| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я правильно помню что мессия вам лично обещал - никаких кумовьев и друзей на ключевые посты в державе?
К к вопросу - сделаем их вместе... с кем делать будет...
Новообраний президент України Володимир Зеленський запропонував посаду глави СБУ народному депутату Владиславу Бухарєву (фракція "Батьківщина"). Можливий претендент вже добирає собі кадри.
Про це OBOZREVATEL повідомили джерела, наближені до команди нового президента.
Владислав Бухарєв давній знайомий Володимира Зеленського. Ще задовго до його політичних амбіцій чинний нардеп привозив його до Сумської області разом із концертом "95 кварталу". Вистави коміків оплачував політик, квитки роздавали безкоштовно. Що цікаво, згідно з повідомленням прес-служби обласного осередку "Батьківщини", "95 квартал" щороку до Дня незалежності проводив концерти в одному вз сіл Сумської області (виборчий округ Бухарєва).
ЗЫ Свидетели - вам струя не сильная, привыкаете? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
забанен не забанен, но в личку оригинальному морковкину написать невозможно. нет такого окошка.
как видим струя не сильная оказалась.
то у преступной власти плохие кумовья. у новой власти кумовья только хорошие.
новые, свежие лица.
Ну що там? В Петра мінус віра. Філарет сказав, що Петро його кинув.
ЗІ не довго лишилось й до того часу, як Ющенко скаже, що то не він все просрав, а Петро...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks