Лучче рубашка или футболка, чем пинжак в шириньку.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Лучче рубашка или футболка, чем пинжак в шириньку.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
А че не так с костюмом? И у кого? А то я уже давно этот бред не читаю....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
его отсутствие
в рубашке встречался с послами. беда беда
Та то фигня. Я уже думал на Зе! рассмотрели костюм от Луи Витона за миллион миллиардов долларов....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Так он выше ж хвото с хвотошопом там Вова в рубашке...не по протоколу. А сюртук в матню заправить то по протоколу куда краше.
[QUOTE=Vedma;37058177]А де я обіжаюся? І ім'я я не писала? По Фройду?
А от і про Вована
так это ж деньги В экономику Украины,а не ИЗ4 транші по 200 тис доларів, — The Insider підтвердив фінансування Зеленського російським ФСБ. /QUOTE]
так что нормально
[QUOTE=Vedma;37058177]А де я обіжаюся? І ім'я я не писала? По Фройду?
А от і про Вована
Зато миллион миллиардов лайков мимимими ))4 транші по 200 тис доларів, — The Insider підтвердив фінансування Зеленського російським ФСБ. /QUOTE]
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Уже и до стилистики набора текстов на сайте докопались.
А про то, как новая реформированная полиция в пьяном виде детей расстреливает - это как упустили ?
Это же тоже Зеленский виноват - напились то из за него !
Небось и визитку путина видели в кармане.
У тех кто на фото прощение за позор Зеленского хоть попросили?)
использовать сейчас, как аргумент, политический предвыборный "компромат" 3х месячной давности, после того как кремлевская банда уже успела расстроиться результатам президентских выборов, указывает на "высочайший" уровень подготовки пиарщиков команды и приверженцев Порошенко, а так же проявляет их гражданскую позицию как противников Украины, если не выбран их объект обажанияи/или источник их доходов
Востаннє редагував KpoT: 03.06.2019 о 09:44
Понятно почему такой вой стоит. Потому что непонятно кто на яйца наступил......©П'ять останніх років президент Петро Порошенко послідовно вибудовував свою владну вертикаль. Але не минуло і п'яти тижнів після президентських виборів, як вона завалилась.
Для лідерів попередньої владної верхівки не так страшно, що Порошенко програв вибори, як те, що досі незрозуміло – кому він їх програв?
Програй Порошенко вибори Юлії Тимошенко, Юрію Бойку чи хоч би й Анатолію Гриценку, то зараз би всі партійні вожді знали, що робити. Ці персонажі більш-менш зрозумілі. Знаючи їхні позиції і принципи, інші політичні сили могли б якось позиціонувати і себе. Коли ти розумієш противника, то знаєш, як поводитись самому.
Однак перемога дісталась несподіваному кандидату.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks