| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Тобто, коли ви критикували Петра за кумів і свої протеже, це було нормально. А, коли Вован напхав своїх крізь, це вже можно не критикувати?
Коли Пєтя казав, що я не впливаю на економіку, тарифи, рівень зарплатні та пенсій, божевільни орали про зубожіння, а зараз, коли теж саме каже Вован, це вже добре?
Коли Рада щось не приймала, що пропонував Порошенко, то було добре, то була незалежна гілка влади. Коли зараз, Рада не хоче приймати хрєнь від Вована, воно ножкою топнуло і розпустило Раду? І це теж нормально?
І знову питання: НАЩО Вовану своя кишенькова Рада? Щоб які Закони приймати по шляху до комунізму-процвітанню?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
... сдается мне, что если бы выбирали сейчас, за Зеленского уже больше 80 процентов проголосовало бы ...
Вероятно, это и неправильно, но, судя по упертости сторонников бывшей власти в убеждениях типа "вы - лохи, но мы хотим вам добра", подозреваю на выборах в Раду будет именно так.
... и это правильно ...
)))))))))))))))))))))))))
Я не строннік бівшей власті, я прихильник того шляху, який проводила ця влада. Мені пофіг на прізвища, якщо б після Порошенка прийшла людина яка б продовжила цей шлях, я б за нього голосувала і пораділа б.
А так, я не бачу цього у Вована. Я бачу ляльку в руках олігарха, який хоче помститися всім: Петру, народу України, самій державі.
Я бачу неосвічену, невиховану людину, яка хоче узурпувати владу собі на користь.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
А почему здесь не пишут о новой петиции об отмене петиции за отставку Зели? https://petition.president.gov.ua/petition/53988 Уже 10 тыс. подписей.
Востаннє редагував ashim1990: 24.05.2019 о 10:27
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
"Плевать на что то" - образное выражение, передающее смысл отношения определенного набора одушевленных предметов к их окружающим неодушевленным предметам, явлениям, а также другим проявлениям воздействий внешней среды, в случае совершенно равнодушного восприятия вышеперечисленных факторов.
как может петиция отменять петицию?
запретить людям выражать мнение согласно процедуре, предусмотренной законом?
узурпация и тирания? нет, что вы!
в 2000 в рашке она не так начиналась.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks