| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
согласен.
только вы забываетесь и убив одного дракона сами пытаетесь занять его место.
что вам непонятно? люди - хотят не нового дракона, а право решать. и не надо загонять их в резервации языковыми законами
когда надо было отбить врага лучше всего сражаются украинцы и майоры максимовы
они выучат украинский язык. обязательно выучат. но после...
Востаннє редагував ЛЫСЫЙ ГНОМ: 05.05.2019 о 14:58
нет.
герои полегли в районе иловайска - когда знали - что ... все...
но не бежали а пытались выходить. старший вышел чудом.
выходил как мой дед из под полтавы в 41 .только полей подсолнечника не было...
дед и правнук . два украинца. сражаются и отступают . пытаются сохранить свои подразделения.
1941 и 2014 . два настоящих украинца
нам дико повезло. мы обошлись без тяжелых.
Востаннє редагував ЛЫСЫЙ ГНОМ: 05.05.2019 о 15:18
Надо внести в историю
“Я обіцяв що це зроблю!”: Порошенко nідписав останній указ
http://bbcccnn.org/ya-obitsyav-shho-...RAFGPgRuohMf48
ошибаетесь.
они - выучат. они уже учат...
они будут лучше вас разговаривать. и даже знать диалекты.
да - учат без спешки без авралов
они просто не умеют спешить и все делают обстоятельно
эти - учат на века
даже с учетом прапраправнуков...
не смейтесь над нами . нам тяжело меняться. мы тугодумы . но все равно украинцы
Востаннє редагував ЛЫСЫЙ ГНОМ: 05.05.2019 о 17:01
как порохоботы порохоботировали, порохоботировали, да и наперевыпорохоботировали выкидыш - клуб 25и,
или о том, как три "ылитных" порохобота пересрались между собой из-за олешки-голубца и его клуба - аналога голубой устрицы ..))
І у школі вивчали, і курси закінчили, і по телевізору кожень день чують.
Я вже не кажу про тих, хто вчився змалку розмовляти, бо або обоє батьків, або принаймі один мав украіїнську за рідну мову.
Але у мене є одне питання на яке хотілося б почути думку інших.
Ось пан Ustas77 пише.
На відміну від нього я не вимагаю від людей йти купляти танк щоб підтвердити переконаність "Україна понад усе!"
Я не пропоную взагалі ніяких матеріальних витрат, фізичних витрат або витрат вільного часу.
Мені не зрозуміло, чому коли
- практично всі або вивчали, або знають змалку українську мову
- Порошенко збирав своїх однодумців під гаслом "Армія! Мова! Віра!"
- Україна понад усе!
майже 85% форумчан які правлять за Порошенка спілкуються тут на російській мові ?
Що це ? Лицемірство або блюзнирство ?
Мову вони знають (принаймі запевняють що так), Порошенка поважають (принаймі запевняють що так),
Україну люблять (принаймі запевняють що так), то чому не спілкуються на мові?
Хоча б між собою ???
Один порохобот пише тут другому порохоботу російською мовою як він поважає Порошенка, мову, та країну, а той йому так само відповідає російською.
Ой, малята, щось тут не так.
Востаннє редагував Igor K: 06.05.2019 о 09:48
это привычка, не более. вредная привычка, которую некоторые "пришлые" возводят в абсолют и выставляют ее как главный аргумент в противодействии мови.
к тому же виден старый трюк с подменой быта и государственности. как уже говорилось - в быту хоть на суахили.
Дивно.
Тобто відмовитися від "звички" неможливо навіть для того щоб довести що ти дійсно любиш Україну, знаєш мову та поважаєш Порошенка ?
На одні важелі терезів покладено "Віддам життя за Україну -Україна понад усе!" , а на другі важелі - "Шкідлива звичка від якої важко відмовитись".
І "звичка" переважує ?
П.С.
Про всяк випадок : цей форум не є "в побуті ".
форум как раз и есть быт, бытовее некуда.
избавляться от привычки, чтобы соответствовать, доказывать. кому доказывать? чему соответствовать? может рашики мне еще предложат татуху на всю спину с трезубом набить, в качестве доказательства? без татухи не патриот украины?
А по сути то он прав.....
таки Тарасик не дожил....
UPD: Джерела «Обкома» стверджують, що Тарас дійсно ледь не вмер від цієї звістки, і його «останніми» словами було: «Так що, з відомості по зарплатні в Адміністрації президента мене вже викреслили?»..
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks