацап.
    они просто не будут пересекаться в интересах, потому-что Беня проиграл уже раз. шайка Ринат - Петя его отымели. всё просто.
    и что-то мне подсказывает, что твоя ставка на Беню отдает романтизмом. ты не сука, посему романтизму в тебе чутка осталось. Беня местный - ты местный. это просто сентиментальность, друг мой. эмоциональная эмпатия на базе географической общности.
    Ну с романтизмом спорить не буду, польстил ты мне. Но ставка на Беню основана не на этом....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    На парламентських виборах грати проти не вдасться, вибір зроблено буде один раз на наступну каденцію.
    .. только в отличие от Президента, которого приходится или терпеть всю прости господи каденцию, или выносить майданом или импичментом (опять прости господи), Раду можно распустить и переизбрать одним щелчком выключателя ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Ну с романтизмом спорить не буду, польстил ты мне. Но ставка на Беню основана не на этом....
    .. токо не говори, что у него программисты лучше ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

о, романтИк. шарман.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Иванштейн Переглянути допис
    о, романтИк. шарман.
    ...ви, ви ... .. алонз анфан ..гильотинн шик-шик ...

Типово

Незмінним лідером серед замовників немаркованої політичної агітації лишається партія «Опозиційна платформа – За життя» Медведчука-Рабыновича (57% загальної кількості замовних матеріалів).
    Практично всі ці матеріали було розміщено на сайтах 112-го каналу та каналу Newsone.
    На другому місці – матеріали з ознаками замовлення на користь Зеленського та його партії «Слуга народу» (11% матеріалів). Найбільше компліментарних матеріалів на користь Зеленського було розміщено на сайті «Знай.юа».
    На третьому місці (6%) – «Батьківщина» та Юлія Тимошенко.
    Під час аналізу було зафіксовано 25 матеріалів з ознаками чорного піару. По 30% таких матеріалів були спрямовані проти Петра Порошенка та проти Юрія Бойка, ще 20% – проти Володимира Зеленського.

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 889

Типово

против Порошенко не может быть чёрного ПиАра по определению. даже самый на первый взгляд страшный поклёп - чистая правда. надеюсь, скоро будут фото и видео о том, как он русских младенцев снегирями закусывал. лично видел мой друг, и мне рассказывал. даже трусики с них не снимал.

Типово

против Порошенко не может быть чёрного ПиАра по определению. даже самый на первый взгляд страшный поклёп - чистая правда. надеюсь, скоро будут фото и видео о том, как он русских младенцев снегирями закусывал. лично видел мой друг, и мне рассказывал. даже трусики с них не снимал.
    Вашингтонский обком так сказал....
    Дослідження проведено в межах проєкту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 889

Типово

ой, я Вас умоляю. я тоже проводил когда-то исследования по заказу этого Вашего обкома (другой его ячейки). там как скажут, так и писАть надо. как дети малые - всё в голову тянут.

Типово

ой, я Вас умоляю. я тоже проводил когда-то исследования по заказу этого Вашего обкома (другой его ячейки). там как скажут, так и писАть надо. как дети малые - всё в голову тянут.
    И ты, Брут?! (с) )))))))))

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 889

Типово

нене, я по экономическому анализу и прогнозированию перспективности развития тех или иных сегментов. ISA studies (Industry Segment Analysis). да и было это давно и неправда
    или как то говорят "я был молод, мне нужны были деньги"

Дописів
    46 288

Типово

Генеральний продюсер NewsOne Василь Голованов спростував заяву журналіста Дмитра Гордона про те, що головну редакторку інтернет-видання «Гордон» Олесю Бацман нібито «вигнали з телеканалу за наказом Петра Порошенка».

Зазначимо, що в інтерв’ю «Українські правді» Дмитро Гордон розповів, що Олесю Бацман «викинули з телеканалу NewsOne за наказом Порошенка».

Василь Голованов, своєю чергою, наголосив, що вона залишила канал з «власної ініціативи».

«Справа в тому, що Бацман працювала на телеканалі NewsOne і перейшла працювати на телеканал «112 Україна» за своєю власною ініціативою. Вона працювала, вела свої дві програми, вела програми на каналі і перейшла на «112», слідом за своїм чоловіком», – підкреслив він.

Нагадаємо, 16 травня журналістське подружжя Дмитро Гордон і Олеся Бацман оголосило, що припиняє співпрацю з каналом «112 Україна», на якому вели авторські програми «Гордон» і «Бацман».

Згодом ведучий та видавець Дмитро Гордон очолив передвиборний штаб політичної партії Ігоря Смешка – «Сила і Честь». Він також повідомив, що його дружина та головна редакторка інтернет-видання «Гордон» Олеся Бацман відповідає за інформаційну політику цієї партії.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 722

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Генеральний продюсер NewsOne Василь Голованов спростував заяву журналіста Дмитра Гордона про те, що головну редакторку інтернет-видання «Гордон» Олесю Бацман нібито «вигнали з телеканалу за наказом Петра Порошенка».

Зазначимо, що в інтерв’ю «Українські правді» Дмитро Гордон розповів, що Олесю Бацман «викинули з телеканалу NewsOne за наказом Порошенка».

Василь Голованов, своєю чергою, наголосив, що вона залишила канал з «власної ініціативи».

«Справа в тому, що Бацман працювала на телеканалі NewsOne і перейшла працювати на телеканал «112 Україна» за своєю власною ініціативою. Вона працювала, вела свої дві програми, вела програми на каналі і перелажен ктйшла на «112», слідом за своїм чоловіком», – підкреслив він.

Нагадаємо, 16 травня журналістське подружжя Дмитро Гордон і Олеся Бацман оголосило, що припиняє співпрацю з каналом «112 Україна», на якому вели авторські програми «Гордон» і «Бацман».

Згодом ведучий та видавець Дмитро Гордон очолив передвиборний штаб політичної партії Ігоря Смешка – «Сила і Честь». Він також повідомив, що його дружина та головна редакторка інтернет-видання «Гордон» Олеся Бацман відповідає за інформаційну політику цієї партії.
    Гордон долго метался между партиями...Очень хотелось ему быть в команде Зе, но ...не сторговался. Приходится возглавлять штаб не проходного Смешко. Впрочем, Гордон наверное надеется преодолеть 5% барьер и стать....депутатом. Пролетит как фанера над Парижем.
    Оппозиционным каналам Гордон точно не нужен. Странно, что они ему каналы давали.....но уже не дают. Казачок он засланный...
    Востаннє редагував Душ: 13.06.2019 о 18:47
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Сторінка 26 з 152 ПершаПерша ... 16171819202122232425262728293031323334353676126 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті