да, как-то, знаете, часики тикают, смотреть.
смех смехом, а надо валить.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да, как-то, знаете, часики тикают, смотреть.
смех смехом, а надо валить.
https://korrespondent.net/ukraine/40...-na-velosypede
Ляшко приехал к Зеленскому на велосипеде
какие они таки пид..сы ... все что угодно готовы делать лишь бы рейтинг себе поправить ... новый президент - готовы на велике ездить и жопу не натирает .
у тебя что то с прицелом и направлением выстрела, особенно касательно атикор суда
эти структуры не благодаря, а вопреки уходящим
эти органы, если Портнов не балабол, будут ему в подспорье
согласно выделенному жирным в моменте "самое обидное", порошкам хотелось бы что бы были зависимыми )
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Я еще вчера Глобусу говорил - Портнов - это отзеркаливание Порошенко Коломойским Саакашвили.
Ровно так же, как Аваков мстительно отзеркалил Порошенко за своего сына с золотыми рюкзаками делом Свинарчуков. С дальнейшим выступлением титушек аваковских на митингах Порошенко.
Просто не смотря на кажущуюся солидность эти господа просто оргамизируют мстя Порошенко за свои обиды.
Анамлохам ессно показывают более красивую картинку. Но - картинку.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Как это бывает у нас правда где то по-серединеТолько т-с-с-с. не ломайте картинку....Виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун відбула з України до Женеви для участі в асамблеї Всесвітньої організації охорони здоров'я, що проходить з 20 по 28 травня.
Про це повідомляє "Укрінформ".
"Я вилетіла до Женеви представляти свою країну на асамблею Всесвітньої організації охорони здоров'я. Я не боюся і не відмовляюся далі працювати. Хтось має нагадати світові про те, що Росія залишається ворогом. А ми переможемо. Бо ми українці", - сказала Супрун.
Раніше деякі ЗМІ оприлюднили відео, як Супрун після інавгурації президента Володимира Зеленського проходить реєстрацію на франкфуртський рейс в аеропорту "Бориспіль".
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
..в Женеве смена караула ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Торчок сейчас беседует с лидерами фракций, желая распустить Парламент, что бы успеть завести в новый поболе зеленых тушек.
Но вот умные люди говорят, что для Украины гораздо важнее СЕЙЧАС другие переговоры...
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликає президента Володимира Зеленського провести переговори з Міжнародним валютним фондом.
«Коли приїжджає місія МВФ, вона завжди планує перегляд програми, в якій є чотири підписи: президента України, прем'єр-міністра України, міністра фінансів і голови Національного банку. Я можу вам сказати, що президент має зараз провести переговори з МВФ, визначитися про параметри перегляду програми.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks