Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1370 з 3000 ПершаПерша ... 370870127013201360136113621363136413651366136713681369137013711372137313741375137613771378137913801420147018702370 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 27 381 по 27 400.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    8 888

Типово

Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    всегда хотел узнать
    а что ахметов плохого сделал?
    Ого. Вот что Томос с людьми делает.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Знову про Порошенка

Через пару тижднів не буде Порошенко Президентом, а США буде. Є проблема. Вовану треба буде її якось вирішувати. Про це треба писати, а ви все про Пєтю.
    Так Вован і буде їх вирішувати - на то його й вибрали Президентом.
    І не відомо чи буде Трамп у 2020 році знову обраний.

Покривати своїх шахраїв та злодюг, щоб ненароком серед них не був виявлений американський,
    бо це розсердить діючого президента США - це ПОРАДА від порошенківської комнади.

Буде так робити Зеленський, чи ні - тільки можна гадати.
    Востаннє редагував Igor K: 11.05.2019 о 19:49

Дописів
    6 031

Типово

Ото ви вірно сказали. Вони в більшості ЗЛІ і ОБРАЖЕННІ життям. Їх проблеми в них самих, але ніхто не хоче визнавати цього. Тому шукають винних десь там. Це не я лох, невдаха, неміч, халявщик, алкаш, нероба тощо, це життя таке погане. А от прийде хтось і зробить все щоб мені було добре.
    Натомість і Вован відноситься до цього Президентства так само, от буде в нього золотий ключик(булава) от тоді він відкриє чарівні двері і .....буде все добре.
    Дело в том, что я ей так и сказала "Я вам не советую надеяться на то, что вам будет лучше"
    Она мне - "А я и не надеюсь"...
    Так зачем же голосовали за зеленского?
    Потому что Прошенко -ворбарыга...
    ... и опять все по кругу

Можно, конечно, списать на маразм, но кто-то ж вложил в эти головы подобный бред.
    Я и от молодых слышала "Вы не переживайте, хуже ж не будет..."
    Т.е. опять надеются - что кто-то другой будет эти их глупости исправлять... что бы хуже не стало...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Беня таким антиамериканцем стал! После того как те захотели с ним поговорить...
    Ну народ нужно же как-то готовить к пониманию того, кто у нас теперь враг

Дописів
    6 031

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Ну народ нужно же как-то готовить к пониманию того, кто у нас теперь враг
    75% ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Ото ви вірно сказали. Вони в більшості ЗЛІ і ОБРАЖЕННІ життям. Їх проблеми в них самих, але ніхто не хоче визнавати цього. Тому шукають винних десь там. Це не я лох, невдаха, неміч, халявщик, алкаш, нероба тощо, це життя таке погане. .....
    Молодец Ведьма. Ай как тонко подмечено....Женщине 75 лет. ПРОДОЛЖАЕТ РАБОТАТЬ !!!! По мере остатка сил. Но у Ведьмы это "лох, невдаха, неміч, халявщик, алкаш, нероба тощо". Лох потому что НЕ КРАЛА? Халявщик и нероба потому что и в 75 лет ВЫНУЖДЕНА работать? Потому что пиарасты угнездившиеся в ВР тупо "в законном порядке" обобрали её до трусов....? Потому что на её пенсию, и на пенсию по инвалидности её сына они просто ноги протянут ???? Ай-ай-ай !!! Да как она смеет быть злой и обиженной!

Ведь КОСМОЖИТЕЛЬНИЦЕ Ведьме тепло, светло и велюрово. И плевала она на всяких "халявщиков" с 50 летним трудовым стажем. Сама мол виновата, что в молодости не насосала.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від jaza Переглянути допис
    Только час назад покупала воду в лотке. Продавщица 75 летняя женщина. Я понимаю - ей скучно в лотке, хочется поговорить.
    О чем? Естесно о политике... Что она с предыдущим покупателем несла... лютый писец....
    А вот я очень люблю слушать о чём говорят люди...На улицах, в очередях, на кухнях,на мероприятиях, в транспорте и т.д. Так там кроме этого ЛЮТОГО ПЕСЦА практически и нет ничего. Так что с дождиком.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    1.Лещенко оприлюднює "чорну бухгалтерію" ПР, у якій фігурувало ім'я голови штабу Трампа Манафорта.
    2. Американська судова система виносить вирок Манафорту за ухилення від сплати податків по сумам отриманним від ПР.
    3. Трамп записує у вороги усіх тих, хто причетний до викриття Манафорта як шахрая.
    4. Джуліані, адвокату Трампа, "надійні джерела" повідомляють про те, що Лещенко має відношення до Зеленського.
    5. Джуліані відміняє візит в Україну.
    6. Посол України при Раді Європи пише : (читай вище)

То виходить, що і Яника не потрібно було викидати з крісла президента щоб ненароком Джуліані не сварився пальцем ?
    Народу України потрібно було вести "тонку гру" з злодіями у владі ?

Ось нарешті стало ясно чому Порошенко 5 років не домагався покарання вбивць Небесної сотні : він вів тонку гру. Молодець!.
    ...вы вообще понимаете политический вес и влияние на политику Украины такого молодого человека как Лещенко? Микроскоп есть? ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Вже не дивуюсь : як порохобот, так брехня,брехня, брехня.
    Усе перекручується навпаки.
    +100.

Дописів
    6 031

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Молодец Ведьма. Ай как тонко подмечено....Женщине 75 лет. ПРОДОЛЖАЕТ РАБОТАТЬ !!!! По мере остатка сил. Но у Ведьмы это "лох, невдаха, неміч, халявщик, алкаш, нероба тощо". Лох потому что НЕ КРАЛА? Халявщик и нероба потому что и в 75 лет ВЫНУЖДЕНА работать? Потому что пиарасты угнездившиеся в ВР тупо "в законном порядке" обобрали её до трусов....? Потому что на её пенсию, и на пенсию по инвалидности её сына они просто ноги протянут ???? Ай-ай-ай !!! Да как она смеет быть злой и обиженной!

Ведь КОСМОЖИТЕЛЬНИЦЕ Ведьме тепло, светло и велюрово. И плевала она на всяких "халявщиков" с 50 летним трудовым стажем. Сама мол виновата, что в молодости не насосала.
    А вы спец в своем деле... так все выкрутить...
    Этой женщине была положена субсидия, а сын НЕ ЗАХОТЕЛ идти на комиссию, чтобы оформить больничный лист и возможную инвалидность. Т,е. он в первую очередь, наплевал на свою мать. Он знал, что она и дальше будет пахать, чтобы тянуть его.
    Она мне так и сказала "Он же мой сын, я не могу его бросить..."

Не перекручивайте содержание моего поста в своих пропагандистских целях.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Ой как скоро стрельнет эта несовместимая идеологически 75%-ная масса... Они же в другое время стреляли б друг в друга...А тут - объеддинились.... Ой, какое переобувание грядет....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А хто їй винен, що вона в такому віці змушена працювати? Її син інвалід? Наскільки я зрозуміла, ні. Так хто там кого обібрав? Чого вона не отримує того, що заробила?

Я таких історій знаю чимало. Родичка родички годує на свою пенсію сина за 50, який місяць поробе і звільняється. Все йому не так. І живе на матусіну пенсію, і голосував за Вована разом з нею, і революционер ще той.

Мене тут один все домагався на відповідь, чого це йому на пенсію виходити, а в нього мінімалка, як на це прожити можна. Та нічого, що він останні 20 років робив на себе, не сплачуючи податки, ні, він дуже нервує, що йому ДОЛЖНИ!!!

Якщо кожен почне копирасатися в собі в своєму житті, то раптом може знайте те, що так не хочеться усвідомлювати: не думав, не хотів, ліньки було, вірив попри все, мав надію, що якось пропетляє тощо.

Так що не треба мені тут зубожжінням тикати. Нема зубожжіння, є як казав пр. Прєображенський, разруха в голові.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від jaza Переглянути допис
    А вы спец в своем деле... так все выкрутить...
    Этой женщине была положена субсидия, а сын НЕ ЗАХОТЕЛ идти на комиссию, чтобы оформить больничный лист и возможную инвалидность. Т,е. он в первую очередь, наплевал на свою мать. Он знал, что она и дальше будет пахать, чтобы тянуть его.
    Она мне так и сказала "Он же мой сын, я не могу его бросить..."

Не перекручивайте содержание моего поста в своих пропагандистских целях.
    Вы вообще на какой звезде живёте? Какой "больничный" на пол-года? Это на ИНВАЛИДНОСТЬ ! Пенсию по инвалидности знаете? Сможете тупо ВЫЖИТЬ? Субсидию эту жалкую знаете? Вот сын и ПОДУМАЛ о матери. С инвалидностью ему работу не найти. Только дворником. Хотите попробовать зимой? Есть знакомая "бригадирша". Устрою. Или заняться промыслом мусорных баков. Со своей конкуренцией. Со своими разборками между "бригадами". С набитой мордой и поломанными р**рами. А так у него есть шанс зарабатывать БОЛЬШЕ, чем нищенская пенсия+нищенская субсидия. Но мы же все такие пушистые.....До Земли далеко....Слава Б-гу песец хоть до ушей дошёл....

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Вы вообще на какой звезде живёте? Какой "больничный" на пол-года? Это на ИНВАЛИДНОСТЬ ! Пенсию по инвалидности знаете? Сможете тупо ВЫЖИТЬ? Субсидию эту жалкую знаете? Вот сын и ПОДУМАЛ о матери. С инвалидностью ему работу не найти. Только дворником. Хотите попробовать зимой? Есть знакомая "бригадирша". Устрою. Или заняться промыслом мусорных баков. Со своей конкуренцией. Со своими разборками между "бригадами". С набитой мордой и поломанными р**рами. А так у него есть шанс зарабатывать БОЛЬШЕ, чем нищенская пенсия+нищенская субсидия. Но мы же все такие пушистые.....До Земли далеко....Слава Б-гу песец хоть до ушей дошёл....
    Пішли казочки з голови ...
    Двірником? А чому б ні? Чи освіта не дозволяє?

Так шо там Вован , пенсію їй дасть багату? Зі своїх офшорів переведе?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    ...вы вообще понимаете политический вес и влияние на политику Украины такого молодого человека как Лещенко? Микроскоп есть? ))
    Дивно, його прізвище знає і називає уголос Джуліані - екс-мер Нью-Йорку, та близька
    людина до президента США Трампа , а ви його під мікроскоп.

На Гаврило Принципа теж дивились під мікроскопом , якщо що.

на 3:08 - напам"ять, навіть не заглядає у папірець.
    https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=MMYn63LqSgg

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

А хто їй винен, що вона в такому віці змушена працювати? Її син інвалід? Наскільки я зрозуміла, ні. Так хто там кого обібрав? Чого вона не отримує того, що заробила?

Я таких історій знаю чимало. Родичка родички годує на свою пенсію сина за 50, який місяць поробе і звільняється. Все йому не так. І живе на матусіну пенсію, і голосував за Вована разом з нею, і революционер ще той.

Мене тут один все домагався на відповідь, чого це йому на пенсію виходити, а в нього мінімалка, як на це прожити можна. Та нічого, що він останні 20 років робив на себе, не сплачуючи податки, ні, він дуже нервує, що йому ДОЛЖНИ!!!

Якщо кожен почне копирасатися в собі в своєму житті, то раптом може знайте те, що так не хочеться усвідомлювати: не думав, не хотів, ліньки було, вірив попри все, мав надію, що якось пропетляє тощо.

Так що не треба мені тут зубожжінням тикати. Нема зубожжіння, є як казав пр. Прєображенський, разруха в голові.
    Молодца. Вот был СССР. Слышали о таком? Народ хранил свободные средства в СБЕРКАССЕ.... А потом херась....И нет сбережений. Вот ЛОХИ, да?

Независимая Украина.....Номинально на сберегательных книжках что-то ещё числится....Херась !!! И суммы проиндексированы на уменьшение в 1000 раз... Вот ЛОХИ, да?

И многая-многая-многая...И с приватизацией, и с облигациями, и с ваучерами, и с украденными банковскими вкладами...А таки разруха в головах. В КАКИХ ? У тех кто ВОРОВАЛ, или у тех кто РАБОТАЛ?

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Треба ще почекати? Ну, ок, почекаємо.
    ...сейчас в 20.20 Зел на 112 тв канале обратился к Раде и экс-презу, примерно так - !9 приближается. Думайте панове, думайте и сдайте КЛЮЧИ!"
    https://www.youtube.com/watch?v=CvO59X5sZNI

... И МНОГО ЧЕГО ИНТЕРЕСНОГО...читайте весь сайт!
    https://www.youtube.com/watch?v=9M82kXsEd5E

ДОБРОЙ НОЧИ!
    Востаннє редагував Karos: 11.05.2019 о 20:57

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Пішли казочки з голови ...
    Двірником? А чому б ні? Чи освіта не дозволяє??
    Ок. Приходите. Устрою Вас дворником... Надеюсь образования хватит метлой и лопатой махать? А заодно и СВОИ сказочки порастеряете...

Дописів
    24 778

Типово

Ото ви вірно сказали. Вони в більшості ЗЛІ і ОБРАЖЕННІ життям.
    Куй там "жыттям": отеми пидорасами и ображени, называйте же вещи своими именами.
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Ведьма, у меня почему то создалось впечатление, что Вы ненавидите украинцев....Ваш пост просто струится злобой....это что то личное? Неужели петро так на Вас повлиял....в чем дело...зачем так....ведь не могут все быть умными, красивыми и здоровыми....их этому не учили...
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Сторінка 1370 з 3000 ПершаПерша ... 370870127013201360136113621363136413651366136713681369137013711372137313741375137613771378137913801420147018702370 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті