| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Господа, не отвлекаемся от заявленного предмета обсуждения.
Желающие обсудить пользователя Дейнерис и ближе с ней познакомиться могут это делать в Знакомствах и ЛС.
Пока зеленые придумывают что им ТЕПЕРЬвытьпеть зеленым хором про дефолт и ПриватБанк намекну на следующее им домашнее задание по переобуванию от мессии ))
Президент України Володимир Зеленський в Брюсселі провів неформальну зустріч з прем'єр-міністром Грузії Мамукою Бахтадзе. Про це в середу, 5 червня, повідомила грузинська телекомпанія Imedi.
«Так, він дуже хороша людина. Ми обмінялися телефонними номерами, обговорили наші відносини, поговорили про Грузію і Україну», - сказав Зеленський.
На питання, чи збирається він найближчим часом відвідати Грузію, глава української держави відповів позитивно. «Чому б і ні. Так, Грузія дуже хороша країна. Я один раз бував в Грузії», - додав він (бози опять какое мимими - мальчик ездил один раз в Грузию ))
У понеділок телеканал Rustavi 2 поширив інформацію про ймовірний таємний візит Бахтадзе в Брюссель для зустрічі з Зеленським, щоб обговорити питання щодо експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі, який повернувся в Україну минулого тижня.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Чет даже грициан таврический приуныл:
Зупинитися! Порада президенту.
Президент Зеленський оголосив про нові українські ініціативи з пошуку мирного рішення у Мінську, анонсував участь у ТКГ начальника Генштабу ЗС України, чого раніше не було, затвердив оновлений склад представників України в ТКГ...
Як і Ви, я не знаю змісту нових ініціатив Зеленського і не знаю, хто їх йому підготував, у Києві чи в інших столицях? Почуємо - дамо оцінку. Але...
В той самий день і час, коли Зеленський заявляв у Брюсселі про свою націленість на пошук мирного рішення, ворог на фронті навпаки - посилив вогонь, з усіх видів зброї: гарматна артилерія, міномети, ПТРК, БМП, гранатомети, крупнокаліберні кулемети... За першу добу закордонного візиту Зеленського - троє загиблих і троє поранених наших солдат!
Якби Зеленський запитав, я би йому порадив:
1) Зупинитися, взяти паузу, не вносити на розгляд Путіна жодних нових довгострокових ініціатив, не відряджати до Мінська ні начальника Генштабу, ні інших представників України - доки Путін не зупинить вогонь на фронті!
2) До того часу, сконцентрувати зусилля на зміцненні нашого угруповання на сході і паралельно - на інтенсивній взаємодії з нашими партнерами для посилення санкційного та іншого тиску на Путіна.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
чего такой важный стратег не смог получить поддержку народа и занять пост первого ?
меня умиляют люди которые никогда не были и не будут президентом , но дают советы . противоречивые .
ну это как директору завода выслушивать ассенизатора о том как надо правильно управлять заводом ...
Предлагаю собраться в реале, и попистится. При том для деффочек исключения не делать. Они тут самые активные...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Немного грустного юмора опять про встречу с грузинским премьером.
Встреча была неофициальной и за закрытыми дверями. Грузины позже, как и полагается порядочным людям понадеявшимся на зеленое пацанское зуб даю (с). о неразглашении факта встречи - официально выступили с опровержением встречи с зеленым солнышком.
Посол Грузії в Королівстві Бельгії, Люксембурзі та ЄС Наталія Сабанадзе категорично спростувала зустріч прем'єра із Зеленським, сказавши, що глава уряду перебуває в Брюсселі з нагоди прийому в посольстві США до Дня Незалежності.
Но видимо пацана так проперло от того, что к нему неформально лидеры других стран приезжать начали, да и в Грузии он всего один раз был - чеуж там детские мечты сдерживать - побежал вовчик рассказывать миру - кто маладецъ? ямаладецъ!
Еще и красивую местами но явно не сообразительную секретарку свою впереди себя послал на разогрев зала ))
«Для нас було приємним сюрпризом, що прем'єр-міністр Грузії зупинився в тому ж готелі, де президент України буде жити під час візиту в Брюсселі. Як ви знаєте, під час офіційних візитів у державних лідерів дуже щільний графік. Відповідно, дуже складно вставити будь-яку нову зустріч в цей розпорядок. Я впевнена, що якби президент і прем'єр-міністр знали про таку можливість, вони заздалегідь запланували б зустріч», - зазначила Мендель.
Я только представляю себе эту непереводимую гортанную грузинскую тираду от премьера, когда ему включили телек с ....а вгрузии я один разбыл... ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks