| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"А не так как я со своей командой""Я сподіваюся, що наступний президент та його команда поважатимуть рішення щодо незалежного та справедливого суду, закріплене у Конституції України", - сказав Порошенко.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Українці українці, мінімум, двомовні. Тому вважати використання однієї з мов, перетворює їх на вигадану тобою національну меншину, не коректно.
От коли дивитися з точки зору уламку імперії, то там поле для маніпуляції досить широке, чим ти зараз займаєшся. Що, комплекс меншовартості тебе з'їдає, то не дивно для недолугого.
...не долго бармалею мародеру осталось...какая политическая карьера???...мечтатель куефф...
Горбатюк добавил, что в случае повторной неявки Порошенко на допрос, Генпрокуратура будет инициировать силовой привод президента после прекращения его президентских полномочий.
Востаннє редагував Smith: 07.05.2019 о 13:48
Я не помню, а папередники "уходящие" тоже так судорожно и жваво меняли и назначали в последние деньки?!
Первый закон глупости
Так вот и спрашиваю с каких ...ев он в последние деньки раздухарился и пачками назначает.....и еще будущего троллит....Чинний президент Петро Порошенко призначив 75 суддів до Верховного суду і висловив сподівання, що його наступник Володимир Зеленський і його команда не будуть втручатися у роботу судових інстанцій.
Первый закон глупости
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks