Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1452 з 3000 ПершаПерша ... 452952135214021442144314441445144614471448144914501451145214531454145514561457145814591460146114621502155219522452 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 29 021 по 29 040.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Надо же.
    Заменить "Порошенко" на "Янукович" - и один в один пятилетние "песни о главном" патриотиков получатся.
    ))))))))))))))))))))))))))
    Не можна замінити, бо результати перебування на посаді різні.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 219

Типово

Дмитро "Калинчук" Вовнянко
    1 ч. ·

ПЕРШИЙ ПРОВАЛ ПРЕзеДЕНТА

Неймовірно щиро вітаю новообраного але ще не інавгурированого (на момент написання цих рядків) преЗЕдента. Провалити свій перший стратегічний план ще до інавгурації – це треба уміти. Вже очевидно, дострокових парламентських виборів – не буде. До жовтня-місяця жити новообраному преЗЕденту доведеться з парламентом зразка листопада 2014 р. і призначеним тим парламентом урядом – з усіма похідними.

А які були стартові позиції! Ви лише вдумайтеся! Вибори преЗЕдент виграв з результатом 73% від всіх хто дійшов до дільниць. Верховна Рада була практично у його ніг. Коаліція – це об’єднання фракції БПП і НФ. А враховуючи те що міністр Аваков по-факту грає на боці преЗЕдента, очевидно, частину депутатів НФ за бажанням він перетягнути міг. З «Батьківщиною», «Самопоміччю» та інши фракціями все очевидно і так.

ПреЗЕденту після другого туру треба було починати багато-багато говорити. З усіма. З лідерами фракцій. З керівниками ВР. З окремими депутатами… Треба було збирати свою команду, вислухувати ідеї, будувати стратегію співпраці з Верховною Радою, думати що можна обіцяти, і, головне, кому?

ПреЗЕденту судячи з усього ще досі не повідомили, що Україна – країна парламентсько-президентська, і що сила президента залежить не від того скільки у нього повноважень, а від того чи контролює він коаліцію в парламенті – і на скільки контролює? Кучма і Порошенко коаліцію у ВР більш-менш контролювали – обом це страшенно вилазило боком. Янукович вирішив вирішити проблему парламенту зразу і радикально… і якось погано закінчив.

Правда така, що президент з України уже тікав, в той час як Верховна Рада – жодного разу. І говорити з Верховною Радою можна у два способи – ласкою і сидячи на танку (як Єльцин у Москві 1995 р.) Танка у преЗЕдента нема. А ламати Верховну Раду через коліно звісно можна, але об’єднання в одних руках зразу виконавчої і законодавчої влади у всі часи називалося диктатурою, а її впровадити не мав ресурсів навіть президент Порошенко. Проте.

Ласкавим словом і політичним маневром можна було зробити Верховну Раду своїм вірним союзником. Але для цього треба було вкалувати. Домовлятися. Стравлювати противників між собою… Та чого я це розповідаю? Якщо преЗЕдент у своєму житті не читав навіть Дюма, я можу лише запитати – якого лиха він взагалі поліз в політику?

Замість маневрувати і домовлятися проЗЕдент поїхав гріти пузико в Туреччину. Це за умови, що вже тоді хмари згустилися над найбільш впливовим його союзником – судді КС виступили проти голови Конституційного суду Станіславом Шевчука. Погрівши пузико преЗЕдент повернувся в Україну і нарешті обдарував керівництво ВР і лідерів фракцій милістю з ними зустрітися. Той факт, що ЖОДЕН голова фракції на зустріч не з’явився уже тоді для преЗЕдента був кричущим сигналом – треба щось робити.

І преЗЕдент зробив – 10 травня він випустив ролик де наїхав на Верховну Раду і зажадав аби Рада призначила дату інавгурації тоді, коли хоче преЗЕдент. Інакше говорячи, преЗЕдент почав давати ВР вказівки (за одне таке маленьких по дупці шльопають), і дав зрозуміти, що ніяких переговорів не буде. Далі – справа техніки.

14 травня судді КС позбавили звання судді КС, і відповідно голови КС Станіслава Шевчука. Далі Верховна рада призначає дату інавгурації днем пізніше ніж хотів преЗЕдент (ніби – поруч, а сигнал від ВР промовистий). І нарешті – хід Парубієм. Фракція НФ об’явила про вихід з коаліції – 30 днів на формування коаліції ВР має. Потім – ВР розпустити не можна, наступають законні півроку.

Результати бурної діяльності преЗЕдента такі. Верховна Рада йому уже крутить дулі. Знайомого голови Конституційного суду він більше не має. Дострокові вибори до Верховної Ради тепер нереальні… А лише вдумайтеся, якби вибори до ВР відбулися зараз, віртуальна партія «Слуга народу» зразу взяла б 40% від всіх хто проголосує… За півроку таких рейтингів уже не буде – з гарантією.

Починати президентство з політичного провалу – ганебно. І ще – символічно. Депутати ВР, міністри, працівники міністерств, еліти на місцях, вся чиновницька вертикаль від Києва до хутора Задрипанськ, зараз слідкує за діями і вчинками преЗЕдента – не може не слідкувати, політичного минулого преЗЕдент не має як таке.

Якщо «Акела промахуватиметься» раз за разом, політичне майбутнє преЗЕденту світить жалюгідне.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Ребят, вы приграли идиотам, дебилам и быдлу. Это с ваших же слов. ЧТО ВЫ ЕЩЕ ХОТИТЕ? Вы настолько ничтожны, что даже в идиотов, дебилов и быдла не можете выиграть президентский выборы. О чем с вами в принципе можно говорить? Попуститесь...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Надо же.
    Заменить "Порошенко" на "Янукович", а "Вован" на "Петя" - и один в один пятилетние "песни о главном" патриотиков получатся.
    ))))))))))))))))))))))))))
    Так люди те же самые. И Ведьма и Самсонка (теперь Дейнерис) в свое время топили за Януковича. Так эти хотя бы клонов не делали, под какими никами тут были разные Лонги с Порохоботами, можно только догадываться. Может это Тест с Чифом. Кто их знает...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Та взагалі нема нікої різниці.
    Нащо про Вована говорити? Правда?
    Правда.
    О чем говорить, если человек еще ничего не сделал ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Не можна замінити, бо результати перебування на посаді різні.
    Это да.
    Во время Януковича войны не было.
    Гранаты каждый день не взрывались.
    Полиция половину автомобилей за 4 года не била в хлам.
    Тут возразить нечего.
    Востаннє редагував SergOv: 18.05.2019 о 10:30

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Думаю що ні - вони насправді такі. Особливо наші форумські - декого з них я просто не впізнаю! Завжди здавалися пристойними людьми, навіть подекуди однодумцями, аж ось маєш!
    Не переймайтесь.Це звичай вже в нас такий - все з гигиканьєм проїбати а потім сісти з сумом за бандуру та їсти xій без сілі.Та мені вже досить,без мене нехай чуби тріщать.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 500

Типово

А я все мечтаю... Народ перед Радой будет простой, толерантный. Не нацики. Vedma даже плакат сможет развернуть. Ну, типа: "А Баба-Яга против! "
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Так люди те же самые. И Ведьма и Самсонка (теперь Дейнерис) в свое время топили за Януковича. Так эти хотя бы клонов не делали, под какими никами тут были разные Лонги с Порохоботами, можно только догадываться. Может это Тест с Чифом. Кто их знает...
    Я так розумію, що ви вже навчилися від Вована брехні? Нащо брехати? Я ніколи не виступала ЗА овоча.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Я так розумію, що ви вже навчилися від Вована брехні? Нащо брехати? Я ніколи не виступала ЗА овоча.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Просто можно офигеть от осознания того, что некоторые, ... ээээ ... красиво говорящие, совершенно не способны анализировать происшедшее (уже) и хоть чему то научиться ...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

В субботу в Украине отмечают День Европы - как день общих ценностей и общей истории всех наций континента. Об этом сообщает Укринформ 18 мая.
    Этот праздник отмечается в Украине на государственном уровне с 2003 года согласно указу президента О Дне Европы каждую третью субботу мая, а в странах Евросоюза - 9 мая. Примечательно, что Украина - единственное государство не член ЕС, в котором на государственном уровне отмечается этот праздник.
    В этот день традиционно проходит много различных тематических мероприятий в Киеве и других украинских городах.
    В частности, сегодня в столице в 13:00 начнется церемония открытия Дня Европы с участием руководства государства, Киева, представительства ЕС в Украине, государств-стран членов ЕС, аккредитованных в Украине.
    В субботу, 18 мая, исполняется 75 лет с начала депортации советским режимом крымских татар с их исторической родины – Крыма. В этот день Украине и мире отмечают День памяти жертв депортации и геноцида крымскотатарского народа, сообщают Крым.Реалии.
    Сегодня в Киеве и других городах Украины планируются мероприятия, посвященные этому дню. Траурные мероприятия пройдут также во многих странах мира.
    На 12:00 запланирована всеукраинская минута молчания в память жертв геноцида крымских татар.

... что касается траура и остального ...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    тобто, якби з 29.03. 2016 р не було прийнято жодного закону - то інша річ: розпустити!
    а нє, то й нє?
    А то, что Парубий "нужные" законы ставил по 20 раз на голосование, а "ненужные" - один, это мы все забыли, правда ?
    Не, ну дебилы же президента выбрали себе, а они ничего помнить не могут по причине ущербности своей, не так ли ?

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    чи правильно я розумію, що з 29.03. 2016 р. запустити процедуру розпуска Ради було можливо?

але, у зв'язку з тим, що Рада продовжувала приймати закони, тобто функціонувала, ФОРМАЛЬНА відсутність коаліції не стала і втратила можливість стати підставою для розпуску Ради?

чи не так?

тобто, якби з 29.03. 2016 р не було прийнято жодного закону - то інша річ: розпустити!
    а нє, то й нє?
    Мало того, шо должна быть распущена: все принятые после первого факта незаконности законы - должны быть приостановлены или отменены, т к принимались уже фактически преступным кодлом а не законодательным органом)
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Типово

А за ПАП выступали ? Или только против Зе?
    Ну так , чтобы лет через 5-10 не съехать . Сейчас картинки и скриншоты легче хранить /искать чем а 2004
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Новоизбранный президент Владимир Зеленский в день 75-й годовщины начала депортации крымских татар выразил надежду, что Украина сможет освободить аннексированный Крым. Об этом он написал на своей странице в Facebook в субботу, 18 мая.
    "Сегодня 75-я годовщина начала депортации крымских татар. Этот день напоминает нам, что можно уничтожить людей, но дух целого народа – никогда. Крымские татары вернулись на историческую родину. И сейчас они снова стали жертвами репрессий – как и те, кто остался преданным Украины в оккупированном Крыму", – написал будущий глава государства.
    Врет же ж, собака, не правда ли, патриотики ?

Климентина
    Guest

Типово

А то, что Парубий "нужные" законы ставил по 20 раз на голосование, а "ненужные" - один, это мы все забыли, правда ?
    Не, ну дебилы же президента выбрали себе, а они ничего помнить не могут по причине ущербности своей, не так ли ?
    так ЗЕ надо было не в ПреЗЕденты, а в Спикеры избираться.

вот незадача. не туда.

Климентина
    Guest

Типово

це значуча підстава не обирати його спікером наступного скликання.

маємо робити висновки!

Климентина
    Guest

Типово

хай каже КУ.

Климентина
    Guest

Типово

тобто, можна гратись у перевибори ВР всі 5 років каденції?

або вичавити з народа узурпацію влади?

чисто гипотетически (с)
    малюю собі можливі сценарії.

Сторінка 1452 з 3000 ПершаПерша ... 452952135214021442144314441445144614471448144914501451145214531454145514561457145814591460146114621502155219522452 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті