| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну я спорить с вами не буду, вижу вы знаток в этом деле
очередной зашквар зелени
«Часто украинские военные попадают на провокации, когда стреляют из жилого дома, школы, садика, любого места, где находятся гражданские люди, и после этого начинается обстрел этого дома», – заявила пресс-секретарь президента Владимира Зеленского Юлия Мендель.
Команда Зеленського
54 мин. ·
Воу! Підписано подання про звільнення Генпрокурора й ухвалено низку кадрових рішень щодо керівництва СБУ та ОДА!
Звільнення — це лише початок. Більш того:
— підписано укази про звільнення п’яти керівників регіональних управлінь СБУ — в областях, де було зафіксовано багато явищ, пов’язаних з контрабандою;
— скасовано укази щодо призначення двох членів Вищої ради правосуддя;
— оголошено новий конкурс на ці посади;
— прийнято рішення звільнити або відсторонити голів 15 обласних державних адміністрацій.
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
При Порошенко тренера с Шахтера в Италию не сбегали....Екс-тренер донецького Шахтаря Пауло Фонсека офіційно став наставником Роми.
Про це повідомила прес-служба римського клубу.
Пауло Фонсека підписав контракт із Ромою на два роки, із можливістю продовження ще на рік. Інші деталі угоди не повідомляються.
Рома завершила чемпіонат Італії на шостій сходинці і в наступному сезоні буде виступати у Лізі Європи.
Відзначимо, що Фонсека очолив Шахтар влітку 2016 року. За цей час він виграв 3 чемпіонські титули, 3 рази завойовував кубок України і та один Суперкубок країни. Його контракт із "гірниками" був розрахований до літа 2020 року.
Фонсека готовий заплатити частину своєї клаусули Шахтарю
При Порошенко такого не бьіло!Збірна України переграла Італію і вийшла у фінал чемпіонату світу
Управляющий партнер PlusOne DA и основатель Watcher.com.ua Максим Саваневский обратил внимание на то, что администратор страницы Администрации президента Украины в Facebook объединил ее со страницей "За Зеленского", передает ONLINE.UA.
"Есть ФБ-страница Администрации президента. АП – это не частная структура, а орган, который обеспечивает осуществление конституционных полномочий президента Украины. Эту страницу передали от АП предыдущего президента людям новоизбранного президента. И я надеюсь АП нынешнего президента передаст ее новому президенту тоже", – отметил он.
"Но я не понимаю, какого черта новая АП присоединила 180 тысяч людей, которые фоловили страницу "За Зеленского" к странице АП. Это как?... Представьте, если бы Парубий добавил своих фолловеров без их согласия к официальной странице Верховной Рады. Диджитал, такой диджитал", – добавил он.
Источник: https://news.online.ua/808934/kakogo...zen.yandex.com
Наверное сюда, так как тему "Пакращення от новой панды" закрыли
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
А тем временем за ширмой у Карабаса....
Новость.
Барышевский суд Киевской области вынес определение о приостановлении действия лицензии украинской авиакомпании SkyUp Airlines. Об этом говорится в определении Барышевского районного суда Киевской области от 24 мая 2019 года. В документе отмечается, что данное решение было принято в связи с иском Пасенко Оксаны, со ссылкой на системное невыполнение обязательств перед клиентами, задержки рейсов и отсутствие контроля за выполнением норм авиационной безопасности.
--------------------------------------------------
Напомню - SkyUp - украинский лоукост. Взлетела в 2017 г. Детище прошлой власти в том смысле что реформа в какой то мере рынка авиаперевозок и снижение цен на них. В одном ряду с долгим но успешным в итоге заходом на наш рынок международных лоукостов. Это низкие цены на билеты и прямая конкуренция угадайте с одно раза кому? Опачки - да - Бениной авиакомпании. Монополисту до недавних пор.
ПОКА еще при власти старый министр инфораструктуры Омелян. Вот что он сказал в Фейсбуке:
Вчора вночі ряд ЗМІ опублікували рішення Баришівського районного суду Київської області щодо призупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом авіакомпанії SkyUp Airlines.
Памятаєте таку авіакомпанію?
В 2017 році, коли її створювали, їй побажали «ана умрьот».
В 2019, коли її флот налічує вже 9 сучасних Боїнгів і вона успішно виконує не лише чартерні, але й регулярні внутрішні та міжнародні рейси за дешевими цінами - побажання вирішили більше не відкладати?
Тим більше, політичний клімат сприяє.
Районний суд немає жодної компетенції ухвалювати такі рішення, тим більше в забезпечувальній частині. Це є прерогативою виключно адміністративного суду.
Якби у нас було СБУ чи НАБУ, то вони би вмить з’ясували, як може позивач, яка має більше 30 адмін правопорушень, значна частина яких пов’язана з алкоголем, отримати таке рішення і хто їй у цьому допомагав. Ми, до речі, це з’ясували за тиждень.
Щодо суті питання:
Поки я Міністр інфраструктури - SkyUp буде літати і компанії нічого не загрожує.
Всі пасажири можуть бути певні, що це стабільна авіакомпанія, яка надає якісні і дешеві послуги і жодні політичні «рішення» рейдерів не вплинуть на її роботу і розвиток.
Мені не потрібні вибори, щоб знати, що за мною 99,9% українців, які хочуть комфортно, безпечно і дешево подорожувати. І хочуть СПРАВЕДЛИВОСТІ, якої знову немає.
А 0,1%, які вважають, що 90-ті повернулися і вони «банкують» - швидко зрозуміють свою помилку.
Володимир Зеленський, наберіть відомий номер і запитайте: «wtf is going on?”. І одразу можете запитати, коли до Дніпра буде літати дешево.
І більше ніколи за цим номером не дзвоніть.
Шоу закінчилося.
Працюй-Те!
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Печалька для Игоря Валерьевича ...
Зеленский заявил о новой программе сотрудничества с МВФ: "Дефолта не будет"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks