| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вы знаете, редкий случай когда я с вами соглашусь. Только усилю пожалуй определение - безответственные дебилы!
Хоть я сегодня уже говорил об этом - на ради такого единения мыслей - повторю ))
Нових глав облдержадміністрацій ще шукають через кадрові агентства.
Прес-секретар Зеленського Юлія Мендель зробила учора таку заяву:
«Заява щодо звільнення голів ОДА
Президент України ініціював зняття всіх голів облдержадміністрацій, але Кабінет міністрів нині затвердив зняття лише 13 очільників областей. Ми не знаємо принципів вибірковості Уряду. Ми сподіваємося, що будуть зняті всі губернатори. У нас продовжується процес пошуку нових фахівців, які можуть очолити області. Критерії відбору відомі: порядність, професійність, відсутність корупційних зв’язків, бажано – щоб у таких людей вже були ідеї щодо їхньої місцевої команди.
Нам у цій справі допомагають кілька міжнародних HR-компаній. Наші активісти та волонтери у регіонах теж пропонують кандидатури».
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Один вже публічно відхрестився від БПП.
І не був, і не знав і не чув.
" ... На попередніх виборах я не був членом жодної політичної партії, хоча йшов на вибори від партійного осередку.
Але це ніяк не впливало на мою позицію та на мої рішення як депутата парламенту.
Я з чистою совістю кажу - моя партія - це моє рідне місто, це люди, що працюють і створюють велич нашої країни...
Програма
Кандидата у народні депутати України
по одномандатному виборчому округу №28 в порядку самовисування
КУЛІЧЕНКА Івана Івановича "
Бардак в стране с законами громадный. И лучшая иллюстрация этому бардаку - это рассмотрение Указа президента в КС. Во что уперлись судьи КС при рассмотрении дела по сути? А никто не знает точно сколько было депутатов в коалиции после выхода из нее трех фракций. Звучат разные цифры, официальной информации на запросы КС из ВР нет . Ситуация усложняют "старые" решения КС, по которым мажоритарщики могли входить в коалицию. Дело запутанное и превращается судебное дело в....политическое дело. Зарплаты конечно у судей высокие ( около 400 000 в месяц), но цена вопроса просто сумасшедшая, если мерить ее в цифрах или....деньгах. Гройсман и его команда еще при делах...и могут быть при делах до осени, если КС признает Указ президента неконституционным. Неужели начнутся закулисные торги вокруг этого дела?
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
Имхо торга не будет.
Шобла, выёживаясь, недооценивает перспективы быть мгновенно и повсеместно разорванной в клочья 75-ю процентами, которые пока немой громадой наблюдают за ёрзаньем и крючкотворством "деятелей"...достаточно спички...
На этот раз все решения будут в устной форме
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks