Та уже интересно
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та уже интересно
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
А началось отсюда
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Эта ваще шедевр
![]()
https://www.facebook.com/zelenskiy95
14 тыс.Gennady Korban, Сергій Лещенко и ещё 14 тыс.
Комментарии: 4,7 тыс.
Поделились: 2,4 тыс.
Очередное заявление Зе в FB.
Скоро у него кличка будет - президент-онлайн или типа того
Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...
это было бы неплохо, но опять таки, это решать не зеленскому.
Зеленский должен отдавать долги, которые не успел толком наделать, и самой ходовой его фразой скоро станет: «Я этого не обещал». Разумков уже начал это делать, когда заявил, что за тарифы и посадки президент не отвечает.
за усім вовалайном не встигаю, уже апсудили халупку новообранного в крымунашем?
З історії Reuters про халупу Зеленського на березі кримського моря вже можна зробити 4 висновки:
1) Про прастого парня с народа.
2) Про проста парядочного чілавєка
3) Про аспекти боротьби з олігархами шляхом скупки в них майна
4) Про закінчення епохи бідності, жадібності і брехні.
Але є ще 5 висновок, який називається "Крим є окупованим". І відтак вся ця історія починає грати новими фарбами і виникають нові запитання:
1) А чи користувалася сім'я цією бідненькою халупою впродовж окупації?
2) А чи зареєстрована вілла в реєстрах БТІ окупованого Криму, тобто чи визнав ваш новий презедент Крим російською територією
3) Якщо вілла не перереєстрована, то він не міг її здавати в оренду, то в нього виникали проблеми з підключенням до мереж (води, газу, світла).
4) А чи платив ваш новий презедент податки в бюджет окупанта в окупованому Криму?
Прастой парєнь с народа, до.
Епоха бідності завершена, до.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ну в оригинале же есть
В принципе , недвига (в массовых количествах ) Зе один из мало объяснимых забабонов.Zelenskiy's wife, Olena Zelenska, bought the three-room penthouse apartment on Ukraine's Crimea peninsula for $163,893 in April 2013, according to the declaration of income and assets filed this year by her husband, and the Ukrainian property register.
Shit or get off the pot!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks