"Порошенко принял страну в сложный период".....интересно, а ему папередник сказал сразу "я тебе палки в колеса буду засовывать"?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Порошенко принял страну в сложный период".....интересно, а ему папередник сказал сразу "я тебе палки в колеса буду засовывать"?
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Короче Вован молодец, он ещё до выборов на вопрос о этом законе сказал что "пересмотрим кое что в нем" а не единогласно всё украинизируем...
вован еще до выборов сказал, что ему нужен только русский язык. а после выборов сказал, что нужен только украинский.
молодец вован. держит слово.![]()
Ну че мовные готовьтесь ... будете меня на русском обслуживать - я вам цик с гвоздями буду делать . и не важно что я буду по русски . главное чтоб вы не ошибались .
..конечно .. будет обязательная перерегистрация всех пользователей по предъявлению госсертификата уровня А2:
Державний сертифікат початкового рівня другого ступеня (А2) засвідчує, що особа розуміє та може вживати окремі фрази та широко вживані вирази, пов’язані з конкретними сферами повсякденного життя (елементарна інформація про себе та свою сім’ю, здійснення покупок, місцева географія, працевлаштування тощо). Може спілкуватися у ситуації, коли необхідний простий і безпосередній обмін інформацією на звичні теми.
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
От я лично понимаю это так укр/англ та 23 остальныхУкр версия должна иметь объем не менее?! Это сколько же пробелов нужно туда напихать?!Комп'ютерна програма, яку продають в Україні, повинна мати інтерфейс українською та/або англійською та іншими офіційними мовами ЄС, згідно зі ст. 27, ч 1 (мова йде про 23 мови: болгарська, чеська, датська, голландська, англійська, естонська, фінська, французька, німецька, грецька, угорська, італійська, латвійська, литовська, мальтійська, ірландська, польська, португальська, румунська, словацька, словенська, іспанська та шведська).
Софт з призначеним для користувача інтерфейсом, встановлений на товарах, які продаються в Україні, повинен мати українську версію, що за обсягом не поступається версіями на інших мовах.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
.. короче, всех на екзамент ...Стаття 11. Рівні володіння державною мовою1. Класифікація рівнів володіння державною мовою розробляється і затверджується Національною комісією зі стандартів державної мови з урахуванням рекомендацій Ради Європи з мовної освіти (CEFR).
2. За результатами проведеного іспиту на визначення рівня володіння державною мовою особа отримує державний сертифікат про рівень володіння державною мовою (далі – державний сертифікат), що засвідчує один з рівнів за шкалою, встановленою частиною третьою цієї статті.
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Сколько же в этом законе дырок для коррупции...можно заикатся бабло лопатой грести...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks